Тия двамата колкото по-скоро ги изгонят от държавата, толкова по-добре. Интелекта на населението рязко ще се покачи.
Разни Биг Брадъри и други "риалититЪ" са много вредни за нашият народ
Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Поредната простотия по родните медии
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
meteorit написа:Дотук я докара комуняго-демокрадската ********ка измет, циганизираха държавата. Едно и също нещо са тия боклуци, комунистите и демократите.
Тръгнал комунист да се възмущава от циганизацията, след като комунистите ги развъдиха тея паразити, а демократите им дадоха "права". Да вървите на .. си у ... всичките
В грешка си! По наше време не можеше циганин да срещнеш по улиците, а сега си дерибействат на воля и ни дискриминират както си поискат! Искам да съм циганин в България!
П.П. Искам да поздравя автора на темата, който за пореден път поставя на дневен ред наболелите проблеми на обществото и не се страхува да изкаже гражданската си позиция открито, въпреки опасността от репресии от страна на "демократично" настроените "българи"! Браво другарю! Отново показахте качества, присъщи само на един истински комунист! Успех и продължавайте все така да събуждате заспалият "демократичен" комсомол!
Последна промяна от Чапаев на 26 апр 2014 20:24, променено общо 1 път.
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Бай Иван написа:Ти, ако очакваш нещо смислено от Иван и Андрей и още повече от TV7, ще е просто поразяващо.
Иначе по темата - докато ти гледам подписа във форума, се чудя защо не действаш по въпроса, както и всички останали русофили и привърженици на соц-комунистическия строй да накарат циганите и ромите да работят и да ги поставят на мястото им.
Защото, капиталягите управляват, а иначе през социализма много цигани са яли бой от мен, но сега имат по-големи права от нас.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
КНДР написа:Бай Иван написа:Ти, ако очакваш нещо смислено от Иван и Андрей и още повече от TV7, ще е просто поразяващо.
Иначе по темата - докато ти гледам подписа във форума, се чудя защо не действаш по въпроса, както и всички останали русофили и привърженици на соц-комунистическия строй да накарат циганите и ромите да работят и да ги поставят на мястото им.
Защото, капиталягите управляват, а иначе през социализма много цигани са яли бой от мен, но сега имат по-големи права от нас.
Съгласен съм с теб, приятелю, ама, ако знаеш как да нагласиш нещата, пак можеш да ги дебнеш и да ги биеш. И аз преди години не малко циганета съм пердашил, но вече остарях и нямам сили. Евала за темата иначе! Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
Явно се гледа за да го правят ..... иначе те не ги пращат за да "видят свят" а за да се излагат и с това да постигнат някаква гледаемост и рейтинг.
Аз също тези 2-мата не мога да ги търпя и 2 минути ( особено Андрей с кресливия си глас) ... за това и не ги гледам
Въпрос на избор. Частна медия - може да си излъчва каквото и е кеф ( и е законно разбира се).
Претенции може да имаме само и единствено към БНТ.
Аз също тези 2-мата не мога да ги търпя и 2 минути ( особено Андрей с кресливия си глас) ... за това и не ги гледам

Претенции може да имаме само и единствено към БНТ.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Бай Иван написа:КНДР написа:Бай Иван написа:Ти, ако очакваш нещо смислено от Иван и Андрей и още повече от TV7, ще е просто поразяващо.
Съгласен съм с теб, приятелю, ама, ако знаеш как да нагласиш нещата, пак можеш да ги дебнеш и да ги биеш. И аз преди години не малко циганета съм пердашил, но вече остарях и нямам сили. Евала за темата иначе! Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.
Способите са два!
1. Кастрация и стерилизация!
2. Финансови стимули за фирмите - производителки на перилни и миещи препарати!
Кадрите решават всичко.
Бай Иван написа:Съгласен съм с теб, приятелю, ама, ако знаеш как да нагласиш нещата, пак можеш да ги дебнеш и да ги биеш. И аз преди години не малко циганета съм пердашил, но вече остарях и нямам сили. Евала за темата иначе! Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.
Еваларка бай Иване! Само така ще стане тя - да го дебнем и пердашим

Живеем в 2014 а не в 1954 ако не сте забелязали.
Трябва да ги накараме да работят и спазват законите, а не да ги пердашим ...... капиш?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Нямам думи. 

Red_Neck написа:Бай Иван написа:Съгласен съм с теб, приятелю, ама, ако знаеш как да нагласиш нещата, пак можеш да ги дебнеш и да ги биеш. И аз преди години не малко циганета съм пердашил, но вече остарях и нямам сили. Евала за темата иначе! Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.
Трябва да ги накараме да работят и спазват законите, а не да ги пердашим ...... капиш?
Вярно е, че не сме в 1954-та година! 2014-та е годината на обърнатите кофи и селфитата!
Кадрите решават всичко.
Чапаев написа:Red_Neck написа:Бай Иван написа:Съгласен съм с теб, приятелю, ама, ако знаеш как да нагласиш нещата, пак можеш да ги дебнеш и да ги биеш. И аз преди години не малко циганета съм пердашил, но вече остарях и нямам сили. Евала за темата иначе! Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.
Вярно е, че не сме в 1954-та година! 2014-та е годината на обърнатите кофи и селфитата!
По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.