Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Продукт: А група , Производител: БФС , Цена: 3,96 лв.

Мнениеот 1982 » 23 фев 2015 18:33

Мизерници, четете, г-н Щепсел дори казва, че Нова губят пари от новия продукт, а не печелят, какво се оплаквате ?! Всичко е в името на българския футбол, хората се жертват, губят пари, за да го съживят, а вие само мрънкате, вместо да извадите не по 4, а по 450 лева.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 23 фев 2015 18:46

1982 написа:Мизерници, четете, г-н Щепсел дори казва, че Нова губят пари от новия продукт, а не печелят, какво се оплаквате ?! Всичко е в името на българския футбол, хората се жертват, губят пари, за да го съживят, а вие само мрънкате, вместо да извадите не по 4, а по 450 лева.

Ами те в крайна сметка наистина ще загубят пари,както и много зрители.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 фев 2015 18:49

майтап няма ...но май това е един от начините да се вдигне нивото на БГ футбола! не знам защо сте такива малоумници и само псувате ...естествено, че от Нова и г-н Щепсел се надяват да спечелят, но и отборите от А група също ще спечелят! Това е сделка изгодна и за тях и за БГ футбола ..защото само така отборите ще почнат да си монтират осветление, да си оправят стадионите, да има някаква конкуренция в А група по-сериозна ....и определено съм привърженик на модела за плащане в Англия, а не в Испания! изобщо няма да ми е интересно, ако ще се наливат пари само в Левски и ЦСКА за сметка на другите отбори ...целта е спасяването и вдигане нивото на БГ футбол, а не да превръщаме ЦСКА, Левски или Лудогорец в национална кауза, защото не са такива ....ако се смятат за най-гледаеми и не знам си що си - да си правят отделна група 3-те отбора да си разцъкват помежду си, на мен определено ще ми е интересно да гледам повече отбори и по-голяма конкуренция като в Англия!
ИзображениеИзображениеИзображение

parksf
Контакти:

Мнениеот parksf » 23 фев 2015 18:51

Сега като губят пари няма да имат за Испанското.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 23 фев 2015 18:52

Мен ми е странно как този човек говори, че БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ ТЕЗИ 4 ЛВ? Нали тези пари не отиват в отборите, а в Нова ТВ.
Парите са 6 млн. на година от следвашия шампионат(не за този полусезон), дори Левски и ЦСКА да вземат по 1млн, те ще ги използват за заплати или да вземат някой футболист, а не да се ремонтират стадиони и т.н.
Говори ми за ВЛ...че тя печели не толкова от абонатите в Англия, колкото от останалия свят. А и като си закупиш пакета на Скай гледаш мачове от цял свят + новини + филми...т.е. не ти трябва друго. У нас плащаш едни 15-20 лв за някакви новини и 10 филма, които се въртят цяла година(справка Мисията невъзможна; Властелина на пръстените и Сам вкъши) и още 120 канала, които не се сещаш, че имаш.....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 23 фев 2015 18:53

Тоя господин Щепсел :mrgreen: верно много се е загрижил за бг футбола . 4 лева била честна цена.. Абе боклук и аз казвам , че ти за да живееш в България и ползваш моя ефир 100 лева на месец е честна цена! А като дойда на гости в скандинавско няма проблем да ти плащам по 4 лева тъпак! Грънчара вика радиото е безплатно . Как от BBC не са се сетили и радиото да го таксуват , че да види кюфтето телевизор последен модел а не такъв на 4-5 години!
Последна промяна от saffron на 23 фев 2015 18:54, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 23 фев 2015 18:54

ogrizko написа:майтап няма ...но май това е един от начините да се вдигне нивото на БГ футбола! не знам защо сте такива малоумници и само псувате ...естествено, че от Нова и г-н Щепсел се надяват да спечелят, но и отборите от А група също ще спечелят! Това е сделка изгодна и за тях и за БГ футбола ..защото само така отборите ще почнат да си монтират осветление, да си оправят стадионите, да има някаква конкуренция в А група по-сериозна ....и определено съм привърженик на модела за плащане в Англия, а не в Испания! изобщо няма да ми е интересно, ако ще се наливат пари само в Левски и ЦСКА за сметка на другите отбори ...целта е спасяването и вдигане нивото на БГ футбол, а не да превръщаме ЦСКА, Левски или Лудогорец в национална кауза, защото не са такива ....ако се смятат за най-гледаеми и не знам си що си - да си правят отделна група 3-те отбора да си разцъкват помежду си, на мен определено ще ми е интересно да гледам повече отбори и по-голяма конкуренция като в Англия!

Е ЧМ откъде ще вземат пари за осветление? Вие н еможете тревното покритие 20 години да си смените....осветление ще правите. Руснаците от Армеец трябва да дадат пари за него, Щросел няма да даде

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот Кашчей » 23 фев 2015 18:54

1982 написа:Това на Нова и Домус паша минава всякакви граници. Искат предварително операторите да им снесат тлъсти суми, без да се знае дали интересът към тоя канал ще ги оправдае.

Ти, като ходиш на кино или театър, първо гледаш и след това ли плащаш..че и на стадиона де 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
peterkk
Контакти:

Мнениеот peterkk » 23 фев 2015 18:55

Жалко е, че и Гонг се превърнаха в пълни помияри. Никаква обективност по проблема и моментално навеждане пред шефа/ собственик, може би?/. Да бяхте дали думата и на някой от Булсатком или от ощетените зрители. Аз няма да си сменя доставчика след такова мутренско изнудване от страна на новаТв. Сега не виждам смисъл от повечето канали на групата ви. Диема и Нова спорт се обезсмислят като канали. Не е въпроса до 4 лева, а до отношението и рекета към нормалните фенове.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 23 фев 2015 18:56

peterkk написа:Жалко е, че и Гонг се превърнаха в пълни помияри. Никаква обективност по проблема и моментално навеждане пред шефа/ собственик, може би?/. Да бяхте дали думата и на някой от Булсатком или от ощетените зрители. Аз няма да си сменя доставчика след такова мутренско изнудване от страна на новаТв. Сега не виждам смисъл от повечето канали на групата ви. Диема и Нова спорт се обезсмислят като канали. Не е въпроса до 4 лева, а до отношението и рекета към нормалните фенове.

Е, Томето в 17:00 ги оплю по радиото.

Върни се в “Свободна зона”