Филми които си заслужават да гледате
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- THE RED SNAKE
- Контакти:
Re: Кажете някой хубав филм
Chaos - с участието на Райън Филип, Джейсън Стейтъм, Уесли Снайпс. Мисля, че не е лош филм.
Aм начи зависи какъв жанр търсиш.Комедия мога да ти кажа много-Студ(2001 година);Sex Drive,Мис Март,Американски пай(1-8),Европейско пътешествие,Царете на хауса 1,Последния ергенски запой,Реджеп Иведик 1-ва,2-ра и 3-та част,Черна котка,бял котарак,След училище Специално.Ужаси вече не правят хубави,но любимите ми са:Къщата на восъка,Погрешен завой-1,2 и 3,Гняв 1 и 2.Ами тва е-харесай си!
Limitless
Няма по-добър екшън от Жега.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Lokofanatic написа:Понеже съм гледал бая филми и не мога да си харесам в замунда, та се надявам някой от съфорумниците да предложи хубава комедия или боен филм. Също можем да обсъждаме и кой филм ви е направил впечатление.
Какъв жанр да бъде филма - трилър, ужаси, романтика, комедия или фантастика.

Айде и да почерпиш 2-3 бири на първия домакински
Сийдвам с 40 Mbit/s дърпай, ако ти хареса някой филм
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 18 юни 2011 23:27, променено общо 1 път.

- raZorblade
последните 3 филма, които свалих и изгледах, ми харесаха много ! препоръчвам ти ги горещо...
Taken (2009)
Unknown (2011)
The Eagle (2011)
първите дваса нещо като трилъри, с елементи на екшън и драма (слаб съм с жанровете,признавам:)
Орелът е класически Епос....много добър !!!
каквото и да избереш, приятно гледане
Taken (2009)
Unknown (2011)
The Eagle (2011)
първите дваса нещо като трилъри, с елементи на екшън и драма (слаб съм с жанровете,признавам:)
Орелът е класически Епос....много добър !!!
каквото и да избереш, приятно гледане
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....
-
Freelancer
- Контакти:
Лично на мен, вътреки негативните отзиви, ми хареса "Свещеник"/Priest/-плосък сценарий, но стрехотна визия и добре заснети битки, с две думи- чист екшън, за убиване на време. Нeщо подобно е и това http://zamunda.net/details.php?id=207933&hit=1
Като цяло близките няколко месеца нито един филм на ми е направил впечатление, дори и т.нар. "блокбъстъри"
Като цяло близките няколко месеца нито един филм на ми е направил впечатление, дори и т.нар. "блокбъстъри"
- Lokofanatic
Ванко_Ултраса написа:Lokofanatic написа:Понеже съм гледал бая филми и не мога да си харесам в замунда, та се надявам някой от съфорумниците да предложи хубава комедия или боен филм. Също можем да обсъждаме и кой филм ви е направил впечатление.
Какъв жанр да бъде филма - трилър, ужаси, романтика, комедия или фантастика.
Айде и да почерпиш 2-3 бири на първия домакински
Сийдвам с 40 Mbit/s дърпай, ако ти хареса някой филм
Мерси за хубавите филми! Гледам предимно комедии и бойни филми, иначе аз имам да те черпя още от хубавите клипчета, които ми прати от мача ни с Минъоро за купата! Така, че ще трябва да се реванширам
- Lokofanatic
Мерси на всички за хубавите филмчета! Въпреки, че повечето съм ги гледал, има и добри попадения, които ще си сваля, че вечерта е дълга
.
Дръпни си мини-сериала The Pacific na Стивън Спилбърг и Том Ханкс-историята е готина и има много битки,а и качеството е перфектно [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e99B80crU3E[/youtube]