Кой е града с най-красивите жени в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Exclusive
Контакти:

Re: Кой е града с най-красивите жени в България

Мнениеот Exclusive » 03 юни 2011 17:09

Пловдив и Пазарджик. :)

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 03 юни 2011 17:11

Ама никой не каза Русе :d
ама то нормално, Село кат Руси никой не е виждал
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 03 юни 2011 17:12

Навсякъде съм се наглеждал на хубави жени, но като че ли тези в Русе изпъкват най-много. :)

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 03 юни 2011 17:13

smoothc написа:
4.Българките наистина са красиви,но всички заприличаха на 5 фолк певици,5 мис плеймейт,плейбой или квото и да е там и това дразни максимално!От 10 мацки,9 са еднакви и няма никако значение с коя си-е по тоя критерии доста други дърважи ни бият!Жените там са много по-естествени и натурални,а не тръгнала кифлата в университета на лекции и циците и ше изпаднат,а задника и навънка.

Айде бре!Пич ти сериозно си противоречиш на тезата...Уж за тебе е важно жената да е естествена и натурална ,а същевременно казваш,че нямало значение с коя си!! :mrgreen: Лъхаш на комплекси брато,ама яко!!

Не е лошо да се опиташ да разбереш какво съм казал-В Бълария жените са всичко друго ,но не и естествени и натурални!Това е дразнещото в България,че 7 от 10 изглеждат еднакво(еднакви коси,еднакви гримове,еднакви дрехи,еднакво поведение) и реално няма значение с коя си,за разлика от Западна европа,където можеш да видиш много повече естествената красота на жените и съответно да си харесаш това,което на теб ти допада.
Остави комплексите за мен,а ти се опитай да мислиш като четеш ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 юни 2011 17:14

Пловдив! :)
Във връзка с темата: Много красиви жени освен в България има и в Украйна. ;) Полякините също са големи красавици, макар че освен на нашите плажове съм виждал полякини само в .... Германия. :lol: А най-грозните жени, които съм срещал през живота си, са нашите комшийки .... гъркините. Горките, освен че са доста окосмени, когато слизат от тротоара, за да пресекат улицата, задниците им се удрят в бордюра. :mrgreen:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 03 юни 2011 19:00, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 03 юни 2011 17:18

megan fox написа:Ние българите определено сме много големи късметлии и щастливци. Българките са едни от най-красите жени в света и лично според мен и моят вкус само бразилките са някаква достойна конкуренция. Ест навсякъде по света има красиви жени, но толкова много, колкото са в България просто няма!
Тук просто излизаш на вън и всяка втора жена е много красива, а всяка пета е невероятна.

И въпреки това остава въпроса къде са най-яките мадами? ;) Лично според мен това е Плевен! Всеки път като съм в Плевен и направо откачам, там можеш да се влюбваш на всяка втора крачка и всяка мадама е по-яка от предната. Като добавим това, че плевенчанките имат дооооооооооста свободно поведение Плевен лично за мен печели. :)

А какво е вашето мнение по въпроса? :)

В сърбия бил ли си ? И там е така. Излизаш и виждаш путки навсякъде. В Естония също има много красиви жени. ;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 03 юни 2011 17:19

Хубаво е да идете първо във Видин - там да оправите Видинчанка.. после в Русе, Свищов, Варна , Плевен, Добрич... и така в секи град да пълните по някое момиче. Накрая ще станете един същински "баща на Нацията..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 юни 2011 17:22

mormona написа:Хубаво е да идете първо във Видин - там да оправите Видинчанка.. после в Русе, Свищов, Варна , Плевен, Добрич... и така в секи град да пълните по някое момиче. Накрая ще станете един същински "баща на Нацията..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Това за бащата на нацията отдавна си го мисля и определено съм тръгнал по този път... ;) :twisted:

П.П. Да, бил съм в Сърбия, в Белград и Ниш. :) И съм съгласен, че има доста красиви сръбкини.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юни 2011 17:32

mormona написа:
megan fox написа:Ние българите определено сме много големи късметлии и щастливци. Българките са едни от най-красите жени в света и лично според мен и моят вкус само бразилките са някаква достойна конкуренция. Ест навсякъде по света има красиви жени, но толкова много, колкото са в България просто няма!
Тук просто излизаш на вън и всяка втора жена е много красива, а всяка пета е невероятна.

И въпреки това остава въпроса къде са най-яките мадами? ;) Лично според мен това е Плевен! Всеки път като съм в Плевен и направо откачам, там можеш да се влюбваш на всяка втора крачка и всяка мадама е по-яка от предната. Като добавим това, че плевенчанките имат дооооооооооста свободно поведение Плевен лично за мен печели. :)

А какво е вашето мнение по въпроса? :)

В сърбия бил ли си ? И там е така. Излизаш и виждаш путки навсякъде. В Естония също има много красиви жени. ;)

"В Естония също има много красиви жени."
Ако не забравят да си обръснат краката.

Върни се в “Свободна зона”