Кое първенство по футбол гледате и защо ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое първенство по футбол гледате ? (АНКЕТА)

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Re: Кое първенство гледате и предпочитате и защо?

Мнениеот Allein » 10 ное 2010 00:54

moz написа:Българското си е нашето. :)

+10000

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 ное 2010 01:08

СИ "В" Група и "А" Група,защото така ми е кеф! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 ное 2010 05:43

Първо българското и после всичко останало.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2010 10:30

Калчото! Мачовете са драматични. Футболът не е особено привлекателен на пръв поглед, ако не се загледаш и не видиш, че всичко е прогнозирано и замислено. Всеки знае какво да прави и играят с главата си. И има неща, които в други първенства няма начин да се случат. Като Марадона в Наполи. Като вечните Малдини, Пипо и Дел Пиеро. Има много романтика и мисъл във футбола, който се играе на Ботуша. Заради това ме кефи. Бундеслигата е много оспорвано първенство, в Испания има красив футбол, а Премиършип не ме кефи. Стандартизирана игра (единствено Арсенал и последните години Челси и Юнайтед показват малко по-континентален футбол). Търчат като луди подават на крилата, центриране, гол. Ако не стане, връщат към центъра, търчат като луди, подават на крилата, центриране, гол. Ако не стане, пак същото... Пфу. Единствено ги уважавам, заради борбеността. Просто никой не подценява английските отбори. Независимо дали са Мидълзбро или Челси играят докато победят.
Най-оспорваните първенства обаче не са никое от големите. Най-оспорвани са скандинавските. Там е най-честният футбол. ;)
Във всяко от големите първенства има неща, които са съмнителни. Но понеже са Биг Брадъри, нищо не можеш да докажеш.
Независимо от съставите, турнира, нагласата на играчите, не можеш да биеш 7:0 и после да паднеш от същият противник вкъщи с 0:1 само след седмица. Футболът е нелогична игра, ама... айде нема нужда ...

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 10 ное 2010 11:58

metodito написа:Бундеслигата е много оспорвано първенство, в Испания има красив футбол, а Премиършип не ме кефи. Стандартизирана игра (единствено Арсенал и последните години Челси и Юнайтед показват малко по-континентален футбол). Търчат като луди подават на крилата, центриране, гол. Ако не стане, връщат към центъра, търчат като луди, подават на крилата, центриране, гол. Ако не стане, пак същото... Пфу. Единствено ги уважавам, заради борбеността. Просто никой не подценява английските отбори. Независимо дали са Мидълзбро или Челси играят докато победят.

+1 ;)

Аз гледам много футбол.В България Левски и по някога цска.В Англия Ман Юн, ( Заради Бербатов.Ако той не играе не ми е интересно и едва ли ще им изгледам цял мач.) също така чат-пат Челси( Те нямат нищо общо с грозния английски футбол тип Стоук Сити,Бирмингам и т.н).В Италия мога да гледам само Милан.В Италия според мен те предлагат най-интересн и атрактивен футбол поне за човек който не е запален фен на италиански отбор и на италианския футбол като цяло.В Германия гледам тук таме по някой мач но по принцип нямам тръпка там.И вече стигам до любимото ми първенство Премиера дивизион ( дивисион) .Там гледам абсолютно всички мачове на Реал Мадрид,Барселона,и следя отобри ( означава че им гледам много мачове) като Валенсия,Севилия,Майорка,Еспаньол.А бе въобще в Ипанското първенство гледам много мачове.Там играта ми доставя най-голямо удоволстиве независимо че интригата в последните години относно това кой ще е шампион се заключва до борбата между Реал Мадрид и Барселона.

От прочетените от мен мнения до тук в тази тема се затвърждава тезата че Английското първенство се гледа най-много за това че е най-достъпно.Всеки в последните 5-6 години можеше да гледа английско първенство а в момента много хора не могат (без да дадат някакво усилие да си разваля рахата като тръгне да си сменя доставчици и т.н) да гледат испанското освен по някаква грозни интернет стриймове.

Аз лично не само тв+ а и много чужди телевизии хващам и гледам абсолютно всичко което искам.... :shock:
Като гледам много хора гледат само статистика а пък след мач коментират играта.....това как става? :roll:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 ное 2010 13:52

Аз гледам отбори, не първенства. Левски, Милан, Челси, Депор, Щутгарт, каквото мога на ШефилдЮн. И големите дербита на първенствата, основно с приятели.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 11 ное 2010 16:26

rhaegar написа:Аз гледам отбори, не първенства. Левски, Милан, Челси, Депор, Щутгарт, каквото мога на ШефилдЮн. И големите дербита на първенствата, основно с приятели.

и аз нещо такова ... с някой изключения : )

Офтопик:

milka

Мачовете по телевизията днес!

Мнениеот milka » 14 ное 2010 15:50

16,00 ч "Бари" - "Парма"no ТВ+
16,00 ч "Евертън" - "Арсенал" по Диема
16,30 ч "Хофенхайм" - "Фрайбург" по Евроспорт 2
18,00 ч ЦСКА - "Локомотив" (Пд) по Про
18,00 ч "Сарагоса" - "Севиля" no ТВ+
18,10 ч "Челси" - "Съндърланд" по Нова спорт
18,30 ч "Байерн" - "Нюрнберг" по Евроспорт 2
20,00 ч "Спортинг" - "Реал" (Мадрид) пo ТВ+
20,15 ч "Бенфика" - "Навал" пo RTP
21,10ч "Флуминензе" - "Гояш" по Евроком
21,45 ч "Интер" - "Милан" по Филм+
22,00 ч "Валенсия" - "Хетафе" пo ТВ+
23,30 ч "Вашку да Гама" - "Сао Пауло" по Евроком

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 20 ное 2010 22:58

Английската Висша Лига поради страстта , емоцийте и насладата която може да ти донесе Английският футбол. Най-силното и най-вълнуващо първенство в света без никаква конкуренция а и не на последно място в Англия всеки може да бие абсолютно всеки без значение дали е шампион или не !

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Кое първенство по футбол гледате ? (АНКЕТА)

Мнениеот TEDIMAR99 » 20 сеп 2011 22:03

1.Българско
2.Английско
3.Испанско
4.Италианско
5.Френско
6.Аржентинско
7.Холандско
Аз лично 2

Върни се в “Свободна зона”