АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Цирк или театър беше "атентата" срещу Ахмед
гражданин от село написа:Teo написа:Ген. Атанас Атанасов: Покушението срещу Ахмед Доган е само театър!
По думите му, сега след оттеглянето му, вратите за коалиция с ДПС ще се отворят в повече посоки. "Преди имаше политически сили, които изобщо не можеха да си представят, че могат да разговарят с ДПС заради лидера на партията. Новото ръководство ще има възможност на чисто да започне политическите си контакти. Отварят се нови врати – ако сега можеше само на ляво, сега вече ще може и на дясно," каза още Атанасов
Сега Доган ще се отдаде изцяло на бизнеса на партията, изрази увереност Атанасов, който обвърза посочването на наследника му Лютви Местан с факта, че явно последният се е държал най-лоялно през всичките години и от тук насетне те заедно (Доган и Местан) ще могат да управляват по различни пътеки развитието на тяхната партия.
Атансов определи Местан като най-високия ерудит с утвърдени демократични принципи, но с уточнението, че той е бивш съдрудник на Държавна сигурност. "Местан си изгради образа на парламентариста от ДПС, а като опозиционна партия тя трябва да прави политика именно в парламента"
Що така това ми се струва мазнене на новия шеф на депесето и "покана за танц".
Май започна обръщането на палачинката и то от най-малко очаквани места.
Re: АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?
Един престъпник се опита да застреля с пипер една корумпирана личност и това всичкото за сметка на българите.Вместо и двамата да търкат наровете по затворите,те се разкарват в центъра на София.Но така е,като правосъдието спи,мафиотите си разиграват коня!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Лютви Местан е представителното лице на ДПС, мозъка и главата на змията се казва Кемал Еюб!
- amstel_beer
- Контакти:
В нападателя са намерени два ножа. Кога специалистите прецениха, че тези два ножа са в него, и то удобно прикрепени, удобни за вадене, кога прецениха, че целта не е зашеметяване с пистолета, за да може след това да използва ножовете, каза Местан. 

Re: Цирк или театър беше "атентата" срещу Ахмед
batekrasi написа:Пистолетчето не е от Куку магазин, продава се във всички оръжейни магазини и струва между 23 и 40 лева. Заводски дефект му е пълнителя - чупи се и пада от най-малкия удар. Аз смених 3 пълнителя и трите се счупиха от само себе си. Нямам представа дали може да се преправи на боен - т.е. да се изпили зъбчето и дали стоманата ще издържи. Няма как ако е без пълнител да има 3 патрона. Може да има само един в цевта, не повече. Октай ми се струва ,че се опита да презареди в началото - това означава ,че и да е имало един патрон в цевта той е изхвърчал при презареждането и втория опит за стрелба или е от глупост или наистина е имало пълнител. Май си е имало защото и след презареждането ако няма друг патрон в пълнителя рамата ще остане отворена, а тя не беше отворена. Тези пистолетчета - Екол или Волтран често засичат. Всичко това ви го казвам от богат личен опит с тях. Всичко друго е спекулация или опит някой да се прави на интересен и на разбирач. Иначе не ме интересува дали е истински опит за убийство или цирк. Версиите оставям на вас)))
Работата е там, че не е намерен изхвърчал патрон. А и при вдигнат предпазител, без значение дали има пълнител или не, не може да се презареди пистолета. Можеш само да се пънеш да презареждаш, точно както се мъчеше "атентаторът". За нас е ясно, че това е постановка, лошото е че извън България гледат сериозно на тази случка и чисто политически със сигурност това ще има сериозни последствия!
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!
teerr написа:exiter написа:Турчин стреля по турчин с турски газов пистолет. Баш турчинът с "червен колан" прилага бойна хватка и обезврежда нападащият го турчин. Тълпа озверели турци-делегати се нахвърля с ритници и кютеци върху турчина-стрелец.
Зала пълни с турци крещи, че за всичко са виновни българите и омразата им към турците!
Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.

Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!
South_Park написа:Слава Севрюкова обаче е категорична за едно: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени с народоотсъпниците и предателите, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вдигнат да бранят страната си. Едва тогава ще настъпи истинското „събуждане” и оттласкване от дъното."
Хаахахахахахахахахаха и един мармот ......
