Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mizantrop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот mizantrop » 25 яну 2022 17:40

Какво не ви е ясно,не знам.
Аз си превъртях вече бонуса в Бетано.
Искат превъртане 5 пъти размера на депозита плюс 5 пъти размера на бонуса - тоест общо 10 превъртания на 1,50 коеф....затова в по-предишен постинг бях посъветвал да не вземате максималния размер - 300 лева,защото ще трябва да правите залози на обща стойност 3000 лв за 30 дни.
Вземате си примерно 70 лв,дават ви още 70 и с по 50 лв залози на ден - за 14 дни го превъртате....освен ако в този период не занулите сметката - бонусът е приключен.
Приятно се изненадах от един ''бъг в системата'' на Бетано :) - примерно,както посочих по-горе сте взели 70 лв....залагате да кажем днес два залога от 35 лв - по условие първо се дърпат от личните ви пари...обаче решавате да сложите още един залог,преди да са уредени първите два - оказа се че може да заложите от бонус-парите и на по-нисък от изискуемия коеф. за превъртане 1,50...докато при другите букита това е невъзможно :mrgreen: (е,не се брои към превъртането,но може)
по отношение на схемата 'тъч плюс своб. удар' - погледанах в Бетано - коеф. са 1,61 и 3,50 - усреднено това прави коеф. 1,12...значи от 10 поредни такива залога ако хващате 9 или 10 сте на печалба...при по-малко вътре.Това казва математиката,на пръв поглед :) Но тук не мога да се изказвам категорично,не съм го играл на практика.
Последна промяна от mizantrop на 25 яну 2022 17:46, променено общо 1 път.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 25 яну 2022 17:44

pomiqrat написа:
TristaNNN написа:
pomiqrat написа:Остава ти само печалбата. Бонуса си го прибират.

Поясни с пример, моля.

Бонусът ми беше 50. Завъртях го нужните пъти. Общата сума, която събрах е 150, и 50-тте лв. бонус автоматично се върнаха при букмейкъра и останах със 100.

Това не е възможно,да не се бъркаш с безплатен залог (фрийбет)
Ако си депозирал 50 лв и са ти дали 50 - общата ти сума за превъртане е 500 лв....казваш след тези превъртания балансът ти по сметката е 150...остават си твои,няма логика да си вземат техните 50.Изпълнил си успешно условието.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2022 16:19

mizantrop написа:по отношение на схемата 'тъч плюс своб. удар' - погледанах в Бетано - коеф. са 1,61 и 3,50 - усреднено това прави коеф. 1,12...значи от 10 поредни такива залога ако хващате 9 или 10 сте на печалба...при по-малко вътре.Това казва математиката,на пръв поглед :) Но тук не мога да се изказвам категорично,не съм го играл на практика.
По време на мач се покачва ставката за тъч.
В БЕТ365 след 5-тата мин. тъча става 2, след 15-та 2.1, а след 25-тата 2.2, като изключенията са, ако буквално валят тъчове, но и тогава много рядко коеф. е под 2.
През вторите полувремена съм виждал тъчове и по 2.5 ....
При средно 2.1 за тъч и 3.5 за 'свободен удар" ( изключително рядко е под тази ставка "свободният" ) нещата са далеч по приемливи.
Със залози от по 45-55 лв. спокойно може да се търси 15 + лв. печалба на залог.
Аз гледам да си конфигурирам залозите за минимум 20 кинта на залог.
Коефицентите по време на мач позволяват и по 30 кинта печалба със залози от 55-60 лв.
Но е за кратко, обикновено към средата на вторите полувремена, до към 80-тата мин.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 яну 2022 18:50

mizantrop написа:
pomiqrat написа:
TristaNNN написа:
pomiqrat написа:Остава ти само печалбата. Бонуса си го прибират.

Поясни с пример, моля.

Бонусът ми беше 50. Завъртях го нужните пъти. Общата сума, която събрах е 150, и 50-тте лв. бонус автоматично се върнаха при букмейкъра и останах със 100.

Това не е възможно,да не се бъркаш с безплатен залог (фрийбет)
Ако си депозирал 50 лв и са ти дали 50 - общата ти сума за превъртане е 500 лв....казваш след тези превъртания балансът ти по сметката е 150...остават си твои,няма логика да си вземат техните 50.Изпълнил си успешно условието.

Буквално 50 лв. ми изчезнаха от сметката след последния ми успешен залог.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 яну 2022 18:36

Към момента на Египет - Мароко, на опцията "Първо положения в следващите 5 мин." тъча и "свободният" са над 2.5, и валят като майски дъжд. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 02 фев 2022 19:41

Втрещявам се от малоумието на играещите слот-игри....
И ''осмиците'' пуснаха месечна надпревара с награди,още по-смешна е класацията,на която най-отгоре пише МОЯТА НАДПРЕВАРА :)
За два дни съм поставил спортни залози за няколкостотин лева,а съм на 3-хиляди и някое си място...първият е с 6700 точки - 1 точка е на стойност 10 лева....значи тоя идиот - първият,е направил залози за 67 хиляди лева за два дни - как да се надпреварвам с такива ?!....може би букитата работят на 70 % - тоест на всеки 10 заложени единици ти дават ''печалба'' 7,демек - тоя със залози 67 хиляди е взел към 50 хиляди ''печалба''...и накрая за първо място ще му дадат премия 5000....тоест това се явява един вид КЕШБЕК,възстановяват му малка част от загубите....щото ''надпреварата'' е на седмична база,а до края на седмицата има още 4 дни.
Никога не правете това вкъщи - да играете онлайн слот-игри. :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 фев 2022 21:48

Бетано-то нещо .... май почнаха с номерата. :?
Отварям сайта и ме посреща "Мисия" за Купата на краля, влизам в профила си - нямам такава.
Последната мисия, и всъщност втора за мен, беше за мача Милан-Ювентус, при вас как е положението?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 фев 2022 23:54

На мен нищо не ми дават. 365 всяка седмица ми пращат 10 лв. Днес дръпнах пари. Ще видя дали ще продължат да ми подаряват залози.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 03 фев 2022 23:58

TristaNNN написа:Бетано-то нещо .... май почнаха с номерата. :?
Отварям сайта и ме посреща "Мисия" за Купата на краля, влизам в профила си - нямам такава.
Последната мисия, и всъщност втора за мен, беше за мача Милан-Ювентус, при вас как е положението?

Влез отстрани в менюто ''мисии',отгоре има бутон ''участвай'',трябва да кликнеш на него и се зарежда хоризонтална чертичка ''прогрес''....то вече мина де,но за другия път да знаеш
Това е третата мисия,откакто ги отвориха,да....доста мижаво - първата седмица ми дадоха два безплатни залога по 20 лв,и трите мисии досега по 5 лв безплатен...
Последна промяна от mizantrop на 04 фев 2022 00:03, променено общо 1 път.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 04 фев 2022 00:01

pomiqrat написа:На мен нищо не ми дават. 365 всяка седмица ми пращат 10 лв. Днес дръпнах пари. Ще видя дали ще продължат да ми подаряват залози.

Естествено че бет-а ще продължат да ти дават бонуси - ако играеш колонки или некви други глупости :) ...само ако залагаш арбитражи или играеш друга схема - като тая от темата да речем,ще те лимитират,спирането на бонусите е първият сигнал.

Върни се в “Свободна зона”