Подкрепа за Димитър Димитров - Херо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Подкрепа за Херо!
Успех при лечението и се бори с това, както си го правил на футболния терен!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Вижте какво тука няма никакво, ама абсолютно никакво значение Димитър Димитров кои отбори е водил, на кого е сега треньор и т.н. Тука става дума за един човешки живот. Така че всеки нормален човек ще се надява Херо да се оправи и то възможно най-бързо. ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ, ХЕРО!!!
Само Левски!
- калпазанчо
- Контакти:
Левскарите които ще идват на мача - хайде всички мощно в един глас да скандираме името му, искате ли? Евала на феновете на Нафтата за подкрепата.
[center]Member of Old School Boys [/center]
- hristo1306
- Контакти:
калпазанчо написа:Левскарите които ще идват на мача - хайде всички мощно в един глас да скандираме името му, искате ли? Евала на феновете на Нафтата за подкрепата.
лефски идват и купуват играчи ти за помощ ги призоваваш ? Очаквай помощ от съгражданите и да напълнят стадиона, а не от говеда- подкупващи ! Най голямата подкрепа за Херо ще бъде с победа над сините /белите / Залагайте на победа и ТР 3 : 1
Успех в лечението му пожелавам и нека господ му помогне! Левски,ЦСКА,Локо,Ботев и тн. има ли значение от кой отбор сме , когато на карта е сложен човешки живот?
Моля те не слагай привърженици и ръководство под един знаменател ако обичаш, няма фен на Левски който да му желае лошото на човека и съм сигурен, че ще го покажат на мача!!
Фен на ЦСКА съм!
hristo1306 написа:калпазанчо написа:Левскарите които ще идват на мача - хайде всички мощно в един глас да скандираме името му, искате ли? Евала на феновете на Нафтата за подкрепата.
лефски идват и купуват играчи ти за помощ ги призоваваш ? Очаквай помощ от съгражданите и да напълнят стадиона, а не от говеда- подкупващи ! Най голямата подкрепа за Херо ще бъде с победа над сините /белите / Залагайте на победа и ТР 3 : 1
Моля те не слагай привърженици и ръководство под един знаменател ако обичаш, няма фен на Левски който да му желае лошото на човека и съм сигурен, че ще го покажат на мача!!
Фен на ЦСКА съм!
hristo1306 написа:калпазанчо написа:Левскарите които ще идват на мача - хайде всички мощно в един глас да скандираме името му, искате ли? Евала на феновете на Нафтата за подкрепата.
[offtopic]Айде сега хората които плюха по Левски да почват да се извиняват
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Нека окажем подкрепа на Херо !!!
След като Димитър Димитров сам призна за заболяването си, предлагам всички НИЕ, които сме на първо място хора, да окажем пълна подкрепа на Херо! Затова предлагам в тази тема, всеки, който иска да даде морална подкрепа на Митко Димитров, независимо на кой отбор е фен, да го направи тук.
ЩЕ СЕ СПРАВИШ ХЕРО !!! СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ !!! ИСТИНСКИ МЪЖЕ КАТО ТЕБ ВИНАГИ УСПЯВАТ !!!
ЩЕ СЕ СПРАВИШ ХЕРО !!! СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ !!! ИСТИНСКИ МЪЖЕ КАТО ТЕБ ВИНАГИ УСПЯВАТ !!!
Re: Нека окажем подкрепа на Херо !!!
Фен съм на Херо от .... Нефтохимик.
Прикланям се пред волята му!
Пожелавам му да пребори болестта!
Прикланям се пред волята му!
Пожелавам му да пребори болестта!
Последна промяна от blague на 13 окт 2011 14:14, променено общо 1 път.