Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот rocknrolla » 30 юли 2011 19:08

el pipita написа:Такъв прекрасен ден за българския спорт,а вие веднага намерихте кусурите на залата,представянето, правителството!
Засрамете се!
Българския Спорт се възражда!!

Разбира се,след като дори премиера е активен футболист,как да не се възражда бъкгарският спорт.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 юли 2011 19:08

acmilan написа:Вижте сега,понеже пак почнаха квалификациите из форума,поне за себе си мога да кажа,че съм щастлив,че в България има подобно съоръжение,проблемът е начинът,по който се представя то-като велик успех на премиера,на неговото управление и т.н.Парите са от данъци,такси,държавни вземания и т.н.,т.е. на всички българи,фирмата,която проектира и строи залата пък е частна.Така че не трябва да излиза все едно вождът я е построил с двете си мощни ръце.И проблемът не са само слагачите,а и самият той,защото на него му харесва подобно отношение.Да не говорим,че София си има кмет,макар и само на книга,който би трябвало да говори за инфраструктурата на града,друг е въпросът,че е пълна подигравка да се говори за метро,шосета и т.н. на откриване на една спортна зала.Можеше спокойно да излезе Бойко да благодари на всички участници в строежа,да пожале успех на българските спортисти и това е,но не...По принцип не съм човек,който мрази,но ненавиждам комунистите,управлението на Тройната коалиция беше престъпно и некомпетентно в множество отношения,но проектът за тази зала,решението за нейното построяване беше взето от предишното правителство...В този смисъл,не обявявайте всеки,който не е привърженик на Борисов за комунист,самият той е член на БКП,кандидатствал е в Държавна Сигурност,негов идол е Тодор Живков,участвал е в една от групировките,които бяха създадени от комунистите,така че не го изкарвайте анти-комунист или нещо подобно.Да не забравяме и думите му,че е бил готов да остане главен секретар,ако министър на вътрешните работи не беше станал Румен Петков,т.е. той е бил готов да бъде част от управлението на Тройната коалиция.Така че,гледайте малко по-сериозно на нещата от гледна точка на политиката.От гледна точка на спорта,тази зала е нужна на българския спорт и трябва да бъде само началото на адаптирането му към съвременния световен спорт.

+1
Никой не е против залата просто сме против откриването й да се превръща в политическа пропаганда! Хората са дошли на откриване на зала а слушат какво ще строи правителстовто - еми нормално ли е това :?: Слушат как Бойко я е построил все едно е взел кирката и лопатата, и я е псотроил :mrgreen: Малко или много това дразни неутралната публика нищо лично към феновете на Герб! ;)

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 30 юли 2011 19:09

То залата пълна с пенсионери бе.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 30 юли 2011 19:09

Спор няма, залата беше необходима. Да е честита придобивката на софиянци и на цяла България. За волята и настойчивостта да се реализира проекта наистина е похвално. Дано да се пълни при спортни прояви....
За пропагандата-така е. Бойко бил дал, министрите били дали....Какво са дали-това са нашите пари на данъкоплатеца. Преиграват с даването, едва ли не от себе си......
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 30 юли 2011 19:09

0007 написа:
PFC Litex написа:Публиката в София явно няма все още опит как се подкрепя волейболен мач, защото са доста пасивни.

Те тези,които са в залата са пълни туристи...Някакви лели,чичковци и т.н,които надали ще гледат волейбол друг път през живота си,но хайде,нали е безплатно...

Кви лелички, те са направо някви бабета.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 30 юли 2011 19:10

Щеше да е смешно, но е тъжно и жалко, че българи пак плюят по наши си български успехи. Предизборна кампания било на управляващите с нашите пари от данъците... Ми досега 20 години другите що не си правиха такива предизборни кампании? Къде отидоха парите ни 20 години, къде са залите, къде са стадионите, къде са магистралите? И сега вместо да си гледам мача, с убито настроение трябва да пиша по форуми, без дори да ми плащат от ГЕРБ.
Очаквам и мнения, че сърбите ще ни дадат победата по случай откриването, пък иначе направо биха ни разбили на волейбол. Едва ли ще закъснеят.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

JINAT

Мнениеот JINAT » 30 юли 2011 19:10

Нямам нищо против залата ама няма ли да се задавят "софиянци" от инвестиции в София и за София.Чакаме сега и магистралата Банкя-Вършец.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 юли 2011 19:11

marmi52 написа:8-)

