Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент
Не знам кой какъв е, но за Слави и дришливия му референдум-един голям, черен, надървен и немит 8======0 !
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Аз пък не виждам проблем след като толкова години ни управлява мутра , да изберем и някой водещ за министър или президент и без това се видя че с мутра не става
- Captain Stottlemeyer
Re: Цеци - главнокомандващ?!!!!
NOMER14 написа:...Ха да видим софиАнци какви ще ги свършат - те са свикнали да гласуват за женици.
Не знам, какво разбираш под "свикнали"!?...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 03 окт 2016 12:31, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- botevist_75
- Контакти:
Lyubaka01 написа:Да перифразираме един виц:
Ако получите мейл с линк " Цецка Цачева - гола", не го отваряйте! Не е вирус, по-зле е - Цецка Цачева - гола...
Преди време бях писал за градския идиот в Пловдив-Велко Парашиков.На младини е бил горе-долу нормален,бил е поет и е работил във вестник "Комсомолска искра" Сега е с тежко психично заболяване и се е превърнал в клошар. Понякога върви по центъра и рецитира стихотворения. Самият той твърди,че е бил гадже на Велислава Дърева. Според някои е полудял,като я е видял гола.

- Captain Stottlemeyer
anihilator написа:...Колко гениално да промениш поста ми , как ли някой друг не се е сетил .Подценяваш хората , никой няма да ти се върже .Но ти си пиши нали това ти е работата!
Лицето с никнейм Alkonost (бивш Гамаюн) го е правило.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Lyubaka01 написа:Да перифразираме един виц:
Ако получите мейл с линк " Цецка Цачева - гола", не го отваряйте! Не е вирус, по-зле е - Цецка Цачева - гола...
В тази връзка се сещам за един действителен случай преди много години. Тогава едно спортно издание обеща, че в следващия си брой ще публикува гола снимка на Мадлена Станева - една много добра и същевременно много красива баскетболистка, играла в „Дунав“ и „Левски-Спартак“ (няколкократна шампионка на България и носителка на КЕШ с този отбор).

Едно мога да кажа, тук сме по зле и от най тоталитарните режими. Тема за Цецка или тема в която дори заглавието съдържа обидни квалификации, стоят по 3 дена, тема за футбол обаче която пуснах вчера вече е изтрита, може би бе твърде неудобна. Здрава цензура, браво, нали осъзнавате че с това само показвате страх, и пълна невъзможност да се противопоставите с аргументи скъпи модераторчета или там каквито сте 

botevist_75 написа:Lyubaka01 написа:Да перифразираме един виц:
Преди време бях писал за градския идиот в Пловдив-Велко Парашиков.На младини е бил горе-долу нормален,бил е поет и е работил във вестник "Комсомолска искра" Сега е с тежко психично заболяване и се е превърнал в клошар. Понякога върви по центъра и рецитира стихотворения. Самият той твърди,че е бил гадже на Велислава Дърева. Според някои е полудял,като я е видял гола.
Еее, сега, на тая снимка е на 70 години жената, облечена, нищо не доказваш така.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Балкански Орел
- Контакти:
Ебати гнусната тема (снимки).Отщя ми се да ям за неска. 

[center]Levski & Lazio[/center]
Re: Цеци - главнокомандващ?!!!!
W84me написа:milen.hristov написа:W84me написа:Боко прави изборите, но тоя път ще трябва да се бръкне ДЪЛБОКО, за да спечели Цецито...
И тези се самоубиха като БСП, с издигането за вице И.Йотова. Кандидатите и на двете партии не стават дори да гласуваш за по-малкото зло. Не ми се мисли как ще се гласува при балотаж между тях.
Генерал Радев и Цачева не можеш да ги сложиш в едно изречение. Разликата в полза на първия е огромна, без значение кой му е вице.
+1
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!