Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Мнениеот pomiqrat » 05 сеп 2011 11:59

hrclspr12 написа:Защо Росенчо не се е опитал сам да се реализира, ами търси връзки със Запада? То така всеки може. Той просто поредният от бояджиите. Това е истината. Лошото е, че доста хора бяхме заблудени от него дълго време, от сладките му приказки. Но вече народът се осъзна и ще му бие много мощен шут към пропастта.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И Баай Ганьо е търсил връзки със Запада, за да си продава розовото масло. Смятай :mrgreen: :mrgreen:

Убивате тъпомера :!: :!: :!:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 сеп 2011 12:04

pomiqrat написа:
hrclspr12 написа:Защо Росенчо не се е опитал сам да се реализира, ами търси връзки със Запада? То така всеки може. Той просто поредният от бояджиите. Това е истината. Лошото е, че доста хора бяхме заблудени от него дълго време, от сладките му приказки. Но вече народът се осъзна и ще му бие много мощен шут към пропастта.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И Баай Ганьо е търсил връзки със Запада, за да си продава розовото масло. Смятай :mrgreen: :mrgreen:

Убивате тъпомера :!: :!: :!:

Що бе, помияр? Още от настъпването на този кабинет беше ясно, че някои министри ще бъдат бутани пред обществото, за да станат нещо повече един ден. Но понеже Цветанов се издъни, мястото остана само за един. И Определено PR-а свърши работа.
Най - добре е да бъдем президентска република, но от това явно никой няма изгода.
Между другото в подписа ти има голяма доза истина, но кажи и друго - Хората, които пречат на обществото, които живеят на гърба му, трябва да бъдат наказани от него.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 сеп 2011 12:23

Имам лични впечетления от Плевнелиев и знам, че е супер пич.

Нито Бойко, нито Обама, нито Соркози имат последната дума, тъй че няма какво да се пъните. Политиците са едни фигури, които други местят по шахматната дъска, докато съм им нужни и когато станат неизползваеми биват изваждани от играта.

Това, което трябва и което е вдействителност са две съвсем различни неща. Ако правилно си играеш картите цял живот можеш да живееш на гърба на овцете и да им стрижеш вълната, да ги доиш и накрая да си ги хапваш.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 сеп 2011 12:45

marmi52 написа:
bossar написа:Ето ти малко инфо:
Веднага след завършването си започва работа като научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника, но политическите промени в България го оставят без работа.[2]
Започва да развива собствен бизнес още през 1990 г., когато основава и започва да развива фирмата си „Ирис Интернешънъл” АД, първата строителна фирма в България със сертификат ISO 9001, получен през октомври 1999 г. Фирмата работи на повече от 80 строителни обекта в Германия, както и някои знакови проекти в България: реконструкция на хотел Шератон в София, изграждане на централен офис на БНП Париба в София, център на Даймлер-Крайслер в София, Бизнес парк София и др.[1]
През 1994 г. основава и управлява „Линбългария” ООД, фирма, специализирана в сухо строителство. След 1998 г. участва в управлението на българските подразделения на германската компания Линднер (Линднер Ирис Имобилиен, Ирис Интернешънъл, Линднер България, Линднер Имобилен Мениджмънт), работеща в областта на разработване, управление и инвестиции в недвижими имоти ...[1]
!!! Не искам да те обиждам ,но вземи спри да коментираш, защото се излагаш колко си неук ,а това е тъжно защото си млад.

8-)

И аз не искам да те обиждам, но вземи малко си отвори очите !
Помачето от Гоце Делчев - Росен Плевнелиев е бил само на 25 години, когато е "започнал собствен бизнес" през 1990 година !!!
Знаеш ли кои можеха да започнат собствен бизнес по онова време и да оцелеят ?!? Като не знаеш - питай такива като мен, които са го правили и са си понесли последствията ... ;)
Само верни хора на ДС можеха да започнат собствен бизнес и да оцелеят през онези години !!!

Защо пропускаш да споменеш, че е завършил ВМЕИ "В. И. Ленин" по време на социализма ?
Пропускаш и това : през 2008 година е станал член на борда на директорите на "Американскaта търговска камара".
С други думи - помак от Гоце Делчев, издигнат от ДС навремето и станал масон в по-късните години, каквито станаха не един и двама от БКП ... От там идват и връзките му със западните корпорации и фирми, които си цитирал ...
ДС не позволяваха на всеки да стане представител на западна фирма у нас !
От мен да го знаеш, моето момче ! ;)

Не е истина просто! :shock:
Значи щом ти си се провалил, няма шанс друг да успее по честен начин? Ти за какъв се мислиш, за някакъв общовалиден критерии и показател за всички останали ли? И какво като е помак от Гоце Делчев? Трябва да е от ъгъла на Оборище и Кракра в София ли за да е достоен за теб?
И последно - разбрахме, че ти по принцип си ПРОТИВ. Не разбрахме ЗА кой си. 100 пъти вече те питам, ти ми теглиш някакви локуми и общи приказки! А и не разбирам защо въобще пишеш в тая тема и ни даваш акъл, а в същото време казваш, че няма да гласуваш?!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 сеп 2011 13:02

pomiqrat написа:Имам лични впечетления от Плевнелиев и знам, че е супер пич.

