ShooterMan написа:Едно ще ви кажа - НИКОГА не казвайте похвали за неща които някой е ДЛЪЖЕН да направи!Защото аз това Правителство съм го избрал за следното:
-ДА СТРОИ магистралите
-ДА СТРОИ модерни стадиони
-ДА СТРОИ зали
------------------------ и още 1000 неща,които НЕ направи
Това,че някъде си е СВЪРШИЛО РАБОТАТА не значи,че трябва да го хвалим!Защо?Ами защото от данъците,които плащаме НИЕ се заделят НЕМАЛКИ суми за техните заплати!То значи е равносилно Бойко Борисов да изпише лични хвалебствия към всеки един от нас,затова,че си плаща данъците?Затова НЕ,няма хвалби.Свършили са си работата....МНОГО ВАЖНО,нали сме си платили?То оставаше и да не я свършат

Ам, съгласен съм с теб с аргументацията относно похвалите, но аз НЕ избирам правителство, за да строи посочените от теб неща, особено СТАДИОНИ и ЗАЛИ.
Просто е крайно смешно (и глупаво вече) толкова години да не могат хората да си подредят приоритетите. Кое е по-важно?
1. Да се вземат антитръст мерки или да се строи?
2. Да се работи по създаването на работни места (и повярвай ми малка част от финансите по големите строежи остават в България) или да се строи?
3. Да се работи по приемственоста на малцинствата (понеже НЕ се работи) или да се строи ?
4. Да махнеш хомота от енергийната си зависимост към "Големия брат" или да строиш "Голям член"?
5. Свободни медии, адекватно предавана информация. Цяла България реве срещу ВиК, Енергодружествата, Топлофикация и т.н, някъде да си видял по медиите нещо - няма. Мтел хендриха потребителите си над половин година, хиляди жалби, хиляди... нищо
И ти говоря за неща, които НЕ зависят пряко от нас (мен и теб).
Т'ва е, иначе съм съгласен с теб, но какво да ти кажа, ако имах 100 000 лв щях да стана кмет на града си, има такава държава, НЯМА ТАКИВА ХОРА.
Залата е мега, но не е това начина.Освен това е дразнещо, че всичко вече се мести в София (нищо лично към живеещите там).