Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот daniel875 » 05 окт 2014 18:55

Пълен провал на социалистите. Не знам откъде излиза резултат, че ДПС има повече проценти от БСП, но ако това е вярно, е много лошо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 окт 2014 18:56

daniel875 написа:Пълен провал на социалистите. Не знам откъде излиза резултат, че ДПС има повече проценти от БСП, но ако това е вярно, е много лошо.

Що да е лошо ве, те си заслужават това, майкаим **** колко време коленичиха пред дпс.
[center]Levski & Lazio[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 окт 2014 18:58

Балкански Орел написа:
daniel875 написа:Пълен провал на социалистите. Не знам откъде излиза резултат, че ДПС има повече проценти от БСП, но ако това е вярно, е много лошо.

Що да е лошо ве, те си заслужават това, майкаим **** колко време коленичиха пред дпс.

Не, голямата грешка на БСП беше, че не подкрепи Русия за "Южен поток". Ако социалистите се бяха преборили за тази важна цел, нямаше кой да ги свали от власт. Европейците, колкото и да им правиха спънки, нямаше да успеят. Глобалната грешка разби предишното правителство. България имаше нужда от силна БСП, но не я получи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 окт 2014 19:00

daniel875 написа:
Балкански Орел написа:

Не, голямата грешка на БСП беше, че не подкрепи Русия за "Южен поток". Ако социалистите се бяха преборили за тази важна цел, нямаше кой да ги свали от власт. Европейците, колкото и да им правиха спънки, нямаше да успеят. Глобалната грешка разби предишното правителство. България имаше нужда от силна БСП, но не я получи.

Пълен крах за тях.След гласовете от Турция може и да са втори. :lol: :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 05 окт 2014 19:04

Всичко е предварителна математика-ГЕРБ+ДПС=50% и нагоре.Не съм очаквал друго.Затова и активността е такава.На другите избори активността ще е 20%Обезверени сме.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 окт 2014 19:05

Ся ше видим кон боб яде ли и как ще стане филма Боко да управлява без ДПС! 8-)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 окт 2014 19:05

За мен подобно нещо може да има и положителен ефект. Да се стегнат, да се вземат в ръце, да разберат, че не може така да предават избирателите си по най-важните принципи и въпроси и да разберат, че никой повече няма да ги търпи да дружат с ДПС. В следствие на това да се извърши пълна чистка, промяна на ръководството и на всички познати лица от 2005 до 2014, издигане на млади хора и така. Това е пътят. Дано обаче не се сформира сега правителство.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 окт 2014 19:06

RedeviL написа:Ся ше видим кон боб яде ли и как ще стане филма Боко да управлява без ДПС! 8-)

Може би ще направи тройна коалиция без ДПС, има мегдан за това. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 окт 2014 19:06

Балкански Орел написа:
daniel875 написа:
Балкански Орел написа:

Пълен крах за тях.След гласовете от Турция може и да са втори. :lol: :lol:

Най-полезното нещо за БСП в момента е да си поседят в опозиция.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 окт 2014 19:07

ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ ! 8-)

Върни се в “Свободна зона”