П.П. Та не разбрах, какво ще бъде наказанието за колегата (Според правилата на форума и българското законодателство )

П.П.2 Дебна Ви и ще Ви ева майката

П.П.3 Всеки сам си прави изборът

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:THE G.A.M.E написа:FLANKER написа:За всеки случай, не козирува с чаша кафе
Е, разбира се, когато се приемат команди от Москва, всичко е в реда на нещата.
Но когато се слушат Брюксел и Вашингтон, това вече е лошо.![]()
Двоен аршин, колега, двоен.
Игра, посочи ми една команда от Брюксел и Вашингтон, която да е в полза на България
fcb_bg написа:И що го нападнахте дребния не разбрах? Аз също съм на мнение, че нито един човек не трябва да гласува. А не да казвате гордо, че ще гласувате, макар да сте наясно, че това едва ли ще промени нещо.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
gugushito написа:да не се гласува е върховна безотговорност...те точно това искат,твърдите ядра на бспдпсатака да им донесат повече власт... за това гледат да ни отвратят от политиката вече 25 години. Малко акъл се иска да се сетиш... не напразно е казано : КОГАТО ОТВРАТЕНИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ,ОТВРАТИТЕЛНИТЕ УПРАВЛЯВАТ !!! не агитирам за никого,но идете и пуснете бюлетина,за да намалим значението на мангалския и олигофренския купен вот !!! пази боже от такива като "дребния 23"...
DmG написа:gugushito написа:да не се гласува е върховна безотговорност...те точно това искат,твърдите ядра на бспдпсатака да им донесат повече власт... за това гледат да ни отвратят от политиката вече 25 години. Малко акъл се иска да се сетиш... не напразно е казано : КОГАТО ОТВРАТЕНИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ,ОТВРАТИТЕЛНИТЕ УПРАВЛЯВАТ !!! не агитирам за никого,но идете и пуснете бюлетина,за да намалим значението на мангалския и олигофренския купен вот !!! пази боже от такива като "дребния 23"...
BRF написа:Даже от сутринта гледам телевиизите и като чувам в турция колко секции има и ми става лошо.И репортажчета си правят от там,а бе страшно.И за купени гласове правят репортажи,даже в моя град са ги хванали някакви.
Аз ще гласувам!Ще се опитам да огранича уговарянето на резултата,а и ВЯРВАМ в по-добро бъдеще за България!
RedeviL написа:BRF написа:Даже от сутринта гледам телевиизите и като чувам в турция колко секции има и ми става лошо.И репортажчета си правят от там,а бе страшно.И за купени гласове правят репортажи,даже в моя град са ги хванали някакви.
Аз ще гласувам!Ще се опитам да огранича уговарянето на резултата,а и ВЯРВАМ в по-добро бъдеще за България!
Всички го знаем това и никой нищо не предприема. Чувам, че в последните няколко дни над 130 хиляди турчоля са преминали границата на България. Просто няма оправия и това си е...
ММ1914 написа:fcb_bg написа:И що го нападнахте дребния не разбрах? Аз също съм на мнение, че нито един човек не трябва да гласува. А не да казвате гордо, че ще гласувате, макар да сте наясно, че това едва ли ще промени нещо.
По сега действащият закон, дори само един човек да гласува от населението на цялата страна, то този за когото е гласувал печели със 100 процента. Сега помисли, и кажи че не трябва да се гласува. Когато упражняваш правото си на глас, намаляваш тежеста на купените гласове и на етническия вот. Дребния може и да е препил вчера, по принцип не е толко тъп.
BRF написа:RedeviL написа:BRF написа:Даже от сутринта гледам телевиизите и като чувам в турция колко секции има и ми става лошо.И репортажчета си правят от там,а бе страшно.И за купени гласове правят репортажи,даже в моя град са ги хванали някакви.
Всички го знаем това и никой нищо не предприема. Чувам, че в последните няколко дни над 130 хиляди турчоля са преминали границата на България. Просто няма оправия и това си е...
Има!Просто трябва да гласуваме и ще поубием техните гласове!Аз съм късметлия,че в тези избори даже познавам работата на кандидата за който ще гласувам!
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 12 госта