Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Моя приятел не можеш да го разбереш, че е циганин, защото расна сред кръг от българи, но сина му със затворени очи можеш да го разбереш, защото се движи с цигани.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Разбрах теорията!
Наследници сме на великата Русия!
България исторически е един кенеф,освен когато е била покровителствана от Русия!
Не става за живот въпреки ,че е една от най-безопасните страни в Европа!
Здравеопазването не става,въпреки,че можеш да ходиш постоянно на лекар,което в англосаксонския начин на живот е немислимо!
Българския народ е прост и неуспешен!
Изпуснах ли нещо?
Дрънкановия принос за по-добър живот в България ми е доста интересен,защото от нашите постъпки зависи по-добрия ни живот!
п.п. И разбира се любимата тема за Цар Борис!
Наследници сме на великата Русия!
България исторически е един кенеф,освен когато е била покровителствана от Русия!
Не става за живот въпреки ,че е една от най-безопасните страни в Европа!
Здравеопазването не става,въпреки,че можеш да ходиш постоянно на лекар,което в англосаксонския начин на живот е немислимо!
Българския народ е прост и неуспешен!
Изпуснах ли нещо?
Дрънкановия принос за по-добър живот в България ми е доста интересен,защото от нашите постъпки зависи по-добрия ни живот!
п.п. И разбира се любимата тема за Цар Борис!
- delqnski47
- Контакти:
Eminem написа:
А...и дори и мисловни модели се предават от поколение на поколение.
Абе тва къде си го прочел точно. Говоря за мисловните модели как се предавали.... :roll: Да, генетика, черти и т.н. окей, но това?
Значи ако някой австриец израстне в джунглата (говоря в период в който не са му минали още първите 7 години) , той отново ще има австрийско мислене, европейско държание, маниери и т.н. така ли?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Eminem написа:
А...и дори и мисловни модели се предават от поколение на поколение.
Абе тва къде си го прочел точно. Говоря за мисловните модели как се предавали.... :roll: Да, генетика, черти и т.н. окей, но това?
Значи ако някой австриец израстне в джунглата (говоря в период в който не са му минали още първите 7 години) , той отново ще има австрийско мислене, европейско държание, маниери и т.н. така ли?
Това с мисловните модели е вярно. Доказано е, че ДНК може да се изменя под въздействието на трайни и повтарящи се емоции и мисловни процеси, а след това се унаследява в поколението на чисто биологичен принцип. Но не си го представяй като нещо, което става от днес за утре. Отнема години и повече от едно поколение, но ако ти живееш константно в една среда, генерираща сходни емоции и след това детето ти живее пак в същата среда, вече ще има чисто биологичен оттенък и ще се унаследи. Точно преди седмица две гледах филма за Хитър Петър. Особено сцената с тримата чорбаджии, дето ПетрЕ им е подменил хвалебстеното писмо до агата и написал "да ти е живо и здраво шкембето, ага" :lol: и като четат писмото пред него агата се ядосва и иска да ги набучи на кол. Ония почват да лазят пред него и да се умилкват, реват, целуват му краката...... е добре, кажи сега че не виждаш абсолютно буквално същото поведение от нашите политици пред "съюзниците" ни :lol:. Нас Турското робство, дето не било робство, ни е ебало майката тотално на мисленето.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Бубка е отговорил с първото изречение.
Но и на психологично ниво - дори и да си роден и израстнал в щатите, трудно ще имаш изцяло американско мислене и поведение, ако родителите ти са с българско самосъзнание. Получава се смесица между двете.
Но и на психологично ниво - дори и да си роден и израстнал в щатите, трудно ще имаш изцяло американско мислене и поведение, ако родителите ти са с българско самосъзнание. Получава се смесица между двете.
А бе един мангал ако ще да израсте в кралския двор, като чуе чалга и почва да кърши кълките, нещо което е генетично заложено не се изкоренява с едно поколение, а с много поколения.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Искат да отрекат гените и днк-то си, но няма как да стане.
При смесени бракове, вече има фактори, които водят до самоопределяне.
Eminem написа:Искат да отрекат гените и днк-то си, но няма как да стане.
Има неща, които се пренасят чисто генетично като характери в рода ти, не са само външни белези, но за мен над 90% си е средата спрямо какъв човек ще станеш. Някакъв малък процент бих дал и на родословието и кръвта.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Има неща, които се пренасят чисто генетично като характери в рода ти, не са само външни белези, но за мен над 90% си е средата спрямо какъв човек ще станеш. Някакъв малък процент бих дал и на родословието и кръвта.
Характерът ли определя средата ти или тя, характера. Кокошката или яйцето.
Според мен, няма категоричен отговор. И двата варианта са осъществими.
Ако имам травма от детството заради родителите ми, тази травма може да доведе до деградация. А тя до алкохолизъм или наркомания, за да притъпя болката.
Оттам каква среда ще създам? Ами нормално е да попадна на наркомани и алкохолици.
Или съм жена, която повтаря любовните провали на майка ми, защото ми е предала нейните модели/травми на подсъзнателно ниво.
Това е много често срещан случай в психологията.
Dust написа:А бе един мангал ако ще да израсте в кралския двор, като чуе чалга и почва да кърши кълките, нещо което е генетично заложено не се изкоренява с едно поколение, а с много поколения.
И при българите е така :lol: Особено започващи от начор 00
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.