RedeviL написа:v.r.s. написа:RedeviL написа:haha написа:Аз не знам защо се спори с грамофонни плочи като Дунавчето и този тип. За тях има само един човек, едно божество- Бойков Борисов- всичко, което прави той, пардон Той е правилно, Той е спасителят и се трепе за държавата с кръв, пот и сълзи. Останалите са мошенници и правят всичко възможно да прецакат единствената достойна партия- ГЕРБ (която действа честно).
Ако оставим настрана всички безобразия на Тиквата, на мен умът ми не побира едно нещо- как изобщо може някой да подкрепя човек, който се подиграва на родителите на намерено убито момиче, после говори за някакви куче и кебапчета и се хили?
Доколото си спомням колегата v.r.s. е екс симпатизант на АТАКА.. Доооста сериозен завой е направил! Разбирам, че Воленчо е разбил мечтите му и след това е гласувал за ГЕРБ от немай накъде, ама да отстоява до такава степен техните позиции, вече ми е странно!
Точно така, но завоя го направи Сидеров, който от крайно дясно отиде в крайно ляво, а аз за леви партии няма как да гласувам. И кои реални партии останаха в десният сектор-ГЕРБ и РБ? Нямам нищо против РБ, с изключение на лидара им Кунева и както се очертава не само аз съм бил против, а и доста от гласувалите за РБ.
Колкото до отстояването на позиции е съвсем нормално да го правя, както го правите и вие, аз отстоявам своята позиция, а не на някой друг.
Няма лошо, колега! Малка шегичка беше това.Знам, че си точен и също така умееш да се изразяваш добре. Само едно не ми е ясно, как си могъл да се подлъжеш по евтиния популизъм на Сидеров!? Айде ГЕРБ, ги остави, колкото и да ненавиждам Тиквата (понякога като го видя на екрана ми идва да се присегна и да го удуша, между другото днес изпитах това чувство отново), но поне имат що годе и кадърни хора.. Кадровият потенциал на АТАКА обаче е... No comment!
Между другото Сидеров никога не е бил нито в ляво, нито в дясно, а си е чистокръвен представител на "зелените".. Ама не тея, за които си мислиш, а едни други зелени.. неща.
Атака беше полезна с риториката си относно ДПС, като показа, че няма нищо страшно да се говори истината за тази етническа партия, също така против циганизацията и т.н. Също така критикуваха САЩ и НАТО за войните които разпалват в света и това наистина е така, говореха за Европа на нациите, а не на бюрукратите и др. Риториката им беше крайно дясна и националистическа и така беше до преди около 2 години, когато започнаха да говорят за национализация, гонене на чужди фирми от България и въобще залитнаха в крайно ляво. Тогава за пръв път от създаването им не гласувах за тях, защото риториката им стана отстъпваща от Българските национални интереси и предположих, че ще играят с БСП в парламента. Точно така се и оказа, но подкрепата им за ДПС и даването им на власт каквато никога не са имали, беше най-гнусното нещо и дори не си представях, че ще се самоубие политически по този начин. От националисти те се превърнаха в съучастници на етническата партия за засилване на влиянието и в Държавата. А преди тези избори Сидеров отново стана националист, само, че вече Руски. Мислеше, че по този начин ще привлече комунистите и вероятно го е направил, но пък както се вижда има много голям отлив и предполагам, че това са мислещите български националисти.
Атака изигра своята историческа роля и има принос за поставянето на много болезнени въпроси през годините, но лидерът и сам я унищожи с неадекватното си поведение.