ZinedineZidane написа:пълководец написа:ZinedineZidane написа:пълководец написа:fen-fen написа:Цирка е само във вашите глави, които не могат да го асимилират. И не наричай онези 35% българи малоумници, които са гласували за ГЕРБ, защото това са голяма част от обществото!
32.6% от 48-49% от населението колко е, немалоумнико? Ако се затрудняваш със сметките, ще ти помогна, не се притеснявай.

А къде бяха другите 50 % от населението? Някой да не ги е лишил случайно от правото на глас? Малко, много, това са над 1 милион българи.
Дали всички са малоумници? Какви са тогава гласувалите за ДПС, Бареков и Атака, например. БСП не ги споменавам, защото електоратът им е ясен.
И аз гласувах с отвращение, но гласувах против гореизброените три партии.
Не са намерили адекватна партия, която биха искали да ги представя в народното събрание. По-ясно от това няма как да ти го обясня. А от тези 1 милион, колко са цигани и турци, колко е купеният вот, колко е корпоративният вот? По-добре се върни към футбола, защото политиката хич не ти е ясна.

На теб понеже ти е много ясна не ми отговори на въпросите. Или не ти е удобно да ми отговориш?
А аргументът с адекватната партия е толкова несъстоятелен, че чак не ми се говори.
Няма подходяща партия за теб следователно да става каквото ще и ДПС да си ползва целия комфорт на властта? Това ли се мъчиш да ми обясниш?И от онзи милион, за който говорим дори половината да са такива, каквито посочваш, то това прави ли половин милион българи малоумници?
Понеже явно много се затрудняваш, ще бъда милостив и ще ти помогна да разбереш поне малко от написаното.
1. "Не са намерили адекватна партия, която биха искали да ги представя в народното събрание. По-ясно от това няма как да ти го обясня." И не, никой не ги е лишил от правото им на глас.
2. Голяма част са молумници, да.
3. Не, но след като човек не иска да бъде представляван от големите партии, които имат твърд електорат, какъв е смисълът да се разпределят гласове по малките? (аз така гласувах, ама файда никаква в крайна сметка, след като е ясно кои имат шанс за парламента)
4. Ще се повторя, но да, или по-скоро са олигофрени, защото очакват от едно и също действие да се получи друг резултат.
Надявам се крехкото ти мозъче да може да осмисли поне малко от това и дано само не се претовариш.