1982 написа:Така е, защото ивицата ни е малка, но има много кандидати за лапачка. И всеки гледа да си построи шибан хотел, някои строят и десетки. Ама, като няма държава, която да регулира процесите, така ще е.
Не е до хотелите, а до цялостен продукт, който се предлага. Всичко е под всякаква критика, ако помните след финала в Бургас пуснах една тема по въпроса. Да искаш да оставиш 100 кинта в някое китно ресторантче, и да няма такова-не е сериозно. Дип, че ние случайно уцелихме едно такова, забутано из бургаските сокаци, но това е изключение.
Лапачка се прави с условия и качество на продукта, а не с лайна и хамбургски салам от Кофланд за 3 лева килото...и тъщата за готвач на заведението, та да тормолози нещастните клиенти с гадните си манджи..