Спирам телевизора, защото ще повърна ! По Канал 1 се бълва такава пропаганда, каквато и по времето на Бай Тошо не съм виждал и чувал.
Строени са спортисти, певици, популярни личности, които с някакво приповдигнато настроение хвалотят новото чудо на строителството, едва ли не ...
Построена зала ... И какво толкова ? В другите държави хората имат по няколко такива отдавна !
У нас - истерия и хвалебствия, все едно сме стъпили на планета от друга галактика.
Предизборната кампания на ГЕРБ май се открива днес ... :lol:
Под строй декламират хвалебствени слова и боготворят неземното творение .... :lol:
Някак така между другото, уж случайно, но в същото време подозрително ритмично, никой от хвалителите не пропуска да спомене заслугите на Краля Слънце ...
Журналистката на Канал 1 е в делириум ! :lol:
Постоянно ни повтаря, колко невероятна е новата зала ... Започвам да си мисля, че ни внушава извънземност на нещо съвсем земно, за да не казвам обикновено ....
Погнусих се ! Ще се ощипя, за да видя дали не сънувам кошмарен сън от средата на 60-те и 70-те години на миналия век ...
Очаквам всеки момент да излязат на подиума чавдарчета и пионерчета, които да маршируват и махат на официалната ложа ...
Не, не е сън ! Истина е ! И това се случва през 2011 година ! :o

[offtopic]Изненадан съм, че уважаваното от мен радио "Гонг" също изпадна в някаква неразбираема за мен еуфория ...[/offtopic]

+111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
[center]Изображение[/center]

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2011 19:11

Right_side написа:
PFC Litex написа:Публиката в София явно няма все още опит как се подкрепя волейболен мач, защото са доста пасивни.

Те най-запалените фенове останаха извън залата. Само туристи са сега. Като се плаща за билет и като дойдат ултрасите на Левски и Цска ще е друго

Е ултрасите на ЦСКА и Левски нали са футболни фенове какво ще правят на волейбол ?????? :) Във Варна не съм виждал на мач на националния фенове на Черно Море и Спартак а на БЪЛГАРИЯ...............тъпи Софиянци осъзнайтесе няма ЦСКА и Левски има БЪЛГАРИЯ

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 30 юли 2011 19:13

ShooterMan написа:Едно ще ви кажа - НИКОГА не казвайте похвали за неща които някой е ДЛЪЖЕН да направи!Защото аз това Правителство съм го избрал за следното:
-ДА СТРОИ магистралите
-ДА СТРОИ модерни стадиони
-ДА СТРОИ зали
------------------------ и още 1000 неща,които НЕ направи
Това,че някъде си е СВЪРШИЛО РАБОТАТА не значи,че трябва да го хвалим!Защо?Ами защото от данъците,които плащаме НИЕ се заделят НЕМАЛКИ суми за техните заплати!То значи е равносилно Бойко Борисов да изпише лични хвалебствия към всеки един от нас,затова,че си плаща данъците?Затова НЕ,няма хвалби.Свършили са си работата....МНОГО ВАЖНО,нали сме си платили?То оставаше и да не я свършат :!:

Ам, съгласен съм с теб с аргументацията относно похвалите, но аз НЕ избирам правителство, за да строи посочените от теб неща, особено СТАДИОНИ и ЗАЛИ.
Просто е крайно смешно (и глупаво вече) толкова години да не могат хората да си подредят приоритетите. Кое е по-важно?
1. Да се вземат антитръст мерки или да се строи?
2. Да се работи по създаването на работни места (и повярвай ми малка част от финансите по големите строежи остават в България) или да се строи?
3. Да се работи по приемственоста на малцинствата (понеже НЕ се работи) или да се строи ?
4. Да махнеш хомота от енергийната си зависимост към "Големия брат" или да строиш "Голям член"?
5. Свободни медии, адекватно предавана информация. Цяла България реве срещу ВиК, Енергодружествата, Топлофикация и т.н, някъде да си видял по медиите нещо - няма. Мтел хендриха потребителите си над половин година, хиляди жалби, хиляди... нищо

И ти говоря за неща, които НЕ зависят пряко от нас (мен и теб).
Т'ва е, иначе съм съгласен с теб, но какво да ти кажа, ако имах 100 000 лв щях да стана кмет на града си, има такава държава, НЯМА ТАКИВА ХОРА.

Залата е мега, но не е това начина.Освен това е дразнещо, че всичко вече се мести в София (нищо лично към живеещите там).
Последна промяна от nqkoisitam на 30 юли 2011 19:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”