Вицове, комични случки и изказвания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Re: Футболни вицове!!

Мнениеот doctora_1912 » 17 юни 2009 03:10

Наско Сираков се обажда по телефона:
- Ало, Барселона ли е ?
- Не! - отговарят му отсреща.
- Ъъъ, а Челси ли е?
- Не! И Челси не е! Тука е Вердер!
- Е нищо и вие ни е*ахте майката. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Спортни "бисери", изказвания, "култови" размисли и съждения

Мнениеот slavia_forever » 19 юни 2009 16:32

Попаднах на един форум, където беше публикувана въпросната тема, която съм копирал и ми се стори забавно и в нашия форум, да публикуваме "бисерите", "родени" от спортната ни общественост. Така че, ако имате желание, като се натъкнем на "гениални изказвания", може да ги лансираме тук.

Футболът ражда уникални таланти, уникални мислители и още по-уникални ситуации. Избрани световни и родни футболни бисери и куриози.

Едва ли има по-сериозна заплаха от това човек който е нежелан да доведе и жена си. За какво говоря?
„7дни СПОРТ”: Гонят сърбин от Варна, той остава – 12 юли 2006

"Изгонен от Спартак сърбин не иска да се маха от отбора. Нещо повече, Мирослав Груич се заканил да доведе и жена си във Варна. - За първи път виждам такова нахалство - ние го гоним вече два пъти, а той не тръгва. Щом е толкова упорит, нека да тренира за удоволствие - отсече Мирослав Миронов"

Пената никога не е бил силен в помненето на имена. За него, както знаем състава е – Жоро вратарчето; няколко души, които ще въртя отзад, средните човеци и Барбуков. През 1988 Пенев представя новото попълнение Трифон Иванов от „Етър”

"Запознайте се с новия си другар. Иван Трифонов от Янтра. Абе незнам дали е Иван или Трифон, но трябва да му поогънем краката, щото са малко криви. Страх ме е да не му пробутат лесно топката между тях"

Николай Стоянов, от „7дни СПОРТ” в изданието от април 2006 пише:

"Агитката на Ботев (Пд) твърди, че жестока санкция трябва да отнесе защитникът Веселин Минев или брат му Йордан. Двамата са близнаци и запалянковците не са успели да разпознаят кой от тях им е показал среден пръст. Както е известно, екшънът започнал край "Църна маца" час след мача Славия - Ботев (2:1).

Президентът на Литекс Гриша Ганчев е ядосан от коментар на репортера на bTV Тодор Кирков и съзирайки го в група журналисти при изпращането на Литекс на аерогарата го атакува със знаменитите реплики:

Ти строил ли си къщичка за пиленца? А къщичка за кученце! Пуснахте хиляди декларации против мен. Подкрепяте ли поведението на феновете на ЦСКА да рушат стадиона? Знаете ли как се строи стадион? Знаете ли колко неща съм построил в тази държава?

Димитър Николов от „7 дни спорт” в брой от края на 2005 разказва за кадровата драма на гранда Аркус.

"Хитът в турнира за купата Аркус (Лясковец) изгуби един от най-силните си футболисти. Десният халф Антон Антонов се контузи нелепо в коляното и със сигурност отпада за 1/8 финала с Нафтекс в събота. По време на двустранна игра играчът се подхлъзнал и се блъснал в паркирания до терена валяк..."

Венци Стефанов е фабрика за бисери. Президентът на Славия положи началото на „Пътеводител на българските стадиони” с култовото:

"Вие знаете ли какво представлява съблекалнята в Петрич? Водата тече като чешма. Искахме да отворим прозорците, да се проветри. Казаха ни, че не може - серели врабците. Шефът на Беласица може да си говори, но козата си сака пръч."

Играч на Марек влезе в аналите с безпримерния си героизъм.

"Аз какви контузии съм преживял, едно раждане няма да ме уплаши."
Футболистът на Марек Стефан Трайков, преди да припадне по време на раждането на първото си дете.

Титаничен коментар на Пената за бившия играч на "Нафтекс" Момчил Желев - /"в. "Новинар"-01.08.2007/
"Този футболист тича и се смее. И защо се смее? Защото е толкова нисък, че тревата го гъделичка по мъдурите”

Рууд Гулит разкрива къде отборът му е загубил мача:
Владеехме топката през 99% от времето, но останалите 3% ни костваха мача.

Покойният Джордж Бест ще остане в историята с огромния си талант, но и с бохемския си начин на живот. Негови култови фрази са:

- През живота си съм дал много пари за пиене, жени и бързи коли. Останалите профуках.
- През 1969 отказах алкохола и жените. Това бяха 20-те най-кошмарни минути в живота ми.

Друга покойна британска легенда - Браян Клъф бе знаменит с огромното си самочувствие, с доброто чувство за хумор и със страстта към брендито. Браян Клъф:

- за невъзможността Алекс Фъргюсън да спечели Шампионската лига два пъти поред
След всичките му коне, рицарства и титли му липсват две от онези дето аз имам и нямам предвид топки.
- За младия му играч в Нотингам с чепат характер Рой Кийн
Ударих Рой само веднъж .Успя да се изправи, значи не е било силно.
- Браян Клъф, както казахме бе един от най- „скромните” в мениджърската професия. Негови бяха думите:
Не мога да кажа, че съм бил най-добрия в работата си, но бях в топ 1.

Бисерите в световния футбол няма да са бисери без разбор на мача от Пената. След мачът с Албания той коментира пред Антония Близнакова от Канал 1 как е видял мача.

Видя се, че с влизането на тези двамата и следващия, третия... стана по-бърза играта. Трябва да благодарим на Жоро вратаря, че беше над всички и спаси още един-два гола.

Класика на бъдещата (тогава) половинка на Митьо Крика за която разказва Цветан Ламбрев от 7 дни спорт:
Блондинка спря мач в Надежда | 10 октомври 2005
"Сценаристката на "Елит" атакува по погрешка главния съдия

Напориста блондинка направи истинско шоу, като спря за няколко минути контролата Локомотив (Сф) - Монтана (4:1). Секунди след първия гол на домакините в 18-ата мин ефектната сценаристка на предаването "Елит" на БНТ Нина Николова нахлу на терена и тръгна към главния съдия Иван Ангелов. Дамата не оспори гола на Локо, а поиска от изумения рефер да пусне един от играчите, който според нея я бил запушил с колата си на паркинга."

Джон Ламби, бивш треньор на Партик Тисъл
“Когато масажистът ми каза, че нападателят, който се сблъска със съперник, не помнел кой е, му казах: “Чудесно! Кажи му, че е Пеле и бързо да се връща на терена!”

Когато има класации за спортен бисер те обикновено се печелят от Вили Вуцов. Защо? Става ясно от изказвания като това за колегата му от Светкавица Пламен Донев.

"Лицето Доньо Донев, ама не автентичният, а първият от тримата във филма на Доньо Донев, твърди, че има 450 мача. Аз мисля, че 250 от тях са в "А" окръжна група, 120 в "Б" окръжна и останалите - на джаги. На плейстейшън няма, защото е необходимо образование. Първият факт, с който е по-известен, е, че има 3-4 козички. Като играч и сега като треньор, ги пасе на поляна, близо до стадиона. Около час преди мач ги "паркира" на паркинга, връзвайки ги за оградата. После започва да се провиква на висок глас: "Докторе, тука ли е линейката, че счупиха два-три крака. Приготви шините. Освен това е облечен с ботуши и ватенка. През 1992 г. Матеев му подари един пуловер и досега не го е свалил от гърба си. Шефът му е обещал нов през 2010, ако не изпаднат. Една от козичките обаче му е изяла учебника за втори клас и затова е изостанал интелектуално. Когато Светкавица пътува за гостуване, на кръговото в Търговище на Донев му искат виза за излизане, защото цял живот си е стоял в града. Ако обхватът на "М-Тел" по време на мач изчезне, Светкавица ще завърши без смяна."vesterland

09 Мар 2009 - 21:35 http://www.*****.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=43 (не искам да рекламирам форума им и затова източникът е изписан по този начин)
Последна промяна от slavia_forever на 19 юни 2009 16:58, променено общо 3 пъти.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: Спортни "бисери", изказвания, "култови" размисли и съждения.

Мнениеот jindo » 19 юни 2009 16:46

ПРОГРАМАТА – КОШМАРЕН СТАРТ ЗА ЛЕВСКИ И МЕЧТАНО НАЧАЛО ЗА ЛЮБО ПЕНЕВ от Ивайло Йовчев пусната на 19.6.2009г.
Не точно по темата, но статията е достатъчно безмислена, че и с правописни грешки и от 100км. си личи, че е дялкана и преправяна.

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 19 юни 2009 16:59

Много се извинявам, че... ме търсите по това време (?!). В момента гледам Милан - Наполи. Вие си имате служба, така както и аз си имам служба и гледам мача. Много ви моля, затворете телефона, за да не ви го затворя аз! Много съм обиден!" — каза Пената по въпроса за своята оставка пред чудещия се какво да отвърне Сашо Диков; "Едно към едно" - "Канал 3"; Неделя, 2008-11-02
* "Този път няма да има бяло вино и цигулки, които да ме разсейват." (Димитър Пенев се заканва на журналисти да ги бие на мач на малки вратички); 11.2004
* „На нас, треньорите, това ни е работата — да бъдем уволнявани.“
* „Направихме това, което направихме“ (след 4-тото място на Световното първенство по футбол в САЩ — 1994 г.)
* „Митко беше дечко, но го хвана немската мая.“ — относно развитието на Димитър Бербатов (2004)
* „- Кременлиев, ти ще пазиш номер 11, Златков (б.а. всъщност Златко Янков) ти ще си с Кантона.
- Ама те са един и същ човек!?
- Тогава двамата ще се разберете някак си.“ (На разбор в съблекалнята)
* „Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов, ако ви стане студено ще пуснем лампите“
* „Момчета, днес ще играем по системата 4-4-3.“
Играчитe му правят забележка, че стават 12. Пенев отвръща: „Абе сега ще играем или ще броим.“
* „Знам го този хотел, тук правих комоция на книгата ми.“
* "Казах на момчетата да играят бавно, но бързо. Тоест да си подават с къси пасове в центъра, но ако наш нападател се откъсне напред да го търсят с дълъг пас". (обяснения след мач)
* „Какво ми се пръскаш със скъпи парфюми. Това да не ти е модна къща. И стига си ги баламосвал другите с истории за света и за райската империя. Мен не ме интересува дали знаеш кой е Цезар, Мезар или Пезар. Аз искам да играеш футбол, ако не ще те пратя да учиш в БАН.“ (Поредна критика към Иво Димов)
* "Този футболист тича и се смее. И защо се смее? Защото е толкова нисък, че тревата го гъделичка по мадурите" (коментар за бившия играч на Нафтекс Момчил Желев)
* "Знам ги много добре. Там са Марадоната и Каниджа. Те са европейски шампиони на Южна Америка" (на световното в САЩ преди мача с Аржентина)
* "Познавам австрийците, много добър отбор. Бил съм и на стадионът им - "Кратера" (б.а. всъщност Пратера). Около него има много люлки" (Пената за Австрия)
* "ЦСКА леко-леко лази" (обяснява успеха на червения отбор)
* "Трябва да благодаря на Жоро - вратаря, който спаси дузпа и още 1-2 гола. Трябваше да пусна тези двамата (б.р. Благо Георгиев и Янков) и третия, Йовов, по-рано." — след равенството 1:1 в евроквалификационен мач срещу Албания в Тирана; 17.10.2007
* За какво ми е център-халф, като си имам четирима: Илиев и Тунчев от ЦСКА и Пажин от Левски(б.а Томашич). Отделно имам високия от Литекс (б.а. Пламен Николов) и оня, дето не го пускат да влиза в Левски (б.а. Топузаков). Караславов не съм го викал в националния тим. Само му се обадих да го чуя как е. На много хора звъня, но това нищо не значи. Никой не ми казва кой да взимам в отбора. С Насо (б.а. Сираков) не съм се чувал от месеци. Същото се отнася и до Лъчо Танев. (пред "Канал 3" по повод обвиненията, че селекционерът извикал защитника Асен Караславов, но после се отметнал)
* „Не може 20-30 фала, които пречеха на футболната игра. Не може да искаме дузпа в коляното и да демонстрира самият той, главният съдия. В една последна атака, когато се откъсва наш състезател с много груб фал, без последствие от картон и никаква реакция от съдия, дори страничния.” (2008, коментар на Пенев в gong.bg след мач на ЦСКА с Локомотив София)

От 2008 година
* В кой център? В центъра на София ли?
* И при горещо време трябва да си подаваме по-бързо
* Иначе играчите са добре. Усмихват се, но са уморени. Някой път трябва да сме сериозни, друг път - приятели.
* Следващите Стоичков и Бербатов ще се родят, когато намалят цените и стеснят Студентски град. Младите да намалят посещенията в това градче.
* Лично аз съм си взел последната заплата. При нас всичко е наред и даже ако имате нужда от пари, ще ви дам 1000 лева.
* Ей на това момче Беконов трябва да му дам очила. Нищо не вижда и пуска голове. Явно и лекар ще му трябва.
* Радостно е, че момчетата имаха желание за работа въпреки тези ненормални подвиквания от недобрите фенове.
* Предложих на колегата Мъри да не играем мач в този студ и сняг, а да вадим червеното вино и да се почва. Аз черпя.
* Пак казвам, че всичко върви, както съм го планирал. Добър съм в планирането и други такива неща като него.
* Категорично заявявам, че мога да напусна ЦСКА и пак да премина в ЦСКА. Само това може да се случи. Запишете си го!
* Много ви се моля, оставете ме. Такива въпроси (относно слуха, че напуска ЦСКА - б.р.) не приемам. Имате сайтове. На вас специално няма да ви кажа.
* За съжаление минералната вода калцира мозъците на футболистите и не е никак лесно да работиш с тях.
* Бях се настроил да гледам Черноморец и Левски на 1-ви януари, но все пак тогава футболистите няма да са се наспали.
* Предполагам, че Херо вече е спокоен, след като пресата съобщи, че неговото място в Левски ще се заеме от Красимир Балъков. Това ще помогне на адаша ми да се концентрира върху мача. Ако Черноморец загуби, нищо чудно да има гръмотевици и градушка от негова страна.
"Да пийнем по чаша вино, пък спонсорите - след Нова година"
"Добра загуба"
"Това име не искам да го чувам." — Иво Димов (на въпрос от "7 дни спорт": "Димитър Пенев не е ли психолог?")
Стефан Августинов, „Имам право на последна ария“, „7 дни спорт“, 1 май 2006
"Той ме мачкаше по всякакъв начин. Но трудно е да загасиш това, което не гасне. А смисълът, който идва от последното изречение, остава вечен ребус за невежите." — Иво Димов
Стефан Августинов, „Имам право на последна ария“, „7 дни спорт“, 1 май 2006
"Имахме и Димитър Пенев - безкрайно неориентиран треньор, но свръхинтуитивен футболен човек" (Определение за Димитър Пенев от Крум Савов)

HESS

Мнениеот HESS » 19 юни 2009 17:15

Изображение
Галев си събува джапанките, нахлува на терена и удря глава на главния рефер. В този момент делегатът на мача се притичва на помощ на съдията и също бива ударен с глава от Галев.
Юри Галев отговаря: ''Нервите не ми издържаха, влязох на терена с намерението да го питам защо не е свирил дузпа. Той каза, че не е имало. Тъй като знам какви са санкциите нищо друго освен да го наплюя и излязох. Не съм правил опит да удрям. Като излязох от терена видях лично как треньора на ЦСКА даде жест с ръцете към делегата за прекратяване на мача и той го прекрати. Не за първи път на терена влиза човек. Дори влизат хора от публиката голи. Аз бях облечен, може да съм бил с къси гащи. Не се притеснявам и гол можех да вляза. Единственото вярно, е до там, че си събух джапанките''

Президентът на Рилски спортист Юри Галев изнесе поредно шоу. Той скочи да се бие с полицаите след победата на неговия отбор с 3:1 над Академик в Самоков. В края на мача Галев седна зад радиоуредбата на стадиона и започна да нарежда: "Следващия път ще играем без публика, без футболисти, без Румен Петков, без охрана. Аз ще играя", викаше солидно почерпеният Галев. Униформените се опитаха да го спрат и си навлекоха гнева му. "Фуражкаджии, омитайте се, тук аз командвам", крещеше Галев

"Ние обичаме курвите, но не и номерата им" - Юри Галев

За мача с Вихрен ще ни свири чужд рефер, защото българските са свиркаджии, които правят свирки на най-голямата свирка Боре Александров", изцепи се босът.

Юри Галев: БФС не може да ни е.е толкова, колкото ние можем да издържим

"Не зная дали топките се белязани, но тази процедура е пълна пародия. За наш мач винаги се поставят не повече от две топки. И аз имам две топки, остава и моите да ги дръпнат някой път. Това не е жребий, а цирк."

Юри Галев: Алкохолният ми рекорд е над три литра концентрат

Ю.Г.: Ти да мълчиш, ********... В.С.:- Не съм ******** Ю.Г.:- Ще те направя! (Съкровен разговор между Юри Галев и Валери Стойчев след мача Рилски спортист Харесвам курвите, не и номерата им. Юри Галев след мача Рилски спортист - Вихрен

- Добре де, кой кого би, какво стана?
Да ти кажа ли, да ти кажа ли кой кого би и кой го е.а...(Тук под невинен претекст Сашо Диков прекратява фундаменталното излияние на Юри Галев, предусещайки, че нещата ще загрубеят.)

