Ами незнам може би сте прави че съм такъв,аз се смятам само за един борещ се човек който живее на инат да докажа пред себе и пред другите хора,че аз мога да се справя с трудностите който ми предлага живота.Каквото и да стане аз никога нито за миг няма да се предам.А това с ходенето на мач наистина много ще ме зарадва,но и да не стане занам че все пак съм опитал и вие сте опитали да помогнете и няма да се разочаровам и ще продължа с някоя друга от многото мечти който имам.
Тъкмо съм почнал с мечтите имам мечта отново да има радио ГОНГ макар и да е трудна тази мечта да стане,да си призная за проблемите ми не съм плакал,но и аз както и още много други пуснахме доста сълзи че го закриха нашето любимо радио и никога няма да се примерим.Заради радио ГОНГ аз почнах да правя любителско радио даже станах и ди джей е аматьор но все пак толкова са ми възможностите.
Също така имам и мечта да видя поне за миг тези "скици" от ГОНГ или поне част от тях,че безкрайно много ги уважавам като хора даже съм им много голям фен за всичко което правят за нас и бг спорта и следя всичко каквото правят макар и само от интернет или по радиото.
Та все са ми разни такива труно сбъдващи се мечти,а имам още много такива и както и да е.
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТНОВО НА ВСИЧКИ!!!!
Една не сбъдната мечта....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Kalofereca
- Контакти:
Re: Една не сбъдната мечта....
Последна промяна от Kalofereca на 24 май 2010 18:54, променено общо 1 път.
Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!
Гонгаджиите може и да се уреди да ги видиш- това е най-лесно
Ще задействаме тая работа, споко
За радиото.... Хм,.... Там е много трудно, но да видим в бъдеще дано се върне....
И аз имам мечта някога да имам свое спортно радио- та да видим...

За радиото.... Хм,.... Там е много трудно, но да видим в бъдеще дано се върне....
И аз имам мечта някога да имам свое спортно радио- та да видим...

Морски наистина ако можеш да уредиш да види гонгаджиите ще е много хубаво.Аз след като прочетох историята на Ники ми се преобърна тотално цялото мислене.Надявам се и мода на ЛОКО ПД да е почнал да действа за да може Ники да гледа мача си поне на Лаута.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
donpacko написа:Морски наистина ако можеш да уредиш да види гонгаджиите ще е много хубаво.Аз след като прочетох историята на Ники ми се преобърна тотално цялото мислене.Надявам се и мода на ЛОКО ПД да е почнал да действа за да може Ники да гледа мача си поне на Лаута.
Всичко вече е уредено.Остава тия папури от БФС да изкарат програмата.Надявам се,първия мач на ЦСКА да е в Пловдив.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Моде тая вечер ме зарадва.
Едва ли мястото на една жена е точно в този форум,но след като ми показаха поста на Ники,нямаше как да не се включа.
Познавам Ники от повече от 2 години.Стана съвсем случайно покрай една онлайн игра.Може би 6-7 месеца след това мой приятел ми сподели за проблемите му.Бях шокирана.Не можех да си представя,че човека с когото разговарях по няколко часа всеки ден,човека,който имаше най-борбения дух сред всички нас е на командно дишане.До ден днешен той с нищо не показва за проблемите си,за което получава моите адмирации,защото,ако човек не си дава сам кураж,дори и Господ не може да му помогне.
Ники,мечтай приятелю!Помни,че ние много те обичаме и уважаваме(надявам се да сме успели да ти го покажем) и ще ти помагаме винаги с каквото можем!
Познавам Ники от повече от 2 години.Стана съвсем случайно покрай една онлайн игра.Може би 6-7 месеца след това мой приятел ми сподели за проблемите му.Бях шокирана.Не можех да си представя,че човека с когото разговарях по няколко часа всеки ден,човека,който имаше най-борбения дух сред всички нас е на командно дишане.До ден днешен той с нищо не показва за проблемите си,за което получава моите адмирации,защото,ако човек не си дава сам кураж,дори и Господ не може да му помогне.
Ники,мечтай приятелю!Помни,че ние много те обичаме и уважаваме(надявам се да сме успели да ти го покажем) и ще ти помагаме винаги с каквото можем!
- slavia_forever
- Контакти:
За мода на Локо Пд, няма какво да се каже, освен отново респект. Тъй като го познавам лично мога да потвърдя, че той просто си е такъв човек в живота наистина. А за Ники мога да изразя оптимизма си, че наистина тепърва му предстои да се радва на мечите си. Когато човек е смел и има мечти, когато е борбен и вярва в себе си, обикновено получава от живота дори и повече от това, което очаква и за което мечтае.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
До Ники,
Може и да не се познаваме но и съчуствам и се сещам че Тошко Янчев - капитан на ЦСКА е родом близо до този град. Ако искаш аз се знам с администратора на ЦСКА и с Павката Виданов, да им кажа нещо и да се уреди било то за мач или да те видят и да ти донесът подаръче. Нещо което да те зарадва.
Може и да не се познаваме но и съчуствам и се сещам че Тошко Янчев - капитан на ЦСКА е родом близо до този град. Ако искаш аз се знам с администратора на ЦСКА и с Павката Виданов, да им кажа нещо и да се уреди било то за мач или да те видят и да ти донесът подаръче. Нещо което да те зарадва.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Много жалко, приятелю за твоята съдба! Пожелавам ти не 1, а много повече мачове да гледаш на любимия си отбор! Имаш и много силен характер за което ти свалям шапка!
- akademix17
- Контакти:
Приятел, стискам палци и съм сигурен че ще гледаш мачове на ЦСКА, не само един, а много!! Горе главата и само ЦСКА!
[center]
[/center]