Залеза на А футболна група-факт или не?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Залеза на А футболна група-факт или не?

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 апр 2016 22:21

Дългоухи,цитираш ми представител на Ботев,а после ми говориш за не споменаване на лицензи.Кой какво казал е без значение,но съм ходил на повече мачове на Ботев от колкото ти мнения имаш във форума.Трето покление канар съм,как да ти го обесня като за теб.Знам създаването,историята не само на Ботев,Левски и Локомотив.Между другото не веднъж съм бил на събрания на Ботев в Новотела.Спирам да споря с магаре.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 апр 2016 22:26

Кашчей написа:След като 1 година не участваш в турнирите на БФС членството ти автоматично отпада. Дали нечлен може да се съеши с член не знам, но е допуснато, та може и да е възможно.

Могат да се съешат, ама ..... духовно.

По ТЗ могат да си се съешават и съвокупляват колкото си искат, като търговски дружества (макар че онова не и търговско дружество, ама, карай .... то стана приказка от Хиляда и една нощ), но като футболни клубове НЯМА КАК, братче, НЯМА КАК ..... просто защото такъв ФК Ботев Възкръснал не съществува в системата на БФС ..... преди да се съеши с ФК Металик, трябва да стане член на БФС и като такъв вече, може да стане сексът, за който пишеш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2016 22:27

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Дългоухи,цитираш ми представител на Ботев,а после ми говориш за не споменаване на лицензи.Кой какво казал е без значение,но съм ходил на повече мачове на Ботев от колкото ти мнения имаш във форума.Трето покление канар съм,как да ти го обесня като за теб.Знам създаването,историята не само на Ботев,Левски и Локомотив.Между другото не веднъж съм бил на събрания на Ботев в Новотела.Спирам да споря с магаре.

Хич и не ми пука кое поколение жълто пиле си! Вие тогава се кълняхте, че и от А група ще почнете, ама не стана. Почнахте неистово да търсите закъсал отбор в ЮИ В група от Пловдивска област, за да се съешите и да получите право за участие във В група, а сега давате акъл на цесекарите как да си извървят пътя-ай сиктир от такива честни и почтени!
Фенове, които не знаят кой отбор са подкрепяли 11 години, да не ми дават акъл!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2016 22:28

1982 написа:
Кашчей написа:След като 1 година не участваш в турнирите на БФС членството ти автоматично отпада. Дали нечлен може да се съеши с член не знам, но е допуснато, та може и да е възможно.

Могат да се съешат, ама ..... духовно.

По ТЗ могат да си се съешават и съвокупляват колкото си искат, като търговски дружества (макар че онова не и търговско дружество, ама, карай .... то стана приказка от Хиляда и една нощ), но като футболни клубове НЯМА КАК, братче, НЯМА КАК ