Да е*а майката на всички телевизии и на всички политици в Европа. Крайно десни, крайно десни....това ще го чуете милиард пъти.
Кога ще чуем за крайно леви?
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Според една от агенциите Величие влиза в парламента.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- delqnski47
- Контакти:
paceto написа:
Не знам каква ти е информацията, ама определено ти е грешна.
.
Виж сега, аз живея в Европа и много добре знам кой кво иска. Само някакъв краен бот, който няма връзка с работата му или няма имот там ще тръгне да живее в тая наркоманска кочина В МОМЕНТА. Да, през 70-те и 80- те хората там са могли да си осигурят собствена огромна къща (като тая в Сам в Къщи и т.н.) и само мъжът е работил в семейството. Сега изобщо не е така и това е умряло вече. Много си ми е добра информацията, а европейците предпочитат отдавна Европа с всичките кусури, които има.
Да, "Бай Ганьо в Америка" като се върне тук и започва да разправя колко е извънземно при вас, но истината е друга, а Ганьо от Америка идва тук да си прави зъбите, щот иначе трябва да си продаде бъбрека. Капитализмът, тоя истинският, индустриалнят капитализъм, който осигуряваше "Американската мечта" отдавна изчезна. Сегашният капитализъм е друг и не случайно хора като Шваб говорят за "преструктурирането" му.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Не знам какво NPC трябва да си да пуснеш пак за ПП-ДБ след всичките простотии около тях включително и най огромната, но някак си останала на заден план поради прекаленото много простотии - спасяване на имунитета на Борисов след гласуване в Парламента...
Наистина, не ми побира ума колко тъп трябва да си. И да ти казват след това колко са против Борисов ....и ти да им повярваш. Тва като приказките на Корнелия пред нейните й малоумни избиратели как не пращала оръжия за Украйна. Само дето през Полша, ама не било за Украйна....
Съжалявам за обидените, ама истината е грозна. Тва трябва да си безбожно тъп. Да, окей, мен могат да ме обвинят че гласувам са чалгаря и как също съм бил тъп, ама да гласуваш пак за ПП-ДБ след като са спасили собственоръчно кожата на Тиквата...не знам.
Наистина, не ми побира ума колко тъп трябва да си. И да ти казват след това колко са против Борисов ....и ти да им повярваш. Тва като приказките на Корнелия пред нейните й малоумни избиратели как не пращала оръжия за Украйна. Само дето през Полша, ама не било за Украйна....
Съжалявам за обидените, ама истината е грозна. Тва трябва да си безбожно тъп. Да, окей, мен могат да ме обвинят че гласувам са чалгаря и как също съм бил тъп, ама да гласуваш пак за ПП-ДБ след като са спасили собственоръчно кожата на Тиквата...не знам.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Точно пък това е най-малкото.
- коалиция с бсп
- коалиция с герб
- реално договаряне с дпс
(май остана само възраждане)
Липса на каквито и да е резултати спрямо това, което са обещали. Никакви реални законодателни промени освен смотаната конституция, която не я направиха като хората.
- Тотално убита и сбъркана финансова политика
- Липса на каквато и да е реакция спрямо газовите пробойни, спрямо лукойл, спрямо руската собственост
- капитулация при всички протести и раздаване на чужди пари на калпак (нещо за което псувахме Бойчето)
Реално нищо свършено и само излъгани надежди. Да ме извиняват привържениците им, но като цяло идеята на всеки стигаше до това да получи някаква власт, някаква позиция, но не и какво точно да направи с нея. Колко години минаха, а няма почти никаква законодателна инициатива, която да е завършена като хората?
Какво точно успяха да направят за толкова години? Някой има ли представа? Постоянно се говореше за това как им трябва време, как еди какво си. Всичко това говори само за това, че никой не е имал никакъв план, никакви идея какво ще прави ако получи власт.
