Синьо сърце написа:vaskonti написа:Айде стига глупости! Стига си използвал нещастието на хората да си пробутваш руската пропаганда! Що не кажеш нещо за оня руски войник, който преди 2 седмици изби цяло семействи и ръгаше бебето им със щика? Аман вече! Сигурно само едните вършат зверства, другите са света вода ненапита!
Ахъм, когато не ни изнася е руска пропаганда. И каква руска пропаганда е резултатът от безумния обстрел на жилищни квартали от страна на ВСУ, че не се сещам? Нещастието е на стотици хиляди хора, но нали е важно да си слагаме банери Аз съм Шарли, а тия там в Донбас кучета ги яли? Над 400 деца бяха убити от хунтата, мога да задръстя темата тука със снимки, кадри и прочее. Откога показването на геноцид е руска пропаганда? Това, че гейска Европа подкрепя един откровено фашистки режим и си затваря очите за геноцида, си е неин проблем!
А руският войник е изперкал, ще бъде съден в Ереван и ще бъде осъден. За разлика от фашистите, изгорили десетки хора живи в Одеса. Но възмездие ще бъде въздадено, независимо дали на някой му харесва, или не.
Само да питам, хвърлените от самолет над Горловка онзи ден 500 килограмови бомби при мъгла( сиреч без прицел-където паднат) и те ли са руска пропаганда?
Пропаганда е когато показваш само едната страна на медала и внушаваш, че той няма друга страна! Какво значение има кой трепе деца и цивилни? Защо само едните са изверги, а другите... все едно ги няма?
Въобще, има ли поне един случай в историята, в която Русия да е вършила геноцид, да е избивала невинни и деца? Не ми отговаряй на това, въпроса е риторичен, а и без това пак ще ми пробуташ дежурните реплики за западни гейове и трътли.