hajitsu написа:Какво смислено е свършил в живота си? Да звъни по телевизии и радиа, които впрочем са комунистически, да обявява всеки нормален човек за комунист? Ти какъв си му? Секретарка? Да не ходиш след него и да попиваш антитела от фекалиите му?
П.П. По-правилно е да се каже "антигени", но вие, необразованите комунисти, не правите разлика.

Аз съм член на БАП , на 29 години съм и бях приет! От август 2004г.(тогава беше първото му предаване в СКАТ) гледам предаването му редовно, след като го свалиха комунистите от екран го гледам сега в интернет и да си призная научих много смисленни неща за близо 10 години за Царство България, за Цар Борис Трети, разкази на хора на какво са способни комунистическите злодеи , масовите гробове, за достойни антикомунисти и много други полезни неща научих и като цяло за мен това е едно много полезно и образователно предаване!Смятам , че така трябва да се действа срещу комунистите радикално и безкомпро исно, защото те избиха българската интелигенцияи много достойни българи и от 70 години сме упправлявани само от комунистически изроди и техни подлоги!За това подкрепям Георги Жеков, защото той е смел и казва нещата с истинските им имена, а не се мазни на комунистите!