Нито Бойко, нито Обама, нито Соркози имат последната дума, тъй че няма какво да се пъните. Политиците са едни фигури, които други местят по шахматната дъска, докато съм им нужни и когато станат неизползваеми биват изваждани от играта.

Това, което трябва и което е вдействителност са две съвсем различни неща. Ако правилно си играеш картите цял живот можеш да живееш на гърба на овцете и да им стрижеш вълната, да ги доиш и накрая да си ги хапваш.

Доколкото знам света се управлява от ционистите, така че това, което казваш за Обама, Бойко, Саркози и останалите, за мен е истината.
Ние просто сме много малки, за да решаваме нещата за съжаление. Политиците са пионки, а ние още по - малки пионки от тях.
Казваш, че имаш впечатления от Плевнелиев. Познаваш ли го лично, защото това да познаваш действително някого е много трудно постижимо.
Всички богати личности са направили най - малко веднъж злоупотреби, за да станат това, което са. Факт!

Потребителски аватар
avtoraNatoziPost
Контакти:

Мнениеот avtoraNatoziPost » 05 сеп 2011 13:06

Всъщност какво значение има кой е президент ?Наистина какво???

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 05 сеп 2011 13:06

Марми е комплексар! Плевналиев със сигурност не е помак. И Гоце Делчев е красиво малко градче в полите на Пирин!!! Всеки може да дава оценки, но трябва да е ходил поне веднъж, два пъти за да го прави, иначе са празни приказки.
П.П. Има хора, на които им куца географията! Българомохамеданите са основно в Родопите. Гоце Делчев е в полите на Пирин. Хората живеещи в Слащен, Рибново, Сатовча, Плетена, Вълкосел, Сърница и т.н. не са от Гоце Делчев. Въпреки, че много от тях се представят така. Да не говорим, че голяма част от изброените по-горе населени места са в други общини - Велинград и Смолян!!! По логиката на Марми, помаци с и в Банско, Разлог, Симитли, Благоевград и др. Защото например Якоруда (две трети от населението са българомохамедани) е на същото разстояние до Благоевград и до Гоце Делчев. Дори мисля, че е малко по-близо до Благоевград. И в крайна сметка има ли голямо значение, защото помаците по-малко хора ли са от Марми?!!!
Като се замисля даже, мисля, че е много по-добре помаците да гласуват за Росен, отколкото за Доган (или неговия кандидат, който и да е той). Не мога да разбера само, защо Марми, който няма да гласува, ми дава наклон на х.я за кого да гласувам.
Надявам се само новият президент да работи за България, Българските интереси и балгото на Българите, независимо кой е той и коя партия го е издигнала. Защото този път си мисля, че има много достойни кандидати, за разлика от минали избори.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 сеп 2011 13:16

avtoraNatoziPost написа:Всъщност какво значение има кой е президент ?Наистина какво???

Единствено от значение е когато премиера и президента са от една партия, защото ще могат да назначат из цялата власт само свои хора и да управляват безпроблемно. Малко авторитарно ще стане без опозиция. Но тогава идва проблема на Бойко, че при провал няма да може да казва Първанов пречи, Станишев пречи, Ахмед пречи. Малко автогол може да си вкара.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 сеп 2011 13:28

8-)

pehopeho, със сигурност съм по-добре с географията от теб, още повече, че вече доста години живея в тоя регион, за който говорим. Ти, доколкото знам беше плевенчанин, ако не бъркам. Много ми е интересно как от Плевен знаеш чак в Гоце Делчев какви са хората. :roll:
Разбира се, че в Гоце Делчев има много помаци, за да не казвам, че всички са такива, но някои не го признават ! Не говоря само в селата около Гоце Делчев, а в самия Гоце Делчев !
Аз познавам и цигани, които не си признават, че са цигани, но им личи.
А, на Плевнелиев доста му личи, че е помак !!! Чертите му са характерни за помаците, с които работя и се срещам ежедневно.
Да, има значение, че е помак. Досега критикувахте "турския" президент Първанов, а сега ще гласувате за помашкия президент Плевнелиев ! :roll:
Странно, нали ? :lol:

vaskonti, без знанието, покровителството и одобрението на ДС никой в България не можеше да прави голям бизнес ! Вашият Плевнелиев не прави изключение !
Дали съм се провалил ... Ами щом успях в Лондон да го направя, значи не съм ! В България просто ми пречеха, защото не бях от "избраните" ... ;)

Спрете да лъжите хората, че сте някаква алтернатива и нещо различно ! Милиционери, партийни секретарки и бизнесмени покровителствани от ДС не са и не могат да бъдат нещо различно от съществуващото вече статукво !!!