Ще извикам Стефан Орманджиев. Той нали беше съдия, знае как се духа”
(Юри Галев обяснява как смята да изчисти снега от терена

Пети ден издирват бандита Юри Галев
Срещу престъпника от Самоков са заведени три дела за едро хулиганство

Телеграма № 8143 от 16.08.2001 г. до всички полицейски управления в страната гласи: "издирва се средно висок мъж с чуплива коса, леко плешив, с дрезгав и басов глас". Преди да са прочели името, полицаите вече знаят, че това е самоковският бандит Юри Галев. От няколко години не се е появявал, но преди често посещавахме изпотрошени от него заведения, прибирахме надупчени от куршуми коли и ранени хора, казват полицаите. Дела срещу него обаче няма. Всеки път, когато е залавян, по-късно е пускан под гаранция. Следствията срещу него се бавят. Този път издирват Галев, защото поръчал отвличането на 31-годишен мъж. Жертвата е отвлечена пред Трета градска болница посред бял ден, защото дължал пари на Галев. Галев е с постоянен адрес в софийския кв. "Света Троица", бл. 366. Там той никога не може да бъде открит. Съпругата му Елизабет и детето отдавна не обитават това жилище. Галев е роден в с. Бели Искър през 1963 г. От две години е президент на футболен клуб "Рилски спортист". Неофициален собственик на завод "Фурнир" в Самоков за преработка на дървен материал. Галев е бивш собственик на фирма "Дескрим диск", която преди години охраняваше Боровец. През 1995 г. полицаите често си имат работа с бандита. След като посрещна Иво Карамански от затвора на 17 май, Галев и гардовете му влизат с автомати в бара на хотел "Рила" и стрелят безразборно. По чудо инцидентът се размина без жертви. Два месеца по-късно Галев и компания стрелят в ресторант в с. Бели Искър. Куршум осакати за цял живот барманката на заведението. Няколко дни след това командоси и хеликоптери обграждат хижа "Грънчар" в Рила, но Юри Галев успява да се измъкне. През февруари 1996 г. самоковският бандит влиза в пернишкото заведение "Струма" и отново стреля на посоки с автомат. Освен с хулиганските си прояви Галев става известен и с незаконното строителство на 4-етажен хотел в Боровец. След 3 години затишие на 12.06.1999 г. Юри Галев отново се развихря. Посред нощ той влиза в хотел "Рила" на Боровец и троши в бара. Тогава самоковският бандит е задържан и след това освободен. Миналата седмица Галев отново е обявен за общодържавно издирване. Според полицията, ако сега не бъде заловен, стрелбите около Самоков ще започнат отново

Юри Галев защити и стадиона в Самоков: "Бил съм на всички стадиони в България и мога да кажа, че нашият стадион е един от най-добрите, а теренът ни е по-добър от терена на Националния стадион Васил Левски

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 юни 2009 17:17

От днес, форум "Гонг":

red_fen1 написа:Ето какво четем на сайта armeici1948.com:

В първия кръг на 8-ми август гостуваме на Локомотив в Пловдив. Били сте един месец на море и феновете на Локо са много по-черни от вас. Не се шокирайте. Това са така наречените роми.

източник MS

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 19 юни 2009 17:18

ей големи лафове са това,някои са просто върха :) :) :) най-вече на димитър пенев(уникален в глупоста си) :)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

rossoneno
Контакти:

Мнениеот rossoneno » 19 юни 2009 18:44

slavia_forever написа:От днес, форум "Гонг":

red_fen1 написа:Ето какво четем на сайта armeici1948.com:

В първия кръг на 8-ми август гостуваме на Локомотив в Пловдив. Били сте един месец на море и феновете на Локо са много по-черни от вас. Не се шокирайте. Това са така наречените роми.

източник MS

:mrgreen: Велико :)
Както се казва: "нищо лично"

kocsetopa
Контакти:

Мнениеот kocsetopa » 19 юни 2009 19:00

Въпрос на Петя от канал3 към Венци Стефанов след мача Литекс - Славия:
П.-Ще има ли премии за футболистите?
В.Ст.-Да,по едно хубаво момиче

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 юни 2009 21:08

kocsetopa написа:Въпрос на Петя от канал3 към Венци Стефанов след мача Литекс - Славия:
П.-Ще има ли премии за футболистите?
В.Ст.-Да,по едно хубаво момиче

Изявление на Венци Стефанов, отново по канал 3:
Сашо Диков: Венци, даваш ли си сметка, че отборът ти излезе по бандажи срещу Спартак Вн?
Венци Стефанов: Славистите го правят отпред, а не отзад!

Върни се в “Свободна зона”