1982 написа:Трябва да се удари веднъж по масата и да се каже Баста на тая сган. Те тия пълчища няма да спрат, докато така хуманно ги приемат.
Аз не знам, в Германия, Швеция и другите бастиони на глупостта, осъзнават ли, че тези колонии от пришълци трябва да бъдат хранени, отоплявани, обслужвани медицински и, не на последно място, да имат "джобни" за всеки ден ?! Немецът ще бачка по цял ден, за да си прави чики-рики арабинът по цял ден. Но, като е тъп, нека му.
И ти си прав. Обаче аз мисля, че емигрантите от някои държави е добре да погостуват 10на години в някои европейски страни. Например Франция и Италия бяха страшно ентусиазирани в създаването на днешната обстановка в Либия, нека сега с част от печалбите платят за издръжката на тези от емигрантите, които бягат от хаоса и мизерията там. И въобще.. Европа не е длъжна да приема хора, на които не е навредила, но Европа си заслужава да и се натресат хората от държавите, в чието разсипване тя помогна. Разбира се.. не цяла Европа. Да речем нашето участие е нищожно където и да е, печалбите никакви. Важи и за страни като Унгария, страните от Прибалтика и т.н.