Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 22:11

"Цял ден телефонът ми да звъни, отвсякъде ме поздравят - Ердоган, президентът на Португалия..."

Брех тоя Ердоган. Баш първо за него ли се сети, Борисов ефенди?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Пълен ЦИРК!!!

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 22:23

Синьо сърце написа:
Red Warrior написа:
Синьо сърце написа:Нормално. Аз не гласувах с преференция, щото водачката на листата ми е симпатична!

Не знам дали си гласувал за БСП, но поздравления за хората от 23 МИР в София, които са избрали Кадиев, който е бил с номер 9 в листата на БСП. Това показва колко са им нагласени конгресите на социалистите. Излишно е да пиша, че не съм им фен, но единствения който ми допада от тях е Кадиев и донякъде Костадин Паскалев.

Не, водачката на моята листа беше Деница :) . А хората на БСП си следят нещата и си качват хората нагоре най-активно от всички. Те най-много използват преференции.

Това за хората, които внушават постоянно, че типичният избирател на БСП са старите хора.

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 22:26

RedeviL написа:
Синьо сърце написа:
Red Warrior написа:
Синьо сърце написа:Нормално. Аз не гласувах с преференция, щото водачката на листата ми е симпатична!

Не знам дали си гласувал за БСП, но поздравления за хората от 23 МИР в София, които са избрали Кадиев, който е бил с номер 9 в листата на БСП. Това показва колко са им нагласени конгресите на социалистите. Излишно е да пиша, че не съм им фен, но единствения който ми допада от тях е Кадиев и донякъде Костадин Паскалев.

Не, водачката на моята листа беше Деница :) . А хората на БСП си следят нещата и си качват хората нагоре най-активно от всички. Те най-много използват преференции.

Това за хората, които внушават постоянно, че типичният избирател на БСП са старите хора.

Почти на всеки млад човек баба му и дядо му гласуват за БСП, така че няма никакви внушения, а ФАКТИ. 8-)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 22:30

пълководец написа:
RedeviL написа:
Синьо сърце написа:
Red Warrior написа:

Почти на всеки млад човек баба му и дядо му гласуват за БСП, така че няма никакви внушения, а ФАКТИ. 8-)

Твойте факти са ми ясни, Това, че най-много хора от третата възраст гласуват за БСП съвсем не означава, че това е профилът на типичния техен избирател.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 22:30

пълководец написа:Почти на всеки млад човек баба му и дядо му гласуват за БСП, така че няма никакви внушения, а ФАКТИ. 8-)

С тия пенсии за кого да гласуват? Младите гласуват за по-малкото зло, техните деди какво трябва да направят?

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 22:33

RedeviL написа:Твойте факти са ми ясни, Това, че най-много хора от третата възраст гласуват за БСП съвсем не означава, че това е профилът на типичния техен избирател.

А какво означава? :?

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 22:34

fcb_bg написа:
пълководец написа:Почти на всеки млад човек баба му и дядо му гласуват за БСП, така че няма никакви внушения, а ФАКТИ. 8-)

С тия пенсии за кого да гласуват? Младите гласуват за по-малкото зло, техните деди какво трябва да направят?

Да подкрепят младите, може би? :?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 22:36

пълководец написа:
fcb_bg написа:

Кой от младите е показал, че знае какво иска? Нали ти казвам - гласуват не за това, което смятат за правилно, а за по-малкото зло. С какво право тогава съдиш дедите им?

cska-632
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот cska-632 » 07 окт 2014 22:38

Меркел доста е натиснала Бойко да преговаря с БСП.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 22:39

fcb_bg написа:
пълководец написа:
fcb_bg написа:

Кой от младите е показал, че знае какво иска? Нали ти казвам - гласуват не за това, което смятат за правилно, а за по-малкото зло. С какво право тогава съдиш дедите им?

Аз съм млад, другата година започвам 3-та десетка от живота ми, но не гласувах за по-малкото зло, партията дори не мина 1%.

Върни се в “Свободна зона”