Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Избори 2014 - Промяна - да, ама не.

Мнениеот dreben23 » 05 окт 2014 02:18

Тъжни са тези неща, но те не могат да накарат никой нормално здравомислещ човек да отиде и да си даде вота. И смятате, че като дойде на власт отново предишния хубавец, такива неща няма да се случват повече? :cry:

Сега ще ви кажа защо няма да отида аз. Защото и едните са маскари и другите, после пак ще си чукате с това гласуване, ама заради вас страдаме и ние.
Не разбрахте ли, че не трябва нито един да не стъпва в урна, за да се постреснат малко главоците и и да им дадем добър урок, че с народа бъзици не бива да си правят.

Страшно е положението в тази държава, тъй като 90 % от гласоподавателите й нямат връзка с главния мозък, а останалите десет- ще се продадат от немотия. :( Затова не обичам политиката и не давам пет пари за управниците. :cry:

Гласуването е болестно състояние, отживелица от едно време, че едва ли не ще останеш без работа ако не гласуваш. Има един проблем- всички сме без работа и няма откъде да ни махнат, точно и това казвам на бащата като ми заприказва колко задължително е. :lol: :mrgreen:

Бас ловя, че дори да гласува, бюлетината му ще е невалидна. :)

[offtopic]Днес един близък ми сподели, възрастен човек и то, а се предполага, че те са по-умни и зрели, че ще си продаде гласа за определена партия щото ще получи някой лев, как по дяволите да се амбицирам да гласувам като моят вот ще е равен да кажем на неговия единствено, ами останалите дето ще се продадат, те ще са доста предполагам, на кого ще са равни- ами на вашия, но не ги упреквам, че хората нямат пукната в джоба. Аз обаче съм си инат човек и с определени принципи в живота и не бих направил такова нещо, дори да ми изсипят чувал пред вратата. ;) Изборите и преброяването на гласовете се прави предварително точно с тези прийоми, никакъв шанс да ме убеди някой да гласувам на тези избори! Когато се убедя, че трябва и е полезно за всеобщото благо, ще отида първи. Не виждам вариант скоро това да стане. Не искам после да се чувствам гадно, че и аз съм дал принос да бъде избран някой тъпанар, затова единственото правилно решение е да не го правя. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 05 окт 2014 04:50

Виж сега, че "държавата" в която живеем, не е никаква държава е пределно ясно! Но това, че X пребил Y, няма абсолютно никаква връзка с изборите. Хайде да пускаме коректни заглавия, а?
Аз ще отида утре (по точно след няколко часа) и ще си пусна бюлетината, независимо "колко безмислено е това" Не, че аз самия възлагам големи надежди, но ще го направя. Направете го и ВИЕ! И най-важното - гласувайте по съвест!!!
П.П. По голяма тъпотия от мнението на dreben23, не бях чел поне от половин година...
П.П. 2 Мислех "да не се хабя", ма айде от мен да мине... ;) Дребен, като не идеш да гласуваш ТЕБ, а и всички нас ще ни управлява БКП, примерно (искам дебело да подчертая, че такава партия все още съществува и няма нищо общо с БСП) избрана от 84 годишния Бай Георги или една етническа партия, която ще бъде избрана там от определения етнос! Ако бай Георги е с влошено здраве, вместо него ще иде откачен, гнусен, подкупен, трол на име КНДР... :!: Когато не отидеш до урните, помагаш на горните две партии да спечелят, като пак да кажа, че те са просто примерни. ( Все пак всички знаем, че етнически партии не съществуват! Нали е забранено със закон!? 8-) )Просто няма как "никой да не иде" да гласува, а и кого и как ще стреснеш с това изобщо не ми е ясно!?
На миналите избори, аз лично учтиво казах "Не, мерси!" на хората искащи да купят гласа ми и си дадох вота. Няма да кажа от коя партия бяха, за да някой не го вземе за пропаганда...
Последна промяна от an4o_321 на 05 окт 2014 05:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 05 окт 2014 05:51

