PFCB написа:Някой вярващ в църквата ще каже ли защо самият Исус Христос е бил против нея ?
Кога е било това?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFCB написа:Някой вярващ в църквата ще каже ли защо самият Исус Христос е бил против нея ?
Siegfried написа:megan fox написа:Siegfried написа:Детската градиниа да ляга да спи, Меганчо. И да сънуваш квадратни функции за разкош. Химера е атеистичното слабоумие, което граничи с комедията.
Това ли успя да измъдри "гениалният" ти ум?! Ако не беше жалък, щеше да си смешен!
А щом детската градина трябва да си ляга... ти отдавна би трябвало да си в кревата, пале такова!
Логиката явно ти се е отразила добре, професоре. Както и първите 7 години. Вместо да копваш и пействаш това, което казвам, отивай и нанкай.
MORSKI написа:megan fox написа:Siegfried написа:Атеистите са много жалки в доводите си против вярата, че накрая просто стават смешни. Морски, остави ги да пасат логики по ливадата
Жалък си ти, че вярваш в нещо, което по никакъв начин не можеш да докажеш, че съществува! Т.е. вярваш е една химера, в една приказка, в една измишльотина!!!
Със същият успех можеш да вярваш в Супермен, Батман, Конан варварина или нещо подобно!
Тук не си много правДоста неща не могат да се видят и да ги усетиш , но ги има и съществуват
Аз лично тока не съм го виждал и за щастие не съм го усещал, но го има
Въздуха и него не го виждам, но го дишам и го има
Siegfried написа:И защо Сеск-чо ? Или пак ще се месим ни в клин, ни в ръкав ?
кmegan fox написа:MORSKI написа:Католиците не ги гледай, там доста неща не са както трябва! За съжаление нашата църква все повече затъва, но това значи ли, че трябва да съм атеист?Аз не съм православен заради това какви хора са нашите владици и свещеници, а заради Бог
Ок, Морски! Честно да си кажа... чаках да го кажеш това!
Айде сега ми обясни каква точно е разликата м/у католици, протестанти и православни, след като всичките вярвате в един и също бог?! Вярно имате различни светци, но всички вярвате в Дева Мария и Исус + баща му!
Казваш вярваш заради Бог... ок, имаш това право, но какво е Бог?! Дай някаква дефиниция, с други думи обясни в какво вярваш.
Cesc Fabregas написа:Siegfried написа:И защо Сеск-чо ? Или пак ще се месим ни в клин, ни в ръкав ?
просто казах, че не е редно ти да пишеш за копи-пейст, след като 2/3 от мненията ти са точно такива
megan fox написа:
Само че въздуха може да се докаже, че го има в наличност, тока също..., а как ще докажеш, че Бог го има в наличност?
Дадой пример със Содом и Гомор, с говерищите-горящи храсти, как Исус нахранил 5000 човека в пустинята с 5 хляба и 2 риби... е защо в наши дни няма такива чудеса?! Да не говорим, че Хростос възкресявал и мъртавци... Защо сега вашият Господ не изпрати един нов месия, които да накара неверниците като мен да повярват? Защо на времето си е струвало усилието, а сега явно не си струва?! Нали уж всички сме негови чеда?! Айде тоговори на всичкиет тези противоречия и ми кажи къде е Бог?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта