Защо Бойко Борисов излъга?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо Бойко Борисов излъга?
За съжаление на България, Българофилите са по-малко от русофилите - при политиците, но това си е нормално - всичките тези педерасти - безродници не забравят на кого са длъжни за тяхното преуспяване... И забележете - политиката и на руската империя и на съветския съюз и на сегашната руска федерация към България е една и съща - за тези педали на Балканите първи по значение са сръболята и гръчолята... И нашите безродници им целуват дедовия, вземат си мизерните 30 сребърника и това е...
За да може простия български народ да избере комунист-депесар да е Президент 

-
- Контакти:
Asterix написа:За да може простия български народ да избере комунист-депесар да е Президент
Е на теб пък кой ти пречи, заедно с "умната" част от народа - циганите и турците, да си гласувате за партийната секретарка на БКП, подкрепена от ДОСТ, тоест Ердоган

Re: Защо Тиквата излъга?
nghcvth написа:dunavfc написа:Страхотен автогол ! Тоя човек или е много тъп или е изгубил елементарна представа, какво се случва и какво прави..
Дунав, ще гласуваш ли на балотажа?
Мислех да пусна за Цецка на принципа на по-малкото зло, но след като Борисов за пореден път се оказа, като ***** и не подаде оставка, тоя път ще пропусна. Единствено ме притесняваше да не ми спрат правото да гласувам, но се оказа, че това важи, ако пропусна 2 поредни избора.
fcb_bg написа:dunavfc написа:Страхотен автогол ! Тоя човек или е много тъп или е изгубил елементарна представа, какво се случва и какво прави..
Малеееее, щом и ти си в траур, значи бая сте партийно потресени.
Аз съм бая потресен, че моят кандидат има по-малко подкрепа от Марешки, а ГЕРБ да си се оправят, отдавна съм спрял да изпитвам, каквито и да е било симпатии към тях.
Бойко Борисов може две неща- да лъже и да бие. Засега сме на етапа с лъжите. Дано по- скоро го изметем от властта, че май вървим към втория етап...
... и после внезапно си направих секуро.
- radoslav_rashkov
- Контакти:
fcb_bg написа:Аз имам въпрос - защо не гласуват българите в чужбина? Нали много искаха да гласуват, големи драми бяха. Е, що не гласуват? 90 000 гласували, 1/3-та са от Турция. 2 млн емигранти ли имаше?
Те гласуваха за референдума, което е много по-важно от циганско депесарската битка между комунитите Цачева и Радев.

- radoslav_rashkov
- Контакти:
Цецо Чука написа:radoslav_rashkov написа:Та по-добре Цачева, отколкото комунистите.
Цачка Е комунистка.
Бивш партиен секретар, завършил по милост в рабфака.
От това по-комунист няма накъде.
Радев има много повече общо с Америка и Европа, отколкото тоя сгърчен бабок.
П.С. Резултатите показаха ясно че болшинството мангали и турци гласуват за Цачка, а най-антибългарската партия ДОСТ я подкрепи за втория тур.
Тъй че ако немаш повече други глупости за приказване, по-добре млъкни и стига се излага.
Съгласен съм, че е комунистка. Това и децата го знаят. Ам всячески се надявам да няма правителство на БСП или ДПС.

- radoslav_rashkov
- Контакти:
Настава май време малкото да метат многото. В една гражданска война моя отбор няма да е ни с Москва, ни с Анкара, ни с циганите. Да им е яко дупе!

-
- Контакти:
Абе защо се говори за ДПС? В момента ДПС е единствената пречка на Ердоган да влезе в България. Това е факт! Вижте резултатите. Вота на ДПС ВЪВ България си е все така стабилен и капсулиран, а този им в Турция е 50 на 50 разцепен и половината го взима ДОСТ, която КАТЕГОРИЧНО подкрепя Цачева! ЗАЩО ББ лае по ДПС, а нищо не казва за ДОСТ, това се чудя аз? Подкрепата на ДОСТ толкова ли е важна или има УГОВОРКА с Ердоган вече ДОСТ да бъде върната в политиката на България чрез ГЕРБ? Това ли е още едно от условията на ШАНТАЖ от страна на ултра-хипер-националиста откачалник Ердоган? Преди В ТОЗИ МОМЕНТ да се анатемоса ДПС дайте да спрем и да ПОМИСЛИМ ЗА 1 СЕК.!!! Турция кого подкрепя и кого не, Ердоган къде е в схемата, този, който иска Кърджали и Варна и на който Борисов и Митов, Плевнелиев нямат смелост даже да предупредят! ЗАЩО? Лидерът на ДОСТ ходи на срещи при Ердоган на инструктаж и ако не беше старата власт в ДПС в лицето на Доган този човек щеше да е лидер и сега на едно доста обединено и силно ДПС прокаващо идеите на Ердоган тук! ЗАЩО НИКОЙ НЕ АНАТЕМОСВА ДОСТ от управляващите? Точно в момента ДПС е полезно за България, това го признаха даже Каракачанов и Сидеров. Позицията на ДПС е със сигурност не тази на Ердоган. И междудругото Ахмед Доган някак си устоя на натиска от Турция, въпреки етноса си, а Боко се накенза от рекета и шантажа на оня султан.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.