Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 12:40

пълководец написа:
ivan56 написа:Изображение

Поне го снабдяват с успокоителни явно, доста по-сдържан ми се струва напоследък. :mrgreen:

За всеки случай, не козирува с чаша кафе и не се вози със смъртник (доживотен затвор) в един асансьор!
П.П. Говоря за Барак Хюсеин Обама!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 04 окт 2014 13:32

Днес е ден за размисъл! ;)
Дано да сме размислили добре и да сме се информирали подобаващо
Гласувай информиран, не бъди кебапче!!
http://youtu.be/pYETcFVnotY
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Българи, гласувайте!

Мнениеот v.r.s. » 04 окт 2014 14:11

CTAHKO написа:
plamenst7 написа:Като има почти 3 млн. прости българи, които не ги е еня какво се случва в тая държава, така ще е-ДПС ще се възползва от ситуацията максимално.

После да не съм чул, Вие гласувалите да ми се оплаквате от властта :!: Вие сте избрали тези лайнари, Вие сте им дали имунитет, Вие сте им дали субсидии, Вие чрез вашият глас сте им дали правото да крадат безнаказано и да тъпчат българският народ :!: Заради вашето стадно мислене, всички ние сме длъжни да търпим за пореден път безнаказаните безчинства на депутати, правителствени служители, подлогите им и техните еврейски покровители :!: Без мен :!: Аз съм невинен, на мен съвестта ми е чиста :!:

А ти като не гласуваш, (което съм сигурен, че не е така) какво постигаш? Оставяш се неграмотните мангали да определят бъдещето на страната и поколенията след нас. Точно това граничи с национално предателство, защото не правиш нещо за да промениш ситуацията. И не ми казвай, че няма за кой, защото има много малки партии и независими кандидати, които няма как да влезнат в парламента и да получат власт, но гласувайки за тях, ти се противопоставяш на контролираният вот. Също така двамата психично болни "патриоти" ще останат извън парламента и по този начин няма да бъдат овластени.
Дай друга алтернатива на политическа система, в която няма да има политици и партии и народа няма да бъде тъпкан от тях. Точно заради хора с подобно мислене, циганите станах по-важни от нас и ни се качиха на главите. Като (ако) не гласуваш и не те интересува бъдещето на България, поне не заразявай форума с нихилизма си. Дори Хитлер изтъква, че нихилизма и подриването на националното самочувствие и дълг са причина Германия да загуби ПСВ, както и подривната дейност на еврейските медии. Ти несъзнателно или по-точно съзнателно правиш същото, като по този начин заради партията на която симпатизираш и явно по-висока изборна активност ще свали процентите и, предаваш националният интерес, оставяйки България в ръцете на циганите и гласуващите за ДПС етнически и религиозни малцинства.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 окт 2014 14:54

FLANKER написа:За всеки случай, не козирува с чаша кафе

Е, разбира се, когато се приемат команди от Москва, всичко е в реда на нещата.

Но когато се слушат Брюксел и Вашингтон, това вече е лошо. :lol:

Двоен аршин, колега, двоен. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 14:56

THE G.A.M.E написа:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QyMA2y060sA[/youtube]

:mrgreen: Заслужава си едно прослушване, дори и да не слушаш такъв тип музика.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 16:52

THE G.A.M.E написа:

Абе ,Игра ,къде е Боинг-а?За аршините ,започни от Брюксел ;)
П.П.Сега, Расмусен е "заслужил " пенсионер и ще се отдаде на спорта,спирта и... бялото ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 17:07

FLANKER написа:
THE G.A.M.E написа:

Абе ,Игра ,къде е Боинг-а?За аршините ,започни от Брюксел ;)
П.П.Сега, Расмусен е "заслужил " пенсионер и ще се отдаде на спорта,спирта и... бялото ;)

Аз някъде четох, че новият шеф на НАТО е в близки отношения с Путин, така че очаквам да се отпуснат нещата в скоро време.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 17:18

пълководец написа:
CTAHKO написа:
plamenst7 написа:Като има почти 3 млн. прости българи, които не ги е еня какво се случва в тая държава, така ще е-ДПС ще се възползва от ситуацията максимално.

