Vincenzo написа:Bourgas написа:Недоумявам как има умни, интелигентни хора, гласуващи за ГЕРБ? Недоумявам как може да си оставите бъдещето в ръцете на тази натурализирана мутра ББ? Недоумявам как в ПАРЛАМЕНТАРНА Република, "биг босът" е Министър-председателят, вместо председателят на Народното Събрание? Недоумявам как може да се радвате на нещото, от което се опитвахме да избягаме, а именно управлението на държавата от САМО един човек? Недоумявам защо не се гласува за КОЯТО и да е друга партия, не за ГЕРБ за президент? Недоумявам и неразбирам.... Кьорави ли сте да видите на какво дередже ни е икономиката? Има 40% икономисти в тази страна, така ли не се намира един от вас да му светне, че това управление е КАТАСТРОФА. "Е, Богу", недоумявам...
П.П. Аполитичен съм, не ми харесват партии-мартии. Гласувам само мажоритарно.
П.П.2 А сега, ритайте ме!
Ти сам го каза, 40% икономисти, а никой не казвам, че икономиката ни е зле.. ами я пък се замисли ти, от това какво следва? Ще ти спеста мисленето - икономиката ни явно не е толкова зле. Страни като Гърция, Италия и Испания се намират в огромна криза... Искаш ли да ти кажа, защо АЗ не гласувах, за която и да е друга партия? Защото тук в Пловдив гласувахме преди 4 години за ВМРО - е абсолютна грешка беше и сега ще ти го кажат всичко, дори жълтите, които в началото се радваха,че ботевист е кмет. СДС вече ги няма на картата и единствената алтернатива остават комунистите. Я ми кажи честно, на теб харесваше ли ти по тяхно време ? Винаги за ръчичка хванати с мангалите от ДПС, за ръчичка хванати с всички такива местни "бизнесмени-феодали", Европейските иституции ни хулят във всеки един доклад и ни спират един по един фондовете, но разбираш ли "България се развивала", според блестящите умове от БСП, вдигат с 10 лв пенсиите, а като се замислиш тия 10 лв за чии *** им стигат на пенсионерите. И после се хвалят, че били социално правителство - ГЛУПОСТИ! В Пловдив обслужваха интересите само на едрите бизнесмени, а малките хора ги забравиха. Я си спомни студентските простести по тяхно време...
Истината е, че ГЕРБ може да не са цвете за мирисане, но те са единствената логична алтернатива, на хаоса от преди години. Истината е, че всеки път очаквате чудеса. Чудо за 1-2 години не става ! И малко акъл да имахте щяхте да се усетите.
Смешно е да се твърди, че икономиката ни е добре в момента. Ще влезем в сериозен спор. Лошото е, че не ме разбираш какво искам да кажа, а то е : Нямам нищо ЗА комунистите, смятам, че ако има поне един коректив на ББ в лицето на президент от друга партия или независим, ще е нормална демокрация. В момента е оуан мен шоу, върнахме се във времената на Тато.