Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Синьо сърце » 07 окт 2014 20:37

v.r.s. написа:
Проблема е предимно наш, защото предимно народа страда от едно или друго решение.
А колкото до мандат на РБ, при положение, че БСП откаже, то това както и да го смятам е невъзможно, а да не казвам, че дори е нереално партия с 23 депутата да прокарва програмата си и останалите да я подкрепят. Това ще бъде някакво безумие и куриоз.

Нито ще е безумие, нито куриоз, а реална възможност. И не тяхната програма, а национална програма, разписана от другите. България трябва да има и ще има кабинет в този Парламент, независимо дали ББ ще уври, или не. В ситуация, когато и трипартийна коалиция е нестабилна, да налагаш еднопартийно управление и условия на другите е безумие! Но от този субект всичко може да се очаква. Нови избори няма да променят нещата. ГЕРБ няма и няма да има достатъчно доверие, за да управлява страната. Беше им дадено такова 2009, и те се провалиха тотално. Затова сега, ако изобщо управляват, ще е с други и под тотален контрол. Неприятно за ББ, но такива са фактите и реалностите.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 окт 2014 20:57

Синьо сърце написа:
v.r.s. написа:
Проблема е предимно наш, защото предимно народа страда от едно или друго решение.
А колкото до мандат на РБ, при положение, че БСП откаже, то това както и да го смятам е невъзможно, а да не казвам, че дори е нереално партия с 23 депутата да прокарва програмата си и останалите да я подкрепят. Това ще бъде някакво безумие и куриоз.

Нито ще е безумие, нито куриоз, а реална възможност. И не тяхната програма, а национална програма, разписана от другите. България трябва да има и ще има кабинет в този Парламент, независимо дали ББ ще уври, или не. В ситуация, когато и трипартийна коалиция е нестабилна, да налагаш еднопартийно управление и условия на другите е безумие! Но от този субект всичко може да се очаква. Нови избори няма да променят нещата. ГЕРБ няма и няма да има достатъчно доверие, за да управлява страната. Беше им дадено такова 2009, и те се провалиха тотално. Затова сега, ако изобщо управляват, ще е с други и под тотален контрол. Неприятно за ББ, но такива са фактите и реалностите.

За мен 8 формации в Парламента е най-доброто нещо от тези избори - няма непредставен в него гласувал българин.
Когато нещата са черни и бели, е лесно и ясно. Но животът става все по-цветен, разслоението на общество все по-пъстро. Да си опичат акълите и да не слушат само една задгранична централа(източна или западна).
Апропо - кога ще ти върнат другата китара?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 окт 2014 21:01

Другата седмица. Днес сложих кз и ст. Утре отивам на село че ми се драйфа от София, и ще купя матрял за кк. :)
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 21:01

NOMER14 написа:За мен 8 формации в Парламента е най-доброто нещо от тези избори - няма непредставен в него гласувал българин.
Когато нещата са черни и бели, е лесно и ясно. Но животът става все по-цветен, разслоението на общество все по-пъстро. Да си опичат акълите и да не слушат само една задгранична централа(източна или западна).
Апропо - кога ще ти върнат другата китара?

Аз гласувах, пък не съм представен. :?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 окт 2014 21:15

пълководец написа:Аз гласувах, пък не съм представен. :?

Ми кат си рисувал хоеве по бюлетината, така е!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 окт 2014 21:29

Синьо сърце написа:

Хоеве! Хахаха..... :lol: Ако е от Панчарево може да е искал да върнат базите! п.с. Къде на село, бре?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 окт 2014 21:29

Синьо сърце написа:

Хоеве! Хахаха..... :lol: Ако е от Панчарево може да е искал да върнат базите! п.с. Къде на село, бре?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 окт 2014 21:38

На вилата. Обожавам това място, там времето е спряло и никой не бърза за никъде, хората са спокойни, в магазина продавачките са усмихнати и за три дни кръвното ти става 115/75. И после -пак в кочината! :)

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 21:41

Синьо сърце написа:

Гласувах с действителна бюлетина, даже ще ти кажа коя, номер 8!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 окт 2014 21:51

FLANKER написа:
Blue Warriors написа:Крайно време е в управлението да влезе патриотична партия и ако не е сега, то следващия вот Патриотичен Фронт ще вземе много повече гласове и ще има някакъв светъл лъч циганизацията да спре.Онзи руснак не го коментирам, да се радва на 4.5% защото каквото и да прави тавана му винаги ще е 7% и то в най-добрия вариант от тук натаък.

Не живей в заблуда с онзи Паричен,пардон,Патриотичен фронт! Те са от едно котило с Боко,БСП и ДПС.След много малко време ще се убедиш,колега.
П.П Лошото е ,че ЕК ,отново натиска за повторно увеличение на тока.Нещо,за което онзи "руснак" спомена.И повярвай ми,всички без партията на "руснака" ,няма да се възпротивят,а ще кажат ,че така е наложително. А българският народ -май..та му....

Колега, разсъждаваш като пенсионер, а до колкото знам, си бачкаш.

Представяш някакви битовизми, като най-големият проблем на България.
Ами не, цената на тока не е проблем.
Дори и увеличена.

Проблема е в ниските заплати и застоялата ни икономика.
И за това не са виновни ЕС, НАТО, арменският поп, марсианците и т.н.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”