Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент

Мнениеот sin4ec » 03 окт 2016 12:15

Не знам кой какъв е, но за Слави и дришливия му референдум-един голям, черен, надървен и немит 8======0 !
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 03 окт 2016 12:26

Аз пък не виждам проблем след като толкова години ни управлява мутра , да изберем и някой водещ за министър или президент и без това се видя че с мутра не става

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Цеци - главнокомандващ?!!!!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 окт 2016 12:27

NOMER14 написа:...Ха да видим софиАнци какви ще ги свършат - те са свикнали да гласуват за женици.

Не знам, какво разбираш под "свикнали"!?... :roll: Йорданка Фандъкова е първата и засега единствена жена-кмет на столицата. При нейното управление в София се направиха доста хубави неща и това не се отрича дори от нейните противници. ;) Лично аз съм доволен от нея и бих гласувал за нея дори само заради простия факт, че обикновено жената е тази, която се грижи за дома (по-добре от мъжа), а София е нашият голям дом (на софиАнци) и столица (на всички граждани на България). Отделен и съвсем немаловажен въпрос е, че когато правителството и кметът на дадено селище са от една партия, парите за това селище обикновено са повечко... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 03 окт 2016 12:31, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 03 окт 2016 12:29

Lyubaka01 написа:Да перифразираме един виц:
Ако получите мейл с линк " Цецка Цачева - гола", не го отваряйте! Не е вирус, по-зле е - Цецка Цачева - гола...

Преди време бях писал за градския идиот в Пловдив-Велко Парашиков.На младини е бил горе-долу нормален,бил е поет и е работил във вестник "Комсомолска искра" Сега е с тежко психично заболяване и се е превърнал в клошар. Понякога върви по центъра и рецитира стихотворения. Самият той твърди,че е бил гадже на Велислава Дърева. Според някои е полудял,като я е видял гола.
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 окт 2016 12:37

anihilator написа:...Колко гениално да промениш поста ми , как ли някой друг не се е сетил .Подценяваш хората , никой няма да ти се върже .Но ти си пиши нали това ти е работата!

Лицето с никнейм Alkonost (бивш Гамаюн) го е правило. ;) Онзи ден случайно го хванах, че е променило поста ми в темата за финалния мач на СП по футзал Русия - Аржентина... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 окт 2016 12:50

Ако получите мейл с линк " Цецка Цачева - гола", не го отваряйте! Не е вирус, по-зле е - Цецка Цачева - гола...

В тази връзка се сещам за един действителен случай преди много години. Тогава едно спортно издание обеща, че в следващия си брой ще публикува гола снимка на Мадлена Станева - една много добра и същевременно много красива баскетболистка, играла в „Дунав“ и „Левски-Спартак“ (няколкократна шампионка на България и носителка на КЕШ с този отбор). :!: Естествено въпросният брой беше изчерпан за часове: в него наистина имаше снимка на голата Мадлена Станева, само че .... като момиченце на 2 или 3 годинки, в леген за къпане... :lol:

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 03 окт 2016 12:51

Едно мога да кажа, тук сме по зле и от най тоталитарните режими. Тема за Цецка или тема в която дори заглавието съдържа обидни квалификации, стоят по 3 дена, тема за футбол обаче която пуснах вчера вече е изтрита, може би бе твърде неудобна. Здрава цензура, браво, нали осъзнавате че с това само показвате страх, и пълна невъзможност да се противопоставите с аргументи скъпи модераторчета или там каквито сте :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 окт 2016 13:08

botevist_75 написа:

Преди време бях писал за градския идиот в Пловдив-Велко Парашиков.На младини е бил горе-долу нормален,бил е поет и е работил във вестник "Комсомолска искра" Сега е с тежко психично заболяване и се е превърнал в клошар. Понякога върви по центъра и рецитира стихотворения. Самият той твърди,че е бил гадже на Велислава Дърева. Според някои е полудял,като я е видял гола.
Изображение

Еее, сега, на тая снимка е на 70 години жената, облечена, нищо не доказваш така.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 03 окт 2016 14:17

Ебати гнусната тема (снимки).Отщя ми се да ям за неска. :lol:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Цеци - главнокомандващ?!!!!

Мнениеот СВОБОДЕН » 03 окт 2016 14:44

W84me написа:
milen.hristov написа:
W84me написа:Боко прави изборите, но тоя път ще трябва да се бръкне ДЪЛБОКО, за да спечели Цецито... :mrgreen:

И тези се самоубиха като БСП, с издигането за вице И.Йотова. Кандидатите и на двете партии не стават дори да гласуваш за по-малкото зло. Не ми се мисли как ще се гласува при балотаж между тях.

Генерал Радев и Цачева не можеш да ги сложиш в едно изречение. Разликата в полза на първия е огромна, без значение кой му е вице.

+1
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Свободна зона”