[offtopic]Що не кажете и нещо за вилата на Плевнелиев на самия бряг на морето ?!? :lol: Нея данъчните с хеликоптера видяха ли я ? А, разрушиха ли я, както разрушиха рибарските бараки в Ченгене скеле на бедните рибари от Бургас ?!? :evil:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 05 сеп 2011 13:47

marmi52 написа:8-)

pehopeho, със сигурност съм по-добре с географията от теб, още повече, че вече доста години живея в тоя регион, за който говорим. Ти, доколкото знам беше плевенчанин, ако не бъркам. Много ми е интересно как от Плевен знаеш чак в Гоце Делчев какви са хората. :roll:
Разбира се, че в Гоце Делчев има много помаци, за да не казвам, че всички са такива, но някои не го признават ! Не говоря само в селата около Гоце Делчев, а в самия Гоце Делчев !
Аз познавам и цигани, които не си признават, че са цигани, но им личи.
А, на Плевнелиев доста му личи, че е помак !!! Чертите му са характерни за помаците, с които работя и се срещам ежедневно.
Да, има значение, че е помак. Досега критикувахте "турския" президент Първанов, а сега ще гласувате за помашкия президент Плевнелиев ! :roll:
Странно, нали ? :lol:

vaskonti, без знанието, покровителството и одобрението на ДС никой в България не можеше да прави голям бизнес ! Вашият Плевнелиев не прави изключение !
Дали съм се провалил ... Ами щом успях в Лондон да го направя, значи не съм ! В България просто ми пречеха, защото не бях от "избраните" ... ;)

Спрете да лъжите хората, че сте някаква алтернатива и нещо различно ! Милиционери, партийни секретарки и бизнесмени покровителствани от ДС не са и не могат да бъдат нещо различно от съществуващото вече статукво !!!

[offtopic]Що не кажете и нещо за вилата на Плевнелиев на самия бряг на морето ?!? :lol: Нея данъчните с хеликоптера видяха ли я ? А, разрушиха ли я, както разрушиха рибарските бараки в Ченгене скеле на бедните рибари от Бургас ?!? :evil:[/offtopic]

Какъв Плевенчанин те гони? Роден съм Гоце Делчев, израснал съм там, сега съм офицер Българската армия. Много ми е интересно ти от къде си? Колко пъти си бил в Гоце Делчев, че говориш наизуст? В община Гоце Делчев има, освен град Гоце Делчев и 10 села. Ето ги кои са:
Населени места Население брой Възрастова структура
Всичко мъже жени под 18 г. 18-62 г. над 62 г.
гр. Гоце Делчев 20 533 10 046 10 487 4 866 13 172 2 495
с. Брезница 3 354 1 705 1 649 996 1 970 388
с. Мусомища 2 344 1 172 1 172 541 1 489 314
с. Корница 1 671 843 828 462 974 245
с. Лъжница 1 443 760 713 425 892 126
с. Борово 1 226 614 612 275 754 197
с. Баничан 765 378 387 102 530 133
с. Буково 889 425 464 270 551 68
с. Господинци 434 223 211 112 274 48
с. Делчево 93 42 51 2 26 65
с. Добротино 53 20 33 6 24 23

ОБЩО:
32 784 16 227 16 557 8 047 20 636 4 101
От всичките тези Корница, Брезница и Лъжниза са единствените с българомохамедани в по-голямата си част, сиреч там живеят и християни. Сега ако не ти куца математиката, може да сметнеш, колко са помаците. Някъде около 4000. Брачед на последното преброяване в Кюстендил казаха, че има 14 000 цигани от 39 000 население. ПОтвойта логика в Кюстендил всички са цигани и е ебати и цигансклия град. Чувал ли си за Неврокопската епархия. Знаеш ли кое е старото име на Гоце Делчев - Неврокоп. Защо след като са помаци има Неврокопска епархия. Няма Петричка, Санданска, Благоевградска и т.н., а има Неврокопска!!! Знаеш ли колко Джамии има в Гоце Делчев. НИКОЛКО!!! Знаеш ли колко манастира има, а ?!!! Знаеш ли, че дори Роженския и Рилския манастир са от Неврокопската епархия. Хайде със здраве, че почвам да се нервирам! И недей да говориш глупости, защото лошото е, че има много глупаци и някой може да ти повярва!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “Свободна зона”