FLANKER написа:Забележете, Бареков е обвързан с хора като Касим Дал и внимание: Уесли Кларк.Този изрод трябваше да бъде съден за престъпления срещу човечеството.
Обвързан е и с Петър Стоянов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FLANKER написа:Забележете, Бареков е обвързан с хора като Касим Дал и внимание: Уесли Кларк.Този изрод трябваше да бъде съден за престъпления срещу човечеството.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Rafa написа:FLANKER написа:Забележете, Бареков е обвързан с хора като Касим Дал и внимание: Уесли Кларк.Този изрод трябваше да бъде съден за престъпления срещу човечеството.
Обвързан е и с Петър Стоянов
v.r.s. написа:...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:v.r.s. написа:...
Как би коментирал изтеклите записи на разговора Борисов- Найденов- Кокинов и виждаш ли нещо нередно или смущаващо в тях?
Също как би коментирал изказването на Бойко за кучето и кебапчетата?
v.r.s. написа:haha написа:v.r.s. написа:...
Как би коментирал изтеклите записи на разговора Борисов- Найденов- Кокинов и виждаш ли нещо нередно или смущаващо в тях?
Също как би коментирал изказването на Бойко за кучето и кебапчетата?
Е как да ги коментирам, записани са, пуснати са и останалото е работа на разследващи и прокуратура, както и за разговорите, така и за незаконият начин по който са направени. Това е което трябваше да се направи, но не се прави, независимо, че ГЕРБ е в опозиция. Станишев защо не го вкара в затвора за тези неща, както някои от тук пишещите се изказват.
Колкото до кучето и май пържоли бяха, а не кебабчета, това наистина беше едно непремерено изказване, за което се извини след това на близките на момичето. Друго няма какво да кажа за тези две неща.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
haha написа:Аз не знам защо се спори с грамофонни плочи като Дунавчето и този тип. За тях има само един човек, едно божество- Бойков Борисов- всичко, което прави той, пардон Той е правилно, Той е спасителят и се трепе за държавата с кръв, пот и сълзи. Останалите са мошенници и правят всичко възможно да прецакат единствената достойна партия- ГЕРБ (която действа честно).
Ако оставим настрана всички безобразия на Тиквата, на мен умът ми не побира едно нещо- как изобщо може някой да подкрепя човек, който се подиграва на родителите на намерено убито момиче, после говори за някакви куче и кебапчета и се хили?
Rafa написа:Аз пък ако съм на Орешарски, както се плюнчи зачервен, зачервен Боко от телевизиите, ще подам оставка на правителството и ще кажа: "Ето ние не ламтим за власт, други са тези, които искат на всяка цена да са във властта. Вие ги виждате кои са, те да ви оправят." Боко си вкарва автогол, ДПС също са от прецаканите
Rafa написа:Аз пък ако съм на Орешарски, както се плюнчи зачервен, зачервен Боко от телевизиите, ще подам оставка на правителството и ще кажа: "Ето ние не ламтим за власт, други са тези, които искат на всяка цена да са във властта. Вие ги виждате кои са, те да ви оправят." Боко си вкарва автогол, ДПС също са от прецаканите
RedeviL написа:Rafa написа:Аз пък ако съм на Орешарски, както се плюнчи зачервен, зачервен Боко от телевизиите, ще подам оставка на правителството и ще кажа: "Ето ние не ламтим за власт, други са тези, които искат на всяка цена да са във властта. Вие ги виждате кои са, те да ви оправят." Боко си вкарва автогол, ДПС също са от прецаканите
И аз мисля, че най-правилното решение за БСП е насрочването на предсрочни избори и след това да гледат сейра на другите, докато се карат за баницата! Като гледам какви коалиции само са заформили в РБ и ББЦ.. С по хиляда лидери всичките и като прибавим позеленял от яд Бойко, работите стават страховити!При едни избори и съставяне на ново правителство, казвам ви, тези ще се избият преди да разделят баницата!
Потребители, разглеждащи този форум: FLANKER и 3 госта