- Ало, Барселона ли е ?
- Не! - отговарят му отсреща.
- Ъъъ, а Челси ли е?
- Не! И Челси не е! Тука е Вердер!
- Е нищо и вие ни е*ахте майката.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Галев си събува джапанките, нахлува на терена и удря глава на главния рефер. В този момент делегатът на мача се притичва на помощ на съдията и също бива ударен с глава от Галев.
Юри Галев отговаря: ''Нервите не ми издържаха, влязох на терена с намерението да го питам защо не е свирил дузпа. Той каза, че не е имало. Тъй като знам какви са санкциите нищо друго освен да го наплюя и излязох. Не съм правил опит да удрям. Като излязох от терена видях лично как треньора на ЦСКА даде жест с ръцете към делегата за прекратяване на мача и той го прекрати. Не за първи път на терена влиза човек. Дори влизат хора от публиката голи. Аз бях облечен, може да съм бил с къси гащи. Не се притеснявам и гол можех да вляза. Единственото вярно, е до там, че си събух джапанките''
Президентът на Рилски спортист Юри Галев изнесе поредно шоу. Той скочи да се бие с полицаите след победата на неговия отбор с 3:1 над Академик в Самоков. В края на мача Галев седна зад радиоуредбата на стадиона и започна да нарежда: "Следващия път ще играем без публика, без футболисти, без Румен Петков, без охрана. Аз ще играя", викаше солидно почерпеният Галев. Униформените се опитаха да го спрат и си навлекоха гнева му. "Фуражкаджии, омитайте се, тук аз командвам", крещеше Галев
"Ние обичаме курвите, но не и номерата им" - Юри Галев
За мача с Вихрен ще ни свири чужд рефер, защото българските са свиркаджии, които правят свирки на най-голямата свирка Боре Александров", изцепи се босът.
Юри Галев: БФС не може да ни е.е толкова, колкото ние можем да издържим
"Не зная дали топките се белязани, но тази процедура е пълна пародия. За наш мач винаги се поставят не повече от две топки. И аз имам две топки, остава и моите да ги дръпнат някой път. Това не е жребий, а цирк."
Юри Галев: Алкохолният ми рекорд е над три литра концентрат
Ю.Г.: Ти да мълчиш, ********... В.С.:- Не съм ******** Ю.Г.:- Ще те направя! (Съкровен разговор между Юри Галев и Валери Стойчев след мача Рилски спортист Харесвам курвите, не и номерата им. Юри Галев след мача Рилски спортист - Вихрен
- Добре де, кой кого би, какво стана?
Да ти кажа ли, да ти кажа ли кой кого би и кой го е.а...(Тук под невинен претекст Сашо Диков прекратява фундаменталното излияние на Юри Галев, предусещайки, че нещата ще загрубеят.)
(Юри Галев обяснява как смята да изчисти снега от теренаЩе извикам Стефан Орманджиев. Той нали беше съдия, знае как се духа”
Пети ден издирват бандита Юри Галев
Срещу престъпника от Самоков са заведени три дела за едро хулиганство
Телеграма № 8143 от 16.08.2001 г. до всички полицейски управления в страната гласи: "издирва се средно висок мъж с чуплива коса, леко плешив, с дрезгав и басов глас". Преди да са прочели името, полицаите вече знаят, че това е самоковският бандит Юри Галев. От няколко години не се е появявал, но преди често посещавахме изпотрошени от него заведения, прибирахме надупчени от куршуми коли и ранени хора, казват полицаите. Дела срещу него обаче няма. Всеки път, когато е залавян, по-късно е пускан под гаранция. Следствията срещу него се бавят. Този път издирват Галев, защото поръчал отвличането на 31-годишен мъж. Жертвата е отвлечена пред Трета градска болница посред бял ден, защото дължал пари на Галев. Галев е с постоянен адрес в софийския кв. "Света Троица", бл. 366. Там той никога не може да бъде открит. Съпругата му Елизабет и детето отдавна не обитават това жилище. Галев е роден в с. Бели Искър през 1963 г. От две години е президент на футболен клуб "Рилски спортист". Неофициален собственик на завод "Фурнир" в Самоков за преработка на дървен материал. Галев е бивш собственик на фирма "Дескрим диск", която преди години охраняваше Боровец. През 1995 г. полицаите често си имат работа с бандита. След като посрещна Иво Карамански от затвора на 17 май, Галев и гардовете му влизат с автомати в бара на хотел "Рила" и стрелят безразборно. По чудо инцидентът се размина без жертви. Два месеца по-късно Галев и компания стрелят в ресторант в с. Бели Искър. Куршум осакати за цял живот барманката на заведението. Няколко дни след това командоси и хеликоптери обграждат хижа "Грънчар" в Рила, но Юри Галев успява да се измъкне. През февруари 1996 г. самоковският бандит влиза в пернишкото заведение "Струма" и отново стреля на посоки с автомат. Освен с хулиганските си прояви Галев става известен и с незаконното строителство на 4-етажен хотел в Боровец. След 3 години затишие на 12.06.1999 г. Юри Галев отново се развихря. Посред нощ той влиза в хотел "Рила" на Боровец и троши в бара. Тогава самоковският бандит е задържан и след това освободен. Миналата седмица Галев отново е обявен за общодържавно издирване. Според полицията, ако сега не бъде заловен, стрелбите около Самоков ще започнат отново
Юри Галев защити и стадиона в Самоков: "Бил съм на всички стадиони в България и мога да кажа, че нашият стадион е един от най-добрите, а теренът ни е по-добър от терена на Националния стадион Васил Левски
red_fen1 написа:Ето какво четем на сайта armeici1948.com:
В първия кръг на 8-ми август гостуваме на Локомотив в Пловдив. Били сте един месец на море и феновете на Локо са много по-черни от вас. Не се шокирайте. Това са така наречените роми.
източник MS
slavia_forever написа:От днес, форум "Гонг":red_fen1 написа:Ето какво четем на сайта armeici1948.com:
В първия кръг на 8-ми август гостуваме на Локомотив в Пловдив. Били сте един месец на море и феновете на Локо са много по-черни от вас. Не се шокирайте. Това са така наречените роми.
източник MS
kocsetopa написа:Въпрос на Петя от канал3 към Венци Стефанов след мача Литекс - Славия:
П.-Ще има ли премии за футболистите?
В.Ст.-Да,по едно хубаво момиче
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта