vaskonti написа:Правиш руска пропаганда когато представяш нещата едностранчиво! Колко пъти да ти го повторя това??
Towa ми хареса - значи, казваш, правил руска пропаганда - а ти трябва да си рупор на антируската пропаганда - или не, по-правилно е да се каже че ти просто задаваш въпроси, нали. Само ми обясни защо винаги въпросите са ти такива, че не е необходимо да си експерт за да се разбере какво целиш
Едностранчиво можеш да видиш какво се показва по всички "
демократични" медии - но руските не са от тях, нали?! Няма значение, че по руските телевизии, директно в ефир, се разисква темата и се канят всички възможни страни, и украинци, и представители на ЕС (поляци, литовци и какви ли не), и представители на НАТО - пак повтарям - не на запис а в ефир. (Малко отклонение - защо Чуркин отказа да дадед интервю на СНН). С горното не искам да звучи така че все-едно защитавам само руските медии (там също съм виждал какви ли не глупости), но в такива сериозни неща, АКО наистина те интересува истината е напълно нормално да погледнеш проблема от много повече (1) страни! АКО те интересува истината!
vaskonti написа: А колко стотин пъти трябва да повторя, че не защитавам и не обвинявам за нещо конкретно едните или другите, при положение, че нямам реални факти! Това осъзнаваш ли го, след като го пиша за стотен път? Или пак ще ми кажеш, че след като не защитавам руснаците, значи съм прозападно настроен в този конфликт?
За кое да ти се извиня - за това, че съм казал, че и едните и другите вършат гнусотии в тази война ли? За кое да ти се извиня - за това, че не ми хареса това, че показваш само едната страна на медала?? А, верно, забравих - не си чул или видял руснаците да вършат такива нещо!
Ами извинявм се, че се осмелявам да се усъмня И в тяхната честност и непорочност!
Извинявам се, че нямам твоите способности да прозря истината без да имам факти пред себе си!
Никой не твърди, че на война не се извършват гнусотии.
Но като да поговорим малко за фактите.
Факт ли е, че снаряди редовно попадат в жилищни и обществени сгради (училища, болници) - {или пак ще кажеш, че нямаш достоверна информация от "сигурен" източник}?
Koй може да е изстрелял снаряда:
1. Украинската армия - не това е невъзможно
2. Новоросийци - разбира се, че са те! Някой да има съмнение в това!!! (опитал е сепаратиста да уцели апартамента на тъщата, и понеже не успял от първият изстрел направил още няколко запла по града)
3. Извънземните - те са особено ако са зелени и вежливи
4. Някой друг.