Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 22 яну 2015 08:42

Направи ми впечатление, един интересен цитат на Васко :roll:

Ти си този, който твърди, че понеже няма начин да са сепаратистите, значи са украинците

и държа да си кажа мнението - според мен виновниците по вероятност могат да се наредят така :
1. ( най-вероятен ) - Путин, лично с прашка
2. РФ с някаква ракета, изтребител и т.н.
3. бунтовниците с БУК или АК, евентуално :roll:
4. "Сивите" извънземни
5. "Зелените" извънземни
6. Рептилите
7. Шейпшифтърите
8. Евреите
9. Негрите-банту

и с минимален шанс от 0.000000001 % ( Джон Кери каза, че не са те, а ние му вярваме, дори да каже, че утре ще има изгрев от запад ;) ) на почетното последно място, се нарежда украинската армия ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Арестуваха бивш вътрешен министър на Румъния

Мнениеот tinko » 22 яну 2015 09:26

Арестуваха бивш вътрешен министър на Румъния

Бившият вътрешен министър на Румъния Кристиян Давид е арестуван по подозрение в корупция, предаде АП.
През февруари 2008 г. той е получил 500 хиляди евро, за да повлияе на местните власти в Бузъу да предоставят на бизнесмен терен от 15 хектара.
Бившият министър отхвърля обвиненията. Кристиян Давид оглавяваше Министерството на вътрешните работи в Букурещ в периода между 2007 г. и 2008 г
Той подаде оставка от Национално-либералната партия през 2014 г., когато Националната дирекция за борба с корупцията поиска разрешение за наказателно разследване срещу него, заявявайки, че не иска обвиненията да навредят на имиджа на партията.

Дали ще доживеем някога това да се случи в България? Едва ли!!!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 яну 2015 09:34

boabbb написа:Направи ми впечатление, един интересен цитат на Васко :roll:

Ти си този, който твърди, че понеже няма начин да са сепаратистите, значи са украинците

и държа да си кажа мнението - според мен виновниците по вероятност могат да се наредят така :
1. ( най-вероятен ) - Путин, лично с прашка
2. РФ с някаква ракета, изтребител и т.н.
3. бунтовниците с БУК или АК, евентуално :roll:
4. "Сивите" извънземни
5. "Зелените" извънземни
6. Рептилите
7. Шейпшифтърите
8. Евреите
9. Негрите-банту

и с минимален шанс от 0.000000001 % ( Джон Кери каза, че не са те, а ние му вярваме, дори да каже, че утре ще има изгрев от запад ;) ) на почетното последно място, се нарежда украинската армия ...
Ама как? Шефа каза, че и едните и другите вършат гнусотии.Ние обаче трябва да спим спокойно.Крритата и Обамовците са умиротворители и радетели за демокрация.А, и най- вече са Шарли- та 8-)
Последна промяна от FLANKER на 22 яну 2015 09:39, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

mark1926
Контакти:

Re: Арестуваха бивш вътрешен министър на Румъния

Мнениеот mark1926 » 22 яну 2015 09:38

И България иска да арестува крадеца на хилядолетието цецо василев, но той не се предава на правораздавателните органи :idea: НО И НЕГОВИЯТ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ- съд за крадеца...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 яну 2015 09:41

vaskonti написа:Кога съм казал нещо за Керита и Обамовци.. :|
Майко мила, не е истина просто... някои хора изобщо не си правят труда да четат, нищо, че имат точно такива претенции... Набеждават човека, че има сестра и ходи се оправдавай после...
:roll:

Шефе, защо не им се търси отговорност в този конфликт? Каква работа има САЩ там?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

mark1926
Контакти:

Re: Арестуваха бивш вътрешен министър на Румъния

Мнениеот mark1926 » 22 яну 2015 09:42

tinko написа:Арестуваха бивш вътрешен министър на Румъния

Бившият вътрешен министър на Румъния Кристиян Давид е арестуван по подозрение в корупция, предаде АП.
През февруари 2008 г. той е получил 500 хиляди евро, за да повлияе на местните власти в Бузъу да предоставят на бизнесмен терен от 15 хектара.
Бившият министър отхвърля обвиненията. Кристиян Давид оглавяваше Министерството на вътрешните работи в Букурещ в периода между 2007 г. и 2008 г
Той подаде оставка от Национално-либералната партия през 2014 г., когато Националната дирекция за борба с корупцията поиска разрешение за наказателно разследване срещу него, заявявайки, че не иска обвиненията да навредят на имиджа на партията.

Дали ще доживеем някога това да се случи в България? Едва ли!!!

