v.r.s. написа:А ти като не гласуваш, (което съм сигурен, че не е така) какво постигаш? Оставяш се неграмотните мангали да определят бъдещето на страната и поколенията след нас. Точно това граничи с национално предателство, защото не правиш нещо за да промениш ситуацията. И не ми казвай, че няма за кой, защото има много малки партии и независими кандидати, които няма как да влезнат в парламента и да получат власт, но гласувайки за тях, ти се противопоставяш на контролираният вот. Също така двамата психично болни "патриоти" ще останат извън парламента и по този начин няма да бъдат овластени.
Дай друга алтернатива на политическа система, в която няма да има политици и партии и народа няма да бъде тъпкан от тях. Точно заради хора с подобно мислене, циганите станах по-важни от нас и ни се качиха на главите. Като (ако) не гласуваш и не те интересува бъдещето на България, поне не заразявай форума с нихилизма си. Дори Хитлер изтъква, че нихилизма и подриването на националното самочувствие и дълг са причина Германия да загуби ПСВ, както и подривната дейност на еврейските медии. Ти несъзнателно или по-точно съзнателно правиш същото, като по този начин заради партията на която симпатизираш и явно по-висока изборна активност ще свали процентите и, предаваш националният интерес, оставяйки България в ръцете на циганите и гласуващите за ДПС етнически и религиозни малцинства.
Какво искаш да ми кажеш, че аз съм национален предател а тези, за които гласуваме вече 25 години и в които са правомощията за промяна на закона за гласуване и премахване на циганските гласове, ама не го правят са национални герои

Дреме ми на оная работа за контролирания и купения вот. Нали се сещаш, че той се контролира и купува от същите тези, за които ти ще гласуваш, което те прави техен съучастник

Хем знаеш че всички купуваш цигански гласове хем напълно съзнателно гласуваш за тях

Защо си мислиш, че като гласуваш, мангалите пак не определят бъдещето

А би ли ми казал, като гласуваш за малка партия или с невалидна бюлетина, по какъв начин променяш изборният резултат
П.П. И още един въпрос. Кои са държавите в ЕС, които имат двойно гражданство