Краят на света-мит или реалност?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Краят на света-мит или реалност?

Мнениеот durex » 10 авг 2009 23:42

lisynger написа:Братлета незнам кога ще ни дойде краят, но се надявам вече да съм в ковчег :mrgreen: така де малко черен хумор.

Остай ти планетите ми да се молим Левски да влезе в ШЛ ;)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 авг 2009 23:43

durex написа:
lisynger написа:Братлета незнам кога ще ни дойде краят, но се надявам вече да съм в ковчег :mrgreen: така де малко черен хумор.

Остай ти планетите ми да се молим Левски да влезе в ШЛ ;)

И ЦСКА в ЛЕ ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 10 авг 2009 23:44

А деца ако имаш ? Те да му мислят.Още с индустрялната революция почва края май.. така като се замисля.Все пак Земята с хилядолетия отлага вредните емисии от атмосферата в почвата, ние ги изравяме и тикаме в колите си ! Изгаряме толкова на ден колкото планетата е сладирала за 10 години примерно... НЕ се мисли за бъдещето , гледа се сега какво ще стане.До 2012 ( пак жълтурите - японци май бяха) ще пуснат за масово производство кола зареждана на ток.Ще стане ясно и как и къде можем да ги зареждаме, в самите коли ще има карти за евентулани места за зареждане.Мисля , че марката беше НИСАН , обаче не съм сигурен.Това е бъдещето, обачее дали не е късно вече, незнам.Наистинаа САЩ трябва да приеме като заплаха за националната сигорност еднА евентуална климатична аномалия за да направи нещо по въпроса, по - сериозно .
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 авг 2009 23:49

mormona написа:

А деца ако имаш ? Те да му мислят.Още с индустрялната революция почва края май.. така като се замисля.Все пак Земята с хилядолетия отлага вредните емисии от атмосферата в почвата, ние ги изравяме и тикаме в колите си ! Изгаряме толкова на ден колкото планетата е сладирала за 10 години примерно... НЕ се мисли за бъдещето , гледа се сега какво ще стане.До 2012 ( пак жълтурите - японци май бяха) ще пуснат за масово производство кола зареждана на ток.Ще стане ясно и как и къде можем да ги зареждаме, в самите коли ще има карти за евентулани места за зареждане.Мисля , че марката беше НИСАН , обаче не съм сигурен.Това е бъдещето, обачее дали не е късно вече, незнам.Наистинаа САЩ трябва да приеме като заплаха за националната сигорност еднА евентуална климатична аномалия за да направи нещо по въпроса, по - сериозно .

Брат не се задълбочавай в темата - няма смисъл! Ако е писано да стане ще стане ако ли не,здраве да е и толкова.Живей си живота както сметнеш за добре и остави другото на профисионалистите от АПФЛ :lol:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 авг 2009 23:54

mormona написа:

Нормално е да се мисли за днес все пак ти мислиш какво ще ядеш довечера ,а не на 15 август 2015 :mrgreen: ,а като пуснат коли на ток нали трябва да се прави с нещто така че пак ще теглят нефт.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
The_Scientist

Мнениеот The_Scientist » 11 авг 2009 00:10

Някои разсъждават много повърхностно и несериозно,докато мормона ви разяснява,колко опасен ефект може да има.Затова е възможна тази опасност,защото много хора са несериозни и си мислят,че това е шега.

Потребителски аватар
The_Scientist

Мнениеот The_Scientist » 11 авг 2009 00:20

Ето още една поредица интересни клипове,този линк е към част първа.
http://www.youtube.com/watch?v=-KGg0BWFb-4

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 11 авг 2009 00:21

Не бе аз спирам да коментирам.ПРинципно по тая тема разсъждавам с приятели от 2007 поне , и вечее ми писна.Просто казахме сичко възможно с тях, смятайте колко мога да ви говоря на тая тема.И общо за човечеството.Разисквали сме какво ли не.Спирам да коментирам.Аз попринцип преостанових тия приказки , ама влизайки да чета за БАрселона и ЛЕвски и видях , че още някои се е впечатлил... а и нали сега май ще излиза поредния филм 2012.. и викам чакай да видя разсъжденията.Някои повърхностни , някои смислени.В крайна смета 2012 е след 2 години, каквото ни чака , ще се случи , дотогава нека сички потънем в обичайната посредственост и простотия.Да търсим работа , да се мъчим да себерем пари , да злобеем , да претарипм още 3-4 инцидента в страната , щото сигорно ще има , за ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ.Да се молим , че няма да боледуваме тежко , или недай си боже да му се спука на някои Апендисита , че може и да не успее да си плати лечението и това е.А 2012 , нека идва само по - бързо да видим какво ще стане.ПРедполагам като не се случи нищо , след 3 години по това време ще си киснем пак тука и ще говорим за това как нищо не се е случило, и сектантите които са ни залъгвали..
:idea: :idea: :idea:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
The_Scientist

Мнениеот The_Scientist » 11 авг 2009 00:29

Добре,темата беше разискана.Аз като човек,който се занимава с наука ще пускам редовно различни подобни теми,които силно вярва,няма да са ви досадни,а ще са интересни.Лека вечер.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 11 авг 2009 00:34

The_Scientist написа:Добре,темата беше разискана.Аз като човек,който се занимава с наука ще пускам редовно различни подобни теми,които силно вярва,няма да са ви досадни,а ще са интересни.Лека вечер.

Е то и аз ще пускам ако това е темата, маа ше се стигне до момента с коментара - това е спортен форум , като искате пишете във форум заа Извънземни.То има още много какво да се каже.Аз даже се очудих , че имаме 8 страници по темата де, според мене обаче можеше да са и 34 !

Върни се в “Свободна зона”