Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Българи, гласувайте!

Мнениеот daniel875 » 03 окт 2014 22:33

Eminem написа:На тези избори ще има само ЕДНА истинска патриотична партия! Аз ще гласувам за нея. Не ме питайте коя е, щом още не сте я забелязали, няма смисъл.

Трябва да се гласува. Това е единственият ден през няколко години, в който можем да направим нещо. Не си продавайте гласа! Обидно е. Наследници сме на велика страна, не го забравяйте!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 окт 2014 22:34

THE G.A.M.E написа:
viali69 написа:
Новият световен ред иска глобален свят. Сиреч циганизация и ислямизация на България ...

А целта на това е ? :?

Чакай, ще се пробвам ...
Чрез ислямизацията искат да ни затрият, или прогонят, за да може тук да се заселят евреите от Израел, на които не им е приятно да живеят с мюсюлмани в Близкият Изток ! :lol:

Глобализация е модерното име на феодалния строй.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 03 окт 2014 22:35

Tribune East 1912 написа:Хора, крайно време е да вземем съдбата в наши ръце! Оправданието "няма за кой да гласувам" този път не трябва да важи! Гласувайте, без значение за кой е! Нека оставим гнусната партия на дпс с максимално малко депутати в бъдещия парламент. Статиите, че рейсове от турция прииждат към България, следват една след друга. За капак на всичко днес се появи клип, в който се вижда ясно, как лидерът на партията лютви местан агитира на турски език! Българи, нека оставим България на българите! Нека престанем с апатията! Ако толкова няма за кой да гласувате, отидете и просто изберете някоя партия, без значение каква!!! Моля ви, нека държавата си остане наша, а не на разни турци, цигани и мангали!

ПП - ето и споменатия клип

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SUgbnV3ihKE[/youtube]

папагалче,на вас красиво папагалче ... известно ли ви е,че всичко в парламвнта и в нашата мила шибана родинка кувренска всичко е ЕДНО Т.Е. ПАРЛАМЕНТА ВСИЧКИ СА ЕДНО ЦЯЛО .., уно майка уно ..... ;) аи да го в както и да е :) и да не забравите да гласуватеееее внимавайте ,нема някои да гласува вместо вас и да ви управлява ... слушайте ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 03:31

FLANKER написа:
dunavfc написа:Приятелю, имам усещането, че пак си ударил няколко чашки в повече ;)

Дунав,това е факт!!!!Все пак живея тук!
П.П.За чашките си прав!Все пак съм(бях) рожденник ;)

Фланкер, честит рожден ден приятелю! Да си жив и здрав и все така прозорлив и далновиден във възгледите си! Съжалявам че малко на патерици ти го честитя, но бях за известно време излезнал в нелегалност (ако разбираш какво искам да ти кажа) и нямах възможност да ти го честитя. Но не се притеснявай, аз съм свикнал или както е казал поета "Не се гаси туй, що не гасне! Още един път, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 04:08

plamenst7 написа:Като има почти 3 млн. прости българи, които не ги е еня какво се случва в тая държава, така ще е-ДПС ще се възползва от ситуацията максимално.

После да не съм чул, Вие гласувалите да ми се оплаквате от властта :!: Вие сте избрали тези лайнари, Вие сте им дали имунитет, Вие сте им дали субсидии, Вие чрез вашият глас сте им дали правото да крадат безнаказано и да тъпчат българският народ :!: Заради вашето стадно мислене, всички ние сме длъжни да търпим за пореден път безнаказаните безчинства на депутати, правителствени служители, подлогите им и техните еврейски покровители :!: Без мен :!: Аз съм невинен, на мен съвестта ми е чиста :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 12:11

CTAHKO написа:
plamenst7 написа:Като има почти 3 млн. прости българи, които не ги е еня какво се случва в тая държава, така ще е-ДПС ще се възползва от ситуацията максимално.

После да не съм чул, Вие гласувалите да ми се оплаквате от властта :!: Вие сте избрали тези лайнари, Вие сте им дали имунитет, Вие сте им дали субсидии, Вие чрез вашият глас сте им дали правото да крадат безнаказано и да тъпчат българският народ :!: Заради вашето стадно мислене, всички ние сме длъжни да търпим за пореден път безнаказаните безчинства на депутати, правителствени служители, подлогите им и техните еврейски покровители :!: Без мен :!: Аз съм невинен, на мен съвестта ми е чиста :!:

Отчасти имаш право, отчасти не. Аз гласуването го приемам като мое гражданско задължение, както имам права, така и задължения. Но наистина е трудно да избера за кого да гласувам. Ти какво предлагаш, ако не се гласува, аз нямам идея в момента, която да е по-добра, но имам предложения за промяна на изборните закони, които ще ги направят 10 пъти по-реални и честни за българския народ, ама каква файда има, като никой от властта не го е еня какво мислят обикновените хора. :(

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 12:27

CTAHKO написа:
FLANKER написа:
dunavfc написа:Приятелю, имам усещането, че пак си ударил няколко чашки в повече ;)

Дунав,това е факт!!!!Все пак живея тук!
П.П.За чашките си прав!Все пак съм(бях) рожденник ;)

Фланкер, честит рожден ден приятелю! Да си жив и здрав и все така прозорлив и далновиден във възгледите си! Съжалявам че малко на патерици ти го честитя, но бях за известно време излезнал в нелегалност (ако разбираш какво искам да ти кажа) и нямах възможност да ти го честитя. Но не се притеснявай, аз съм свикнал или както е казал поета "Не се гаси туй, що не гасне! Още един път, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Станкич,живи и здрави!!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 окт 2014 12:31

Изображение
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 12:33

stefani написа:Гласувайте за реформи, за тези които не са ви излъгали и не ви обещават неща на които и малко дете няма да повярва !

Стефани,Божо Лукарски(лудият фен на ЛокоСФ ) ли ще ме "РЕФОРМИРА"?
П.П.Задавам ти един въпрос ? Съотетно ти отговарям!Според теб, ако има "мач" Локо(СФ)-Манчестър (Юн) ,за кой ще е(Божо) според теб?
П.П. Ще си направя труда да ти отговоря -за Юнайтед! Да продължава да "реформира"!
Последна промяна от FLANKER на 04 окт 2014 14:26, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 12:34

ivan56 написа:Изображение

Поне го снабдяват с успокоителни явно, доста по-сдържан ми се струва напоследък. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”