ZinedineZidane написа:пълководец написа:Понеже явно много се затрудняваш, ще бъда милостив и ще ти помогна да разбереш поне малко от написаното.![]()
1. "Не са намерили адекватна партия, която биха искали да ги представя в народното събрание. По-ясно от това няма как да ти го обясня." И не, никой не ги е лишил от правото им на глас.
2. Голяма част са молумници, да.
3. Не, но след като човек не иска да бъде представляван от големите партии, които имат твърд електорат, какъв е смисълът да се разпределят гласове по малките? (аз така гласувах, ама файда никаква в крайна сметка, след като е ясно кои имат шанс за парламента)
4. Ще се повторя, но да, или по-скоро са олигофрени, защото очакват от едно и също действие да се получи друг резултат.
Надявам се крехкото ти мозъче да може да осмисли поне малко от това и дано само не се претовариш.
Не си ти човека, който да ми дава оценки на мозъчето. Ясно ли ти е, господин интелектуалец? Защото аз за разлика от теб наблягам на темата, а не на лични нападки към хора, които не познавам. Ръси си мозък тук, наричай другите олигофрени, няма проблем. Нивото ти е ясно от поведението ти. Няма нужда от квалификации.
Явно заболяването олигофрения не ти е много ясно.