---
едит:
Иначе никаква кожа не са спасили или изпрали реално. Тези, които гласуват за Бойко изобщо не ги интересува дали ще бъде "изпран" или не. Реално не е бил застрашен от нищо без значение имунитет и изпълненията на Гешев. А и това забравих да добавя към горните провали. Единствено го съхраниха като направиха коалиция с него и ликвидираха желанието на част от населението за променя без Герб и за път без тях. Просто ги разочароваха и обезвериха за следващите години от участие в изборния процес.
- коалиция с бсп
- коалиция с герб
- реално договаряне с дпс
(май остана само възраждане)
Липса на каквито и да е резултати спрямо това, което са обещали. Никакви реални законодателни промени освен смотаната конституция, която не я направиха като хората.
- Тотално убита и сбъркана финансова политика
- Липса на каквато и да е реакция спрямо газовите пробойни, спрямо лукойл, спрямо руската собственост
- капитулация при всички протести и раздаване на чужди пари на калпак (нещо за което псувахме Бойчето)
Реално нищо свършено и само излъгани надежди. Да ме извиняват привържениците им, но като цяло идеята на всеки стигаше до това да получи някаква власт, някаква позиция, но не и какво точно да направи с нея. Колко години минаха, а няма почти никаква законодателна инициатива, която да е завършена като хората?
Какво точно успяха да направят за толкова години? Някой има ли представа? Постоянно се говореше за това как им трябва време, как еди какво си. Всичко това говори само за това, че никой не е имал никакъв план, никакви идея какво ще прави ако получи власт.
---
едит:
Иначе никаква кожа не са спасили или изпрали реално. Тези, които гласуват за Бойко изобщо не ги интересува дали ще бъде "изпран" или не. Реално не е бил застрашен от нищо без значение имунитет и изпълненията на Гешев. А и това забравих да добавя към горните провали. Единствено го съхраниха като направиха коалиция с него и ликвидираха желанието на част от населението за променя без Герб и за път без тях. Просто ги разочароваха и обезвериха за следващите години от участие в изборния процес.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Още една "копейска" партия ли е влязла? :D
Ужаст...
- Drunken_Master
- Контакти:
#простнарод

---------------------------
favaca8888, както сам виждаш... тия БЛИЦ "изчисления" се оказаха тотално невярни. ГЕРБерската сган ги даваха с над 30%, както виждаш до момента са малко над 23%. Пеперастите може и да не минат 15, какво по-хубаво от това. ДПС-арските боклуци стават втора сила, ама то все по-зле ще става от тук нататък. И кой изобщо включваше "Величие" в сметките/изчисленията си? Никой... Синя България и Солидарна България не мисля, че ще успеят, да влязат. Тия Лилков, Москов... ако влязат ще се сдушат с Тиквата. Гаранция!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- sinqkrepost1914
- Контакти:
bubka написа:Според една от агенциите Величие влиза в парламента.
Браво на всички изветрелници, които гласуваха за новия спасител-добре прикрит американски агент. Наистина няма надежда за тая територия. За пореден път им вадят някой на глупаците, 2-3 месеца им приказва каквото искат да чуят и накрая гласуват. За тях са гласували хора, които на последните 5 избори са гласували по 4 различни начини. Същите гласуваха и за Стефан Янев, който също беше американско агентче, което обра проруски гласове. ПП също така ги извадиха и с 2-3 месеца медийнино лъскане глупаците ги избраха. Наистина изключително прост народ. Не заслужаваме никви шансове повече, щом етническата турска партия вече е е 2-ра политическа сила, а в Анадола ходят да гласуват орки с 1 мозъчна клетка под строй. Ако някой е гледал репортажа по нова тв- това са орки, не тука да ми го пишете като нарицателно за руснаците. Пиша това за бургаския бот, който е крайно време да се задави от омраза. По възможност да няма хора около него, които евентуално да му помогнат.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- Drunken_Master
- Контакти:
"Чухме ви. Ще бъдем силна опозиция на плановете на Борисов и Пеевски да ни върнат към годините на постната пица и рекета". Това написа във Фейсбук съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. По данни от екзитпол на "Галъп" и "Алфа рисърч" към момента ПП-ДБ заемат второто място на изборите за Народно събрание и за Европейски парламент.
Като предният път ли?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".