an4o_321 написа:Виж сега, че "държавата" в която живеем, не е никаква държава е пределно ясно! Но това, че X пребил Y, няма абсолютно никаква връзка с изборите. Хайде да пускаме коректни заглавия, а?
Аз ще отида утре (по точно след няколко часа) и ще си пусна бюлетината, независимо "колко безмислено е това" Не, че аз самия възлагам големи надежди, но ще го направя. Направете го и ВИЕ! И най-важното - гласувайте по съвест!!!
П.П. По голяма тъпотия от мнението на dreben23, не бях чел поне от половин година...
П.П. 2 Мислех "да не се хабя", ма айде от мен да мине... ;) Дребен, като не идеш да гласуваш ТЕБ, а и всички нас ще ни управлява БКП, примерно (искам дебело да подчертая, че такава партия все още съществува и няма нищо общо с БСП) избрана от 84 годишния Бай Георги или една етническа партия, която ще бъде избрана там от определения етнос! Ако бай Георги е с влошено здраве, вместо него ще иде откачен, гнусен, подкупен, трол на име КНДР... :!: Когато не отидеш до урните, помагаш на горните две партии да спечелят, като пак да кажа, че те са просто примерни. ( Все пак всички знаем, че етнически партии не съществуват! Нали е забранено със закон!? 8-) )Просто няма как "никой да не иде" да гласува, а и кого и как ще стреснеш с това изобщо не ми е ясно!?
На миналите избори, аз лично учтиво казах "Не, мерси!" на хората искащи да купят гласа ми и си дадох вота. Няма да кажа от коя партия бяха, за да някой не го вземе за пропаганда...

На мене винаги ми е било много интересно, относно последните изречения, що не им вземеш парите на тъпаците и да си пуснеш за който искаш? :roll:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 05 окт 2014 05:54

tiamat написа:На мене винаги ми е било много интересно, относно последните изречения, що не им вземеш парите на тъпаците и да си пуснеш за който искаш? :roll:

Защото, изобщо не попитах каква е процедурата, но предполагам ще искат някакви доказателства.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 05 окт 2014 06:35

да не се гласува е върховна безотговорност...те точно това искат,твърдите ядра на бспдпсатака да им донесат повече власт... за това гледат да ни отвратят от политиката вече 25 години. Малко акъл се иска да се сетиш... не напразно е казано : КОГАТО ОТВРАТЕНИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ,ОТВРАТИТЕЛНИТЕ УПРАВЛЯВАТ !!! не агитирам за никого,но идете и пуснете бюлетина,за да намалим значението на мангалския и олигофренския купен вот !!! пази боже от такива като "дребния 23"...
Последна промяна от gugushito на 05 окт 2014 06:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 05 окт 2014 06:38

иначе ако се интересувате : № 7 .... ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 окт 2014 08:10

Алооооо 8-) Този дето е пуснал темата, трие абсокютно всички мнения, дето не му утърват :!: Кой му дава правото и на какво основание да пуска подобни теми в този толкова важен ден :?: :?: :?: КЛЮЧ :!: НА МОМЕНТА :!: ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВИ СА НАКАЗАНИЯТА ЗА ХОРА, НАРУШИЛИ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И КОИТО СЕ ПОЛЗУВАТ С ВАШИТЕ ПРОТЕКЦИИ :?: Само да ви напомня, че "Ходите по много тънък лед" 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 05 окт 2014 08:23

Защо никой от всички глласуващи не постне програмата, за която ще гласува :?: Много е простичко ;) Защото всъщност всеки гласува по стаден инстинкт :!: Тези хора гласуват по дифолт, без да знаят за какво 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
peterkk
Контакти:

Мнениеот peterkk » 05 окт 2014 08:34

Jack Daniel's No.7. Създаваме само най-доброто, на което сме способни.

Точният избор!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 окт 2014 08:51

И що го нападнахте дребния не разбрах? Аз също съм на мнение, че нито един човек не трябва да гласува. А не да казвате гордо, че ще гласувате, макар да сте наясно, че това едва ли ще промени нещо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”