Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Rafa

Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 18:26

FLANKER написа:Забележете, Бареков е обвързан с хора като Касим Дал и внимание: Уесли Кларк. :o Този изрод трябваше да бъде съден за престъпления срещу човечеството.

Обвързан е и с Петър Стоянов 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

На линия
Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 май 2014 18:27

Rafa написа:
FLANKER написа:Забележете, Бареков е обвързан с хора като Касим Дал и внимание: Уесли Кларк. :o Този изрод трябваше да бъде съден за престъпления срещу човечеството.

Обвързан е и с Петър Стоянов 8-)

Да! Забравих за него.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

haha

Мнениеот haha » 26 май 2014 18:30

v.r.s. написа:...

Как би коментирал изтеклите записи на разговора Борисов- Найденов- Кокинов и виждаш ли нещо нередно или смущаващо в тях?
Също как би коментирал изказването на Бойко за кучето и кебапчетата?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

На линия
Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 май 2014 18:34

ГЕН.УЕСЛИ КЛАРК:СЛЕД БОРИСОВ И ПЕТЪР СТОЯНОВ ИСКАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ И С БАРЕКОВ

„Когато обикновените хора се сдружават, за да създадат нова политическа партия – това е следващото стъпало на демокрацията в България“, каза Уесли Кларк, бивш американски генерал и бивш главнокомандващ на силите на НАТО в Европа. Той е гост на учредителния конгрес на партията на Николай Бареков минути преди началото на учредителния конгрес в зала 1 на НДК. Генералът заяви пред медиите, че споделя идеите на демократичния процес: „Това е центристка партия и доколкото се запознах с платформата ѝ, някои от нейните елементи са много близко до сърцето ми. Например, прогресивно подоходно облагане, помощта за малките и средни предприятия, патриотизма, семейството като ценност“. Всички тези неща са важни понятия в моя живот. Тук става дума за демократичния процес и за създаването на нова партия, която излиза от народа и е много вдъхновяващ този момент, добави още генерал Кларк. Той сподели, че не познава лидера на партията Николай Бареков, но много иска да се запознае с него и затова е включил в програмата си учредителния конгрес на „България без цензура“. „Много искам да се запозная с него, знам Бойко Борисов и президента Петър Стоянов, така че до известна степен съм запознат с някои от лидерите на България и затова искам да се запозная с него“, подчерта Кларк, според bnews.bg. Той беше и първият, който държа реч по време на конгреса: „За мен като американец и като ръководител на европейските сили на НАТО е огромно удоволствие да съм тук при народа на България и е изключително важно да видя това море от хора, море от подкрепа и решимост за промяна и подобрение“. Кларк подчерта, че демокрацията е процес, който се самопоправя, когато партиите се опитват да постигнат нещо, но не успеят да представляват интересите на мнозинството от хората и тогава обикновените хора се сдружават и търсят новите лидери. Тук съм, за да празнувам този процес заедно с вас днес. Може да го наречете второто стъпало на демокрацията в България и цяла Източна Европа. Това е едно ново поколение, което е извикано на живот от желанието на народа и търси обединение, а не разделение на народа. Тук съм като американец, за да ви поздравя за това, че сте посветили себе си един на друг. Тук съм, за да ви пожелания и най-вече на Ники Бареков успех в управлението, каза още Уесли Кларк.
П.П.Това копеле срути десетки православни църкви и уби стотици православни християни.Не спря да убива и на православният Великден.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 май 2014 18:51

haha написа:

Как би коментирал изтеклите записи на разговора Борисов- Найденов- Кокинов и виждаш ли нещо нередно или смущаващо в тях?

Е как да ги коментирам, записани са, пуснати са и останалото е работа на разследващи и прокуратура, както и за разговорите, така и за незаконият начин по който са направени. Това е което трябваше да се направи, но не се прави, независимо, че ГЕРБ е в опозиция. Станишев защо не го вкара в затвора за тези неща, както някои от тук пишещите се изказват.
Колкото до кучето и май пържоли бяха, а не кебабчета, това наистина беше едно непремерено изказване, за което се извини след това на близките на момичето. Друго няма какво да кажа за тези две неща.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 19:17

v.r.s. написа:
haha написа:

Е как да ги коментирам, записани са, пуснати са и останалото е работа на разследващи и прокуратура, както и за разговорите, така и за незаконият начин по който са направени. Това е което трябваше да се направи, но не се прави, независимо, че ГЕРБ е в опозиция. Станишев защо не го вкара в затвора за тези неща, както някои от тук пишещите се изказват.
Колкото до кучето и май пържоли бяха, а не кебабчета, това наистина беше едно непремерено изказване, за което се извини след това на близките на момичето. Друго няма какво да кажа за тези две неща.