После да не съм чул, Вие гласувалите да ми се оплаквате от властта :!: Вие сте избрали тези лайнари, Вие сте им дали имунитет, Вие сте им дали субсидии, Вие чрез вашият глас сте им дали правото да крадат безнаказано и да тъпчат българският народ :!: Заради вашето стадно мислене, всички ние сме длъжни да търпим за пореден път безнаказаните безчинства на депутати, правителствени служители, подлогите им и техните еврейски покровители :!: Без мен :!: Аз съм невинен, на мен съвестта ми е чиста :!:

Отчасти имаш право, отчасти не. Аз гласуването го приемам като мое гражданско задължение, както имам права, така и задължения. Но наистина е трудно да избера за кого да гласувам. Ти какво предлагаш, ако не се гласува, аз нямам идея в момента, която да е по-добра, но имам предложения за промяна на изборните закони, които ще ги направят 10 пъти по-реални и честни за българския народ, ама каква файда има, като никой от властта не го е еня какво мислят обикновените хора. :(

Имено! До изборите, когато ГЕРБ дойдоха на власт, не бях пропускал да гласувам. След това видях че и да гласуваш, нищо няма да се промени и стигнах до извода че съм им дал достатъчно време и шансове да променят изборният закон, да премахнат двойното гражданство, малко от малко да вкарат тази държава в пътя. Да, ама не. От тогава реших, че аз субсидия и имунитет доброволно няма да дам на никого. Ако искат да ми взимат гласа, каквото си искат да го правят, но няма да е съзнателно и с моето съгласие 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 17:23

CTAHKO написа:Имено! До изборите, когато ГЕРБ дойдоха на власт, не бях пропускал да гласувам. След това видях че и да гласуваш, нищо няма да се промени и стигнах до извода че съм им дал достатъчно време и шансове да променят изборният закон, да премахнат двойното гражданство, малко от малко да вкарат тази държава в пътя. Да, ама не. От тогава реших, че аз субсидия и имунитет доброволно няма да дам на никого. Ако искат да ми взимат гласа, каквото си искат да го правят, но няма да е съзнателно и с моето съгласие 8-)

На кръглата маса след 10 ноември другарите си гласуват една много удобна за тях конституция и докато не я променим коренно, държавата ще търпи само и единствено ДЕградация. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 17:29

v.r.s. написа:А ти като не гласуваш, (което съм сигурен, че не е така) какво постигаш? Оставяш се неграмотните мангали да определят бъдещето на страната и поколенията след нас. Точно това граничи с национално предателство, защото не правиш нещо за да промениш ситуацията. И не ми казвай, че няма за кой, защото има много малки партии и независими кандидати, които няма как да влезнат в парламента и да получат власт, но гласувайки за тях, ти се противопоставяш на контролираният вот. Също така двамата психично болни "патриоти" ще останат извън парламента и по този начин няма да бъдат овластени.
Дай друга алтернатива на политическа система, в която няма да има политици и партии и народа няма да бъде тъпкан от тях. Точно заради хора с подобно мислене, циганите станах по-важни от нас и ни се качиха на главите. Като (ако) не гласуваш и не те интересува бъдещето на България, поне не заразявай форума с нихилизма си. Дори Хитлер изтъква, че нихилизма и подриването на националното самочувствие и дълг са причина Германия да загуби ПСВ, както и подривната дейност на еврейските медии. Ти несъзнателно или по-точно съзнателно правиш същото, като по този начин заради партията на която симпатизираш и явно по-висока изборна активност ще свали процентите и, предаваш националният интерес, оставяйки България в ръцете на циганите и гласуващите за ДПС етнически и религиозни малцинства.

Какво искаш да ми кажеш, че аз съм национален предател а тези, за които гласуваме вече 25 години и в които са правомощията за промяна на закона за гласуване и премахване на циганските гласове, ама не го правят са национални герои 8-) Дреме ми на оная работа за контролирания и купения вот. Нали се сещаш, че той се контролира и купува от същите тези, за които ти ще гласуваш, което те прави техен съучастник 8-) Хем знаеш че всички купуваш цигански гласове хем напълно съзнателно гласуваш за тях ;) Защо си мислиш, че като гласуваш, мангалите пак не определят бъдещето ;) А би ли ми казал, като гласуваш за малка партия или с невалидна бюлетина, по какъв начин променяш изборният резултат 8-)

П.П. И още един въпрос. Кои са държавите в ЕС, които имат двойно гражданство 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”