Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mizantrop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот mizantrop » 05 юли 2019 05:04

Не е важно да се регистрираш,важно е букмейкърът да си ти ! :)

rumtsais
Контакти:

Мнениеот rumtsais » 05 юли 2019 19:23

Някой пробвал ли е да играе дупки на тенис, намерих днес няколко за отрицателно време, пример за геймове 36.5 - 37.5, 1.83 - 2.07, има ли подводни камъни в тениса?

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 06 юли 2019 06:59

rumtsais написа:Някой пробвал ли е да играе дупки на тенис, намерих днес няколко за отрицателно време, пример за геймове 36.5 - 37.5, 1.83 - 2.07, има ли подводни камъни в тениса?

то това не дупка,ами направо иглено ухо ! ...не бих играл подобно нещо,вероятността на мен лично ми се вижда 1 към 20
е,ако е арбитражна дупка,я вземам без да мисля
нищо не ни пречи да продължаваме да търсим обаче,и аз съм търсач в тва виртуално Ел Дорадо ! :)

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 06 юли 2019 13:38

Една надявам се полезна информация за тези, които биват лимитирани от букитата и използват нови и нови профили – според един продавач на акаунти - трябва да изчистим cookies преди да регистрираме новия профил , ако използваме същия браузър, с който сме посещавали въпросното буки от стария акаунт. Човекът пише, че това му е бизнеса и е продавал дори по 200 регистрации наведнъж. :shock:

Аз никога не съм чистил cookies по такъв повод, не съм и подозирал, че могат да ме разкрият така лесно. Разбира се, използвам друг АйПи адрес( VPN програма)... и толкова. Но оттук нататък, поне докато продължавам с неохота да се занимавам с тази несъзидателна дейност, ще ги чистя или ще използвам друг браузър.

rumtsais
Контакти:

Мнениеот rumtsais » 06 юли 2019 15:28

mizantrop написа:
rumtsais написа:Някой пробвал ли е да играе дупки на тенис, намерих днес няколко за отрицателно време, пример за геймове 36.5 - 37.5, 1.83 - 2.07, има ли подводни камъни в тениса?

то това не дупка,ами направо иглено ухо ! ...не бих играл подобно нещо,вероятността на мен лично ми се вижда 1 към 20
е,ако е арбитражна дупка,я вземам без да мисля
нищо не ни пречи да продължаваме да търсим обаче,и аз съм търсач в тва виртуално Ел Дорадо ! :)

прав си, пропуснах я, но докато пишех поста почти се оформи, качи на 2.15, нямам наблюдения как е в тениса и дали се случват нещата....какво ти е мнението за William Hill?

socer1
Контакти:

Мнениеот socer1 » 06 юли 2019 17:29

Не приемат българи.

rumtsais
Контакти:

Мнениеот rumtsais » 06 юли 2019 18:28

socer1 написа:Не приемат българи.

мерси за инфото

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 06 юли 2019 20:48

Не приемат единствено българи, имащи адресна регистрация само в родината ни или в друга страна със забрана за одобрение на акаунти.
Както и много други водещи букита. Изреждам – Betway, Unibet, Coolbet, Betcity, 888, 18bet, Ladbrokes, Marathonbet, Vbet. Поправете ме, ако греша.
Спортингбет също, макар че ако имаш стар акаунт, не те касае забраната.
Redarmybet имат силно притеснителна точка в terms and conditions, а именно 3.1.3.
Betus пък не приемат депозита ми от дебитна карта и може би единствената алтернатива е да се свържа с тях по телефона, а може би не е.

Честно казано от моята камбанария тези факти не изглеждат притеснителни, а в един по-различен и по-дългосрочен план са по-скоро положителни. Но не от гледна точка на печалба, изразена във финикийски знаци.

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 08 юли 2019 12:51

Някой чувал ли е дали има букмейкъри, които освен прозаичното лимитиране - прилагат и изземване на средствата, налични в акаунтите на несправедливо порицаните от тях и кротко залагащи на арбитражи потребители? Питам, понеже прочетох за такава практика сред по-непопулярни компании за залагания... ама съм леко подозрителен към подобни публикации – не е невъзможно да са реклама на добре познатите ни букита или на платените търсачки на арбове, предлагащи ни арбитражи приоритетно от познатите нам компании?

А има ли някой от темата, регистриран в азиатска компания? И благодатни ли са азиатските букита от гледна точка на нашата благотворителна и непечалбарски насочена дейност?

[offtopic]И като написах "благотворителна"– мислите ли, че част от тези пари, изкарани без кръв и пот, макар и честно, е редно да бъдат оползотворени за нещо от полза на някого, имащ нужда от тях, пускане на DMS-и, внасяне на средства чрез сайта Helpkarma или друга платформа? Един вид плащане на десятък.[/offtopic]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 юли 2019 19:47

rudiger написа:Някой чувал ли е дали има букмейкъри, които освен прозаичното лимитиране - прилагат и изземване на средствата, налични в акаунтите на несправедливо порицаните от тях и кротко залагащи на арбитражи потребители? Питам, понеже прочетох за такава практика сред по-непопулярни компании за залагания... ама съм леко подозрителен към подобни публикации – не е невъзможно да са реклама на добре познатите ни букита или на платените търсачки на арбове, предлагащи ни арбитражи приоритетно от познатите нам компании?

А има ли някой от темата, регистриран в азиатска компания? И благодатни ли са азиатските букита от гледна точка на нашата благотворителна и непечалбарски насочена дейност?

[offtopic]И като написах "благотворителна"– мислите ли, че част от тези пари, изкарани без кръв и пот, макар и честно, е редно да бъдат оползотворени за нещо от полза на някого, имащ нужда от тях, пускане на DMS-и, внасяне на средства чрез сайта Helpkarma или друга платформа? Един вид плащане на десятък.[/offtopic]

1. Парите, които изкарваме от хазарт, НЕ се облагат с данъци в България (за щастие) :mrgreen:
2. Азиатските букита са най-добрите изобщо. Първото е, че не лимитирват и второто, че дават високи макс бетове. Такива са пинакъл, сбобет и т.н.
3. Единствените букита, които могат да ти затворят акаунта и да ти вземат парата са руските. За това там не трябва да се играе. Такива са 1xbet, betcity, favbet и т.н. Те са малкопопулярни де и едва ли хората тук ги знаят. Останалите букита или с две думи тези, в които играем ние, няма шанс да ни вземат парите.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Свободна зона”