Сега ще ви кажа защо няма да отида аз. Защото и едните са маскари и другите, после пак ще си чукате с това гласуване, ама заради вас страдаме и ние.
Не разбрахте ли, че не трябва нито един да не стъпва в урна, за да се постреснат малко главоците и и да им дадем добър урок, че с народа бъзици не бива да си правят.
Страшно е положението в тази държава, тъй като 90 % от гласоподавателите й нямат връзка с главния мозък, а останалите десет- ще се продадат от немотия.

Гласуването е болестно състояние, отживелица от едно време, че едва ли не ще останеш без работа ако не гласуваш. Има един проблем- всички сме без работа и няма откъде да ни махнат, точно и това казвам на бащата като ми заприказва колко задължително е.

Бас ловя, че дори да гласува, бюлетината му ще е невалидна.

[offtopic]Днес един близък ми сподели, възрастен човек и то, а се предполага, че те са по-умни и зрели, че ще си продаде гласа за определена партия щото ще получи някой лев, как по дяволите да се амбицирам да гласувам като моят вот ще е равен да кажем на неговия единствено, ами останалите дето ще се продадат, те ще са доста предполагам, на кого ще са равни- ами на вашия, но не ги упреквам, че хората нямат пукната в джоба. Аз обаче съм си инат човек и с определени принципи в живота и не бих направил такова нещо, дори да ми изсипят чувал пред вратата.