Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 26 юни 2024 16:16

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:А добре, но първо да иде в затвора онзи травестит, който скъса снимката на Президента на Републиката в национален ефир. След него и другите, става ли така?

Тва за Президента и оскверняването написано ли е някъде в закона, че Президента е национален символ и т.н.
Президента е политик, както и останалите и при тях правата и хуленето се толерира. Силно ме съмнява да има някакво ограничение. Тук имаш неква ***** дет търси реакция. ''Просто една дреха'' както си го написал горе ако беше така то курвата надали щеше да избере такава рокля. Или сигурно в гардероба й само тая дреха е била налична, знае ли човек. Та търси се ясно реакция, а до колкото знам в правото това е много важно. И тя си я получава реакцията. Евентуално с наказателна отговорност.

Политик е дадена личност, президент е институцията и е много по близко до символ от някаква рокля с цветове наподобяващи флаг.
Тъ... нека първо травестита иде в затвора и след това ще мислим за курвата.

Ама май не е много удобно и вече не е някаква трагедия, а? :lol:

ReBorn1982 написа:
И тук идва въпросът, щом този гнусен парад очевидно се организира с цел провокация на обществото, защо не се забрани както забраниха Луковмарш ??! .... защо "държавата" подкрепя и насърчава това ??!

И тук не съм точно съгласен. Както и за Луков марш де.

Не трябва нито да се забранява, нито да се разрешава. АКо иска някой да вдига шум... нека си скача. Без обаче да разчита на затваряне на пътища, ограничение на движението и специална охрана за която не е платил.
Да си се съберат извратените в парка, да си платят за частна охрана и да правят каквото искат.

Президентът е институция, но не е защитен от сатира или критика, или форма на протест, така че няма как който и да е да отиде в затвора за това. А за тая дреха може някой заядлив съдия да я осъди все едно е смачкала българското знаме.

A не бил защитен от сатира? Ами то и тази дрешка е нещо като сатира. :lol:

п.с. Заядлив съдия с диплопа като на плагиата ви ли? :roll:

Не, не е защитен от сатира особено ако е свързано с развлекателни предавания, медия и т.н. и така са регистрирани.
П.С. За законите няма значение, ако има правомощия. Даже и купена да е дипломата. Не знам защо реши, че притежавам ''плагиат''. Коментирам, че доста съдии могат да имат такова основание, а дипломата каква е грам не е толкова важно, а какво ще е решението на същите.

Никакво основание не може да има съдия, ако се позовеш на чл.78 а
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 юни 2024 16:16

ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:Както казва един съфорумец тука, един двама потребители няма да има за кво да пишете ако не са пенделите и мънгалите. :lol:
Никой не каза и нито дума и за другата смешка. Поход на бла бла бла.
Лица на това са:
Залязващ рапар по известен с това, че го лигаваеше на Азис.
Мачкай Кобра обвинен в домашно насилие+ редовни изневери на онова нещо алисия или както там се казваше.
И черешката на тортата, католик пендел с полски корени....
Забравих и Нешка Смешка, която последните години се превърна в нарицателно.

Ми не са се гаврили с българското знаме, какво да кажем ??! ..... кротък и мирен поход, без да дразнят и провокират с нищо.

Човек, всеки се дразни и провокира от нещо. Мен супер ме дразнят примерно разни попове като ми маршируват насам-натам и размятат китки, кръстове и т.н. Дет се вика: "нищо нямам против тях, ама да си стоят по църквите и манастирите" :))
inb4 И мен ме дразнят прайдовете.
Последна промяна от tiamat на 26 юни 2024 18:11, променено общо 1 път.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 26 юни 2024 18:01

Кога ще почне да се влиза в затвора за прокремълска пропаганда ? Тъй де, да станат нещата огледални сравнено с до 1989г
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 юни 2024 18:54

Като вкарат Тиквата в зандана. Гледам, че бая се е охранил от МВР досега...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юни 2024 20:43

Бойко е най-успешният премиер след Иван Костов!!!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 юни 2024 22:21

Помияр, защо смяташ, че Костов е успешен премиер? Ако пак си го писал по-рано (редовното измъкване), поне покажи къде си обяснявал...

Много странно, как със Смити са все на едно и също мнение. А още по-странно е как Помияра му преповтаря опорките. Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 юни 2024 23:33

pomiqrat написа:Бойко е най-успешният премиер след Иван Костов!!!

Даже три папи са го галили по празната милиционерска кратуна.
Не си сериозен?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 юни 2024 23:50

То като цяло няма много голям избор : )
Димитър Попов
Филип Димитров
Любен Беров
Жан Виденов
Иван Костов
Негово Величество Симеон II
Сергей Станишев
Бойко Борисов
Пламен Орешарски
Кирил Петков
Николай Денков

---
На мен ми е интересно кой според вас е най-голямата беля на този пост. Жан/Беров или Попов?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 юни 2024 23:53

Естествено, че е Жан.
Няма такъв некадърник и червей като този.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юни 2024 00:03

Той като цяло е в ролята на идиота. Онези другите двама допринасят не по-малко, а и според мен действат умишлено за да се случи всичко, което се случва тогава. Включително всичките там висове, сикове и подобни.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”