HardWork написа:South_Park написа:В София тотално са полудели и пускат обяви под наем минимум от 400 лв(за най-мизерните , дори в Люлин и Обеля) нагоре . Лично аз ще прецакам този порочен картел , като си взема за начало стая , а ще търся квартира през периодът Януари-Март, да ги видим тогава

ПП: Ако някой има впредвид нещо сносно до 350 лв / или до 200 лв за стая да казва.
Еми аз отдадох моя едностаен апартамент в центъра за 300 евро на месец на един гръцки студент
А там където живея (центъра на Бон), плащам 450 евро (включени ток, вода, парно и интернет) за студио с бокс, баня и парко място! Центите са реални според мен!
За по незапознатите, Бон е едно нищо и никакво градче за стандартите на Германия, на светлинни години от градове като Берлин, Мюнхен, Хамбург, Франкфурт и т.н. Разбира се, сравнено с българските градчета, въпросното селище е като Ню Йорк. И както колегата е писал, цените на наемите в София са съвсем адекватни, ако изключим т.нар. премиум имоти, където се плащат суми по 2000-3000 хил. лева, само за да можеш да водиш салфеткаджийките от Студентски град, да цъкат с уста като влязат. А София спрямо останалите градове в България в момента си е като Мюнхен спрямо Бон, колкото и да не ми се иска на и мен като софиянец, че и на една камара други хора, като несофиянци.
Темата за кой дошъл от село, кой се води кореняк и т.н. я оставям на комплексарите и от двете страни, да си имат да си джафкат нещо.