demy27 написа:Не е истина колко инженери и физици има в този форум.
Чест е да се общува с такива тесни специалисти

За нас простосмъртните остава да попиваме .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
demy27 написа:Не е истина колко инженери и физици има в този форум.
pampi написа:CTAHKO написа:Метали, неметали...всичко изгоряло, металът не можел да издържи на високите температури предизвикани от керосина, пък пластмасовите лични карти на атентаторите здрави и непокътнати, само малко опушениЯ видните физици да обяснят и този феномен
А третата сграда (сграда №7) която се срути без никакъв сблъсък и нарушение на структурата ??? Това на какъв физичен закон е подчинено
На мен друго не ми е ясно. Как някакви си дърводелци, които са любители-пилоти, без никакъв опит на пътнически лайнери, успяха без наземен контрол и корекции с такава точност да намерят целите си и без допълнително маневриране да ги ударят по най-подходящата траектория между останалите сгради?
ЕМИЛ написа:demy27 написа:Не е истина колко инженери и физици има в този форум.
Чест е да се общува с такива тесни специалисти![]()
За нас простосмъртните остава да попиваме .
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Кашчей написа:Thsmith написа:il4o_iliew написа:
Интересува ме на чисто експертно ниво някой да ми обясни възможно ли е това, което стана на 11/09/2001 да бъде истина?
![]()
![]()
![]()
Ае събирайте съвета на "експертите" и да разнищите поредната конспирация![]()
![]()
Аз ще те призная за най-добрият работодател, при заплата от 800 лева за 240 часа, ако ми обясниш как алуминий реже стомана, като при това излиза невредим, като конфигурация, след полет в около 50 метра твърда площ!
bobmarli написа:Кашчей написа:bobmarli написа:Да, възможно е крилото така да разреже стоманата. Виждал съм кадри след торнадо - най-обикновен вестник беше пробил предното стъкло на кола, засилен с 400км/ч от вятъра.
400км/ч и това вестник се движи праволинейно и насочено при вятър?!
Няма да коментирам скоростта на вестника, защото трябва да коментирам и как при такъв вятър автомобилът е стоял на едно място и е чакал челна среща с вестника.
Вие да не сте форумният идиот? Що за глупости?
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 5 госта