- metodito
- Контакти:
http://news.ibox.bg/news/id_620310608
Не съм на 100% убеден, че е постановка. Въпреки това гласувах за това. Ако пистолетът бе зареден с бойни патрони, ако нападателят бе етнически българин... щях да съм на 100 про убеден. Не знам. Но момчето явно има кураж. Има и яка тиква. Що за животни могат да налагат едно младо момче така?! ЗВЕРОВЕ! Когато видях реакцията им, за момент мислех, че целта им е да го убият, за да не може да каже истината за постановката, но после и тази версия ми отпадна. Истината е, че ако беше някой като мен - 70 кила с насрани гащи и кубинки, си заминаваше като стой, че гледай. Турците са изключително отмъстителни хора - това момче просто не осъзнава какво ще се случи сега с родителите му. А Местан е Етап 2 от стратегията на Доган за всяване на хаос, подготовка за изборите или свикването на предсрочни такива. Местан е изключително гадно и свирепо копеле и той ще направи някоя простотия. Началото е дадена. От Бойко и/или от нас зависи да се овладеят нещата овреме.
и още:
Познавам много турци - една част от тях казват за нас: "вие", но една голяма част не разбират как може да се делят сънародници на "ние" и "вие". И някои като видят акт на омраза, почват и те да се делят. Първата част са малограмотни хора, често по-възрастни. Лошото е, че предават глупостта си на своите деца. Втората група са често по-млади и то в големите градове, където хората не се интересуват как се казваш, а какво можеш и ставаш ли или не. Както всички трябва да мислим. За съжаление съм чувал: "Вие, българите...". Кой си бе, брат? Майка ти къде е родена? В България. Майка й къде е родена? Пак тука. Ми баща ти, неговия баща?
Насаждането на разделение се насажда и от двете страни, и то най-вече по политическа линия.
Нападателят Октай оставил предсмъртно писмо до майка си
Не съм на 100% убеден, че е постановка. Въпреки това гласувах за това. Ако пистолетът бе зареден с бойни патрони, ако нападателят бе етнически българин... щях да съм на 100 про убеден. Не знам. Но момчето явно има кураж. Има и яка тиква. Що за животни могат да налагат едно младо момче така?! ЗВЕРОВЕ! Когато видях реакцията им, за момент мислех, че целта им е да го убият, за да не може да каже истината за постановката, но после и тази версия ми отпадна. Истината е, че ако беше някой като мен - 70 кила с насрани гащи и кубинки, си заминаваше като стой, че гледай. Турците са изключително отмъстителни хора - това момче просто не осъзнава какво ще се случи сега с родителите му. А Местан е Етап 2 от стратегията на Доган за всяване на хаос, подготовка за изборите или свикването на предсрочни такива. Местан е изключително гадно и свирепо копеле и той ще направи някоя простотия. Началото е дадена. От Бойко и/или от нас зависи да се овладеят нещата овреме.
и още:
Той заяви, че Октай не е споделил с никой от близките си своите планове и че никой не е знаел всъщност къде е квартирата му, в която са открити знамето на България и Европейския съюз, заедно с турска броеница до тях.
Познавам много турци - една част от тях казват за нас: "вие", но една голяма част не разбират как може да се делят сънародници на "ние" и "вие". И някои като видят акт на омраза, почват и те да се делят. Първата част са малограмотни хора, често по-възрастни. Лошото е, че предават глупостта си на своите деца. Втората група са често по-млади и то в големите градове, където хората не се интересуват как се казваш, а какво можеш и ставаш ли или не. Както всички трябва да мислим. За съжаление съм чувал: "Вие, българите...". Кой си бе, брат? Майка ти къде е родена? В България. Майка й къде е родена? Пак тука. Ми баща ти, неговия баща?
Насаждането на разделение се насажда и от двете страни, и то най-вече по политическа линия.
Всички печелят от тази пародия. ДПС ще втвърдят закостенелия си електорат по Родопите, защото "модерните" турци също смятат, че това е пародия. Атака ще спечели от това, че турците ще дразнят от всички медии. Бойко вече спечели, като обяви, че ДПС и БСП се опитват да дестаблизират страната, тоест и той се опитва да обедини герберастите. И така.