Записът между Борисов и Танов-автентичен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Xamy
Контакти:

Re: Записът между Борисов и Танов-автентичен!

Мнениеот Xamy » 28 яну 2011 16:59

Ако някой си беше играл да прави нещо фалшиво, дали нямаше да е нещо по-съществено.
Определно съм съгласен с child in time за отвличането на вниманието и споделям радостта за това, кой потвърждава информацията.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 яну 2011 17:12

MORSKI написа:баш ме боли фара како се казва :lol: Писна ми кой кого, какво бил подслушал всички новини започват с това. Тотално съм ги изтрил от съзнанието си не ме вълнуват! Да се оправят!

:) Те добре се оправят сами за себе си. Лошото е, че и нас оправят, но по доста по-перверзен и грозен начин...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 28 яну 2011 17:21

Не мога да разбера какво ни занимават постоянно с тия записи?!?Нали в крайна сметка се оказа,че на тоя Мишо Бирата му е отнет лиценза?!?Игрите и манипулациите на тъпите комунисти нямат край!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 яну 2011 17:24

Само да ви светна, че автентичността е доказана от независимата експертиза която е направена в Франция и има 15 страници доклад доказващ автентичността му! Оставете го журналиста от Галерия, но тази експертиза е категорична и безпристрастна! ;)

Потребителски аватар
lastsentinel
Контакти:

Мнениеот lastsentinel » 28 яну 2011 17:25

И мен не ме учудва това. В България всичко може да се случи :)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 яну 2011 17:30

Сега да видим какво ще измисли премиерът :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 яну 2011 17:35

cocain4 написа:щом видя в-к Галерия и спирам да чета

Вчера те обидих заради ника ти,и съжалява. Явно не си глупав човек,щом някакъв жълт вестник не позволяваш да те води за носа

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 28 яну 2011 17:37

runnersa написа:Само да ви светна, че автентичността е доказана от независимата експертиза която е направена в Франция и има 15 страници доклад доказващ автентичността му! Оставете го журналиста от Галерия, но тази експертиза е категорична и безпристрастна! ;)

Не е лошо да ни светнеш и по това дали тази експертиза казва кой е направил записа,как го е направил,има ли благословията на съдия,кой е този съдия!? ;) Ти си на ключа,давай светлина! :)

bigtomi
Контакти:

Мнениеот bigtomi » 28 яну 2011 17:41

daniel_red написа:Какво ли трябва да излезе, като информация, че да вземем да се размърдаме и да махнем тези мутрички от властта. Смешно е да се казва, че няма по-добра алтернатива, защото важното е, че в момента ни управляват безсрамници, начело с човек, който се държи и изглежда, като водач на силов отряд на СИК или ВИС...

Щом има алтернатива, предложи нещо.Може би ще предложиш Алекскей Петров? А?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 яну 2011 17:41

runnersa написа:Само да ви светна, че автентичността е доказана от независимата експертиза която е направена в Франция и има 15 страници доклад доказващ автентичността му! Оставете го журналиста от Галерия, но тази експертиза е категорична и безпристрастна! ;)

значи и аз да пратя И ДА ПЛАТЯ не малката сума за изследването,ще излезе чудно как ли че е вярно.Дори материала да е видео за секс между мен и николета лозанова,айде малко по серизно.
п.с. Проверете за политическите пристрастия какви са на Патрашкова,на Дачков са ясни

Върни се в “Свободна зона”