И колко са умрели в същите държави без тоя пуст грип бре?
В една държава от 80 млн умирали по 1000 на ден. Еми колко да умират?
Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
vvessel написа:Старши, казах ти да не се обаждаш неподготвен. Хем не си наясно с маските и коя спира вируса, хем повтаряш като папагал малоумията, които бълва Щаба,
Рапорт даден!"
Младши, има такива в този форум, които се обаждат неподготвени, а ти си един от тях!
Много добре знам кои маски напълно спират вируса, и съм ги написал на предишните страници, но няма кой да чете!
Обаче не означава, че само тези маски трябва да се използват! Българските маски за многократна употреба също вършат работа! За кратко време(до 4 часа) в затворени пространства, като магазини и градски транспорт! А и са евтини! Сега друг е въпросът, че има мулета като теб, които не искат да носят маски, под никакъв предлог!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Швеция призова гражданите си да излизат навън и да ходят на пикник.
https://glas.bg/sviat-evropa/shvetsiia- ... te-428967/
Интересно ми е, има ли в Европа по- голяма глоба от тази в най- бедната държава в ЕС, за разходка в парка. И въобще в света. Във Франция била 160 евро, за Англия май беше 60 паунда, някъде другаде беше 400 евро, с в половината страни не е забранено изобщо. Така че представителите на Щаба да престанат да заблуждават, че въвеждаме мерки като навсякъде по света. И да престанат да дават примери само с Италия и Испания. Има информация от доста страни при които смъртността е под 1%,но въпреки това се опитват да ни убеждават, че се борим с нещо страшно и невиждано.
Мозъкът не се вижда, но липсата му лесно се забелязва
Интересно ми е, има ли в Европа по- голяма глоба от тази в най- бедната държава в ЕС, за разходка в парка. И въобще в света. Във Франция била 160 евро, за Англия май беше 60 паунда, някъде другаде беше 400 евро, с в половината страни не е забранено изобщо. Така че представителите на Щаба да престанат да заблуждават, че въвеждаме мерки като навсякъде по света. И да престанат да дават примери само с Италия и Испания. Има информация от доста страни при които смъртността е под 1%,но въпреки това се опитват да ни убеждават, че се борим с нещо страшно и невиждано.
-
Непринуден
- Контакти:
Thsmith написа:И колко са умрели в същите държави без тоя пуст грип бре?
Около 3 хиляди на ден е за Италия без вируса. Ако има по още 1000 от вируса всеки да си преценява малко ли е много ли е. С една трета повече.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
Непринуден написа:Thsmith написа:И колко са умрели в същите държави без тоя пуст грип бре?
Около 3 хиляди на ден е за Италия без вируса. Ако има по още 1000 от вируса всеки да си преценява малко ли е много ли е. С една трета повече.
А дали са повече ? Или са както обикновено? Някой статистика? Аз публикувах тук една статия в която автора се базира на статистиката и излиза, че си умират по план. Нито повече нито по-малко. Ако друг може да го опровергае да заповяда.
vvessel написа:Швеция призова гражданите си да излизат навън и да ходят на пикник.
Абсолютно си прав за това! И е хубаво, че си признаваш сам!
Глас Бг?! Направо да беше цитирал Уикенд!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
vvessel написа:Швеция призова гражданите си да излизат навън и да ходят на пикник.
Това вече е старо инфо, заради бума с 2000 случай за 5 дни. След 27ми март нещата се затегнаха имам познат работи като шофер.
Вече е забранено повече от 2ма да се радазхождат и тн мерки.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
CSKA 78 написа:vvessel написа:Мозъкът не се вижда, но липсата му лесно се забелязва
Абсолютно си прав за това! И е хубаво, че си признаваш сам!![]()
Глас Бг?! Направо да беше цитирал Уикенд!
Старши, викам ти така от Старшина, защото като те чета какви ги плещиш, на такъв ми приличаш. Иначе, като ти гледам набора си по-млад от мен. А това за мозъка се радвам, че си го харесал. Признавам си, че за теб го цитирах.
А ти си гледай телевизията на Домуса, чети си Пеевските издания и сайтове и славославяй Бойко. Не ми пречиш. Една овца повече или по-малко, все тая. Обаче много на сериозно си се взел да отстояваш техните интереси и малко се оливаш. За теб Бойко като пръцне е като парфюм, а като се осерат правителството барабар с целия щаб е направо шведска маса. Яж си там и стига ме занимавай с глупости.
vvessel написа:Старши, викам ти така от Старшина, защото като те чета какви ги плещиш, на такъв ми приличаш. Иначе, като ти гледам набора си по-млад от мен. А това за мозъка се радвам, че си го харесал. Признавам си, че за теб го цитирах.
А ти си гледай телевизията на Домуса, чети си Пеевските издания и сайтове и славославяй Бойко. Не ми пречиш. Една овца повече или по-малко, все тая. Обаче много на сериозно си се взел да отстояваш техните интереси и малко се оливаш. За теб Бойко като пръцне е като парфюм, а като се осерат правителството барабар с целия щаб е направо шведска маса. Яж си там и стига ме занимавай с глупости.
Е, твоя колега по мислене metodito сам се определи онзи ден - ковидиот, без да иска, като си мислеше, че определението е за "овцете", а се оказа, че е за такива като теб!
А аз те наричам "младши", защото мисленето ти е като на тинейджър -бунтар! Колкото повече забраняваш на тийновете нещо, толкова повече се бунтуват, без да осъзнават смисъла на забраната! И много се съмнявам да имаш семейство- жена и деца, защото ако е вярно, то просто не ми се мисли "главата на фамилията" да има акъл на тийнейджър!
ПП Въобще не ми дреме за Бойко или бойковица! Всички партии са ми еднакви и не мога да ги дишам!
ППП Ще ти дам и пример за подобно на твоето поведение - казваш на някакъв ковидиот да си мие ръцете, след като е бил до тоалетна и си е пипал г.за, и той ти отговаря, че нарушаваш човешките му права!
metodito написа:Знаеш ли колко са заразените по време на свинския грип и по-точно на 18-те месеца, в които стартира? Недей търси. Над милиард са.Абе, на вас плащат ли ви да всявате паники, че току-виж съм останал без бачкане да знам. Или ти е хоби?
Tи какво предлагаш да се направи? Юруш всички навън? И икономиката тръгва? Какво трябва да се направи според теб?
Глоби по 5000 лева са тотална глупост. Един пенсионер с пенсия около 350-400 лева на месец трябва една година да кара на фотосинтеза, ако ще трябва да плаща такава глоба.