Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ElCapitana_Puyol

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 09 юни 2024 17:07

Нови изненади на "Тур България"! Джипът на Генерала намали газта, Великата Жигула драпа към финала Ето и как върви състезанието към този момент "Тур България":

Джипът на Генерала - 27.8 км/ч

Теслата от Харвард - 15.6 км/ч

Автобусът на движението - 14.3 км/ч

Червената Лада - 10.4 км/ч

Хамърът -5.6 км/ч

Опелът на възрожденците - 13.5 км/ч

Новият ляв Москвич - 1 км/ч

Великата Жигула - 3.6 км/ч
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 09 юни 2024 17:16

favaca8888 написа:Блитц за съжаление познават.Боко+ДПС+Григорова= Правителство

Пич, БЛИЦ абсолютно нищо не познават, там е работата. Не, че ще има изненади, ама те... най-малкото няма как да имат достъп до такава информация, имайки предвид, че публикуват първите "сводки" още от 10:00 часа сутринта. УЖ понеже допитвали хората преди да отидат до урните...

Мога и пример да дам. Ония избори, в които ИТН спечелиха. Почти до краят на изборния ден, там БСП бяха първа сила, а видяхме какво се случи на практика... Те отидоха чак трети.

Тук събирам изнесените от сайтовете данни за междинните резултати от гласуването на 50-о Народно събрание и Европейски парламент. Днес статитсики оповестяват "24 часа", "Клуб Зет", "Епицентър", "Блиц" и "Пик".

От тия въпросните, единствените... що годе поне малко достоверни са 24 часа. Клуб ЗЕТ са американски подлоги, БЛИЦ е на Пеевски, ПИК е на Недялко Недялков. Епицентър е на Валерия Велева. Нито един не е достоен за уважение, интересна е "врътката" на Недялков, той нещо стана АнтиБойко напоследък.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 юни 2024 17:23

Гласуването е като начина на живот в България.
В София се гласува по един начин, в големите градове по друг, в останалите областни градове по трети начин. По четвърти в градчетата, а в селата по пети.
Какъв екзитпол бълнуват. Толкова избори и никой не ме е питал ни по телефон, ни пред секция.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 юни 2024 17:26

А пък в Туркистан колко добитък са извадили на паша никой не знае.
10 хил е 1 депутат (четвърт %), а 50 хил - 5 депутата (процент и четвърт).

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 юни 2024 17:38

Drunken_Master написа:

Пич, БЛИЦ абсолютно нищо не познават, там е работата.

Абе досега винаги +/- 2-3% са познавали,а колкото до Боко и ДПС тва е най-сигурната коалиция и ако Ванчето се мушне над чертата им е идеалния партньор за 50+1 %...ужас,ужас.И нема такава избирателна активност.
Имам предложение към ЦИК: На следващите избори ,който отиде да гласува получава по 200 кинта.
Явно тва е единствения начин,така и така се арчат пари залудо и поне партиите ще трябва да се бръкнат малко повечко за да си купят гласове.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 09 юни 2024 17:38

И на предишни избори блиц общо взето познаваха. Със сигурност не правят по-големи грешки от екзит-половете на агенциите. Иначе да допълня Кройфа, мен само веднъж след гласуване са ме спирали от социологическа агенция да повторя вота т.нар. екзит-пол.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 09 юни 2024 17:40

favaca8888 написа:
Drunken_Master написа:

Абе досега винаги +/- 2-3% са познавали,а колкото до Боко и ДПС тва е най-сигурната коалиция и ако Ванчето се мушне над чертата им е идеалния партньор за 50+1 %...ужас,ужас.И нема такава избирателна активност.
Имам предложение към ЦИК: На следващите избори ,който отиде да гласува получава по 200 кинта.
Явно тва е единствения начин,така и така се арчат пари залудо и поне партиите ще трябва да се бръкнат малко повечко за да си купят гласове.

Пак ли трябва да ти се каже, че ДПС с други прави коалиции, сещаш се кои са. Ама свършиха онези времена, когато стоКлетницата докарваше 30%

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 09 юни 2024 17:41

favaca8888 написа:
Drunken_Master написа:

Нищо не познават, аз ти дадох пример с тия избори. Тогава постоянно ги следях, сам виждаш какви са резултатите и какви са били публикациите преди това. И най-важното нещо... сайта е на Дебелият, от там нататък няма какво да се коментира повече.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 юни 2024 17:49

.[/quote]
Нищо не познават, аз ти дадох пример с тия избори. Тогава постоянно ги следях, сам виждаш какви са резултатите и какви са били публикациите преди това. И най-важното нещо... сайта е на Дебелият, от там нататък няма какво да се коментира повече.[/quote]

Съгласен съм,но явно имат хора на място.Че е на Дебелия е ясно.В общи линии ако имаше една по-висока активност 50%(мале,че се размечтах),резултатите щяха да са коренно различни.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 юни 2024 17:50

ElCapitana_Puyol написа:
favaca8888 написа:
Drunken_Master написа:

Пак ли трябва да ти се каже, че ДПС с други прави коалиции, сещаш се кои са. Ама свършиха онези времена, когато стоКлетницата докарваше 30%

Еми пак.Можем да се обзаложим ако искаш.ДПС не е излизал от властта откакто има демокрация.

Върни се в “Свободна зона”