Много извининия им се насъбраха, за съжаление всичките "след дъжд качулка".. Гледам днеска Цветанов се чуди как можело невинен човек да бъде осъден! За сметка на това обаче няма нищо чудно, когато г-н Цветанов с лекота осъжда невинни и то публично от трибуната на народното събрание.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 19:20

Аз пък ако съм на Орешарски, както се плюнчи зачервен, зачервен Боко от телевизиите, ще подам оставка на правителството и ще кажа: "Ето ние не ламтим за власт, други са тези, които искат на всяка цена да са във властта. Вие ги виждате кои са, те да ви оправят." Боко си вкарва автогол, ДПС също са от прецаканите 8-)
Последна промяна от Rafa на 26 май 2014 19:22, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 19:22

haha написа:Аз не знам защо се спори с грамофонни плочи като Дунавчето и този тип. За тях има само един човек, едно божество- Бойков Борисов- всичко, което прави той, пардон Той е правилно, Той е спасителят и се трепе за държавата с кръв, пот и сълзи. Останалите са мошенници и правят всичко възможно да прецакат единствената достойна партия- ГЕРБ (която действа честно).

Ако оставим настрана всички безобразия на Тиквата, на мен умът ми не побира едно нещо- как изобщо може някой да подкрепя човек, който се подиграва на родителите на намерено убито момиче, после говори за някакви куче и кебапчета и се хили?

Доколото си спомням колегата v.r.s. е екс симпатизант на АТАКА.. Доооста сериозен завой е направил! Разбирам, че Воленчо е разбил мечтите му и след това е гласувал за ГЕРБ от немай накъде, ама да отстоява до такава степен техните позиции, вече ми е странно! :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 19:25

Rafa написа:Аз пък ако съм на Орешарски, както се плюнчи зачервен, зачервен Боко от телевизиите, ще подам оставка на правителството и ще кажа: "Ето ние не ламтим за власт, други са тези, които искат на всяка цена да са във властта. Вие ги виждате кои са, те да ви оправят." Боко си вкарва автогол, ДПС също са от прецаканите 8-)

Нека перефразирам Борисов от пресконференцията днес: "Орешарски моментално да си подава оставката, ЗАЩОТО Е СЕДНАЛ НА ЧУЖДО МЯСТО!" :mrgreen: Ей т'ва пичове, Бойко си иска престола! :mrgreen:

Rafa написа:Аз пък ако съм на Орешарски, както се плюнчи зачервен, зачервен Боко от телевизиите, ще подам оставка на правителството и ще кажа: "Ето ние не ламтим за власт, други са тези, които искат на всяка цена да са във властта. Вие ги виждате кои са, те да ви оправят." Боко си вкарва автогол, ДПС също са от прецаканите 8-)

И аз мисля, че най-правилното решение за БСП е насрочването на предсрочни избори и след това да гледат сейра на другите, докато се карат за баницата! Като гледам какви коалиции само са заформили в РБ и ББЦ.. С по хиляда лидери всичките и като прибавим позеленял от яд Бойко, работите стават страховити! :mrgreen: При едни избори и съставяне на ново правителство, казвам ви, тези ще се избият преди да разделят баницата! :mrgreen:

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 19:36

RedeviL написа:

И аз мисля, че най-правилното решение за БСП е насрочването на предсрочни избори и след това да гледат сейра на другите, докато се карат за баницата! Като гледам какви коалиции само са заформили в РБ и ББЦ.. С по хиляда лидери всичките и като прибавим позеленял от яд Бойко, работите стават страховити! :mrgreen: При едни избори и съставяне на ново правителство, казвам ви, тези ще се избият преди да разделят баницата! :mrgreen:

Ще ми стане много интересно, как Боко след всичките му приказки, ще направи коалиция с ДПС :lol: Естествено, това задължително ще е в името на държавата и народа, а той ще бъде национално отговорен държавник :lol: Ей тогава да ги видя какви ще ги мъдрят герберастите :lol:

Върни се в “Свободна зона”