j0rka7aa написа:Безкомпромисен написа:j0rka7aa написа:Безкомпромисен написа:Всичко казано от комунистически престъпник е глупост и бръщолевене!
Тогава млъквай бе, Жеков!
Няма да млъкна , колкото и да не ви се харесва на вас комунистите , няма да успеете да ми запушите устата!Дори и с половин уста пак ще разкривам ваите грандиозни престъпления срещу мира и човечеството!
Как простата ти тиква не побира, че и ти си един от нас бе, и ти си живял в тоя режим и си мълчал, и ти си долен комунист, и ти вършиш престъпления срещу мира и човечеството!
Аз като бях на 18 години получих полиневрит и ме вкараха в комунистическия концлагер наречен болница до убийцитес бели престилки наречени доктори, те не са лекари, и аз оцелях въпреки тяхната намеса, казах на баща ми "не ме оставяйте в ръцете им , искам да умра при вас"! С голяма упориост се излекувах от полиневрита!Аз тогава оцелях въпреки тяхната намесата! След това се обърнах към антикомунистите да ми помогнат за животоспасяваща операция в свободния свят и действително тогава нормалните хора се отзоваха да ми помогнат!И успях да се излекувам!