Ние сме преди румънците, просто нашият хубавец се покри в един хотел в Белград-цецо василев е повече от министър- 4 МИЛИАРДА крадена пара от държавата... ЗАТВОР...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 яну 2015 09:43

Кога съм казал нещо за Керита и Обамовци.. :|
Майко мила, не е истина просто... някои хора изобщо не си правят труда да четат, нищо, че имат точно такива претенции... Набеждават човека, че има сестра и ходи се оправдавай после...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 22 яну 2015 09:47

Интересен факт за дебилизацията на определен кръг от хора:
http://dnes.dir.bg/news/polsha-rusia-os ... m-18315601
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 22 яну 2015 09:52

vaskonti написа:Правиш руска пропаганда когато представяш нещата едностранчиво! Колко пъти да ти го повторя това??

Towa ми хареса - значи, казваш, правил руска пропаганда - а ти трябва да си рупор на антируската пропаганда - или не, по-правилно е да се каже че ти просто задаваш въпроси, нали. Само ми обясни защо винаги въпросите са ти такива, че не е необходимо да си експерт за да се разбере какво целиш :!:
Едностранчиво можеш да видиш какво се показва по всички "демократични" медии - но руските не са от тях, нали?! Няма значение, че по руските телевизии, директно в ефир, се разисква темата и се канят всички възможни страни, и украинци, и представители на ЕС (поляци, литовци и какви ли не), и представители на НАТО - пак повтарям - не на запис а в ефир. (Малко отклонение - защо Чуркин отказа да дадед интервю на СНН). С горното не искам да звучи така че все-едно защитавам само руските медии (там също съм виждал какви ли не глупости), но в такива сериозни неща, АКО наистина те интересува истината е напълно нормално да погледнеш проблема от много повече (1) страни! АКО те интересува истината!
vaskonti написа: А колко стотин пъти трябва да повторя, че не защитавам и не обвинявам за нещо конкретно едните или другите, при положение, че нямам реални факти! Това осъзнаваш ли го, след като го пиша за стотен път? Или пак ще ми кажеш, че след като не защитавам руснаците, значи съм прозападно настроен в този конфликт?
За кое да ти се извиня - за това, че съм казал, че и едните и другите вършат гнусотии в тази война ли? За кое да ти се извиня - за това, че не ми хареса това, че показваш само едната страна на медала?? А, верно, забравих - не си чул или видял руснаците да вършат такива нещо!
Ами извинявм се, че се осмелявам да се усъмня И в тяхната честност и непорочност!
Извинявам се, че нямам твоите способности да прозря истината без да имам факти пред себе си!

Никой не твърди, че на война не се извършват гнусотии.

Но като да поговорим малко за фактите.
Факт ли е, че снаряди редовно попадат в жилищни и обществени сгради (училища, болници) - {или пак ще кажеш, че нямаш достоверна информация от "сигурен" източник}?
Koй може да е изстрелял снаряда:
1. Украинската армия - не това е невъзможно
2. Новоросийци - разбира се, че са те! Някой да има съмнение в това!!! (опитал е сепаратиста да уцели апартамента на тъщата, и понеже не успял от първият изстрел направил още няколко запла по града)
3. Извънземните - те са особено ако са зелени и вежливи
4. Някой друг.
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 яну 2015 09:52

FLANKER написа:
vaskonti написа:Кога съм казал нещо за Керита и Обамовци.. :|

Шефе, защо не им се търси отговорност в този конфликт? Каква работа има САЩ там?

Е защо мен ме питаш?? Кой да им потърси отговорност, аз ли? Извинявай, аз просто изказвам мнение, че руснаците са не по-малко виновни от всички останали участници в тоя конфликт! С това не оневинявам абсолютно никой - не знам още колко пъти и как по-ясно да го кажа, че да бъда разбран най-накрая! Ако някой смята за кощунствени подобни мисли, проблемът си е негов!
Принципно, каквато работа имат САЩ в Украйна, точно същата работа има и Русия там. Това си е независима държава, а всички помним колоните руски камиони с "хуманитарна" помощ, които влизаха в Украйна без да попитат някой и без да се съобразяват с границите. Не ми пробутвайте тук глупости за историческото право на Русия върху тези земи. Това не може да бъде никакво оправдание, въпреки, че само по себе си има основание.
Ако някой, примерно Руия сметне, че трябва да се търси отговорност от САЩ, защо не го правят, нали те са член на съвета за сигурност на ООН? Имат пълното право и основание да повдигнат въпроса! Не питай мен защо не го правят, обърни се към друго гише.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”