Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Пълен провал на социалистите. Не знам откъде излиза резултат, че ДПС има повече проценти от БСП, но ако това е вярно, е много лошо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Балкански Орел
- Контакти:
daniel875 написа:Пълен провал на социалистите. Не знам откъде излиза резултат, че ДПС има повече проценти от БСП, но ако това е вярно, е много лошо.
Що да е лошо ве, те си заслужават това, майкаим **** колко време коленичиха пред дпс.
[center]Levski & Lazio[/center]
Балкански Орел написа:daniel875 написа:Пълен провал на социалистите. Не знам откъде излиза резултат, че ДПС има повече проценти от БСП, но ако това е вярно, е много лошо.
Що да е лошо ве, те си заслужават това, майкаим **** колко време коленичиха пред дпс.
Не, голямата грешка на БСП беше, че не подкрепи Русия за "Южен поток". Ако социалистите се бяха преборили за тази важна цел, нямаше кой да ги свали от власт. Европейците, колкото и да им правиха спънки, нямаше да успеят. Глобалната грешка разби предишното правителство. България имаше нужда от силна БСП, но не я получи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Балкански Орел
- Контакти:
daniel875 написа:Балкански Орел написа:daniel875 написа:Пълен провал на социалистите. Не знам откъде излиза резултат, че ДПС има повече проценти от БСП, но ако това е вярно, е много лошо.
Не, голямата грешка на БСП беше, че не подкрепи Русия за "Южен поток". Ако социалистите се бяха преборили за тази важна цел, нямаше кой да ги свали от власт. Европейците, колкото и да им правиха спънки, нямаше да успеят. Глобалната грешка разби предишното правителство. България имаше нужда от силна БСП, но не я получи.
Пълен крах за тях.След гласовете от Турция може и да са втори.
[center]Levski & Lazio[/center]
Всичко е предварителна математика-ГЕРБ+ДПС=50% и нагоре.Не съм очаквал друго.Затова и активността е такава.На другите избори активността ще е 20%Обезверени сме.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Ся ше видим кон боб яде ли и как ще стане филма Боко да управлява без ДПС! 
daniel875 написа:Пълен провал на социалистите. Не знам откъде излиза резултат, че ДПС има повече проценти от БСП, но ако това е вярно, е много лошо.
За мен подобно нещо може да има и положителен ефект. Да се стегнат, да се вземат в ръце, да разберат, че не може така да предават избирателите си по най-важните принципи и въпроси и да разберат, че никой повече няма да ги търпи да дружат с ДПС. В следствие на това да се извърши пълна чистка, промяна на ръководството и на всички познати лица от 2005 до 2014, издигане на млади хора и така. Това е пътят. Дано обаче не се сформира сега правителство.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
RedeviL написа:Ся ше видим кон боб яде ли и как ще стане филма Боко да управлява без ДПС!
Може би ще направи тройна коалиция без ДПС, има мегдан за това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Балкански Орел написа:daniel875 написа:Балкански Орел написа:daniel875 написа:Пълен провал на социалистите. Не знам откъде излиза резултат, че ДПС има повече проценти от БСП, но ако това е вярно, е много лошо.
Пълен крах за тях.След гласовете от Турция може и да са втори.![]()
Най-полезното нещо за БСП в момента е да си поседят в опозиция.
- Балкански Орел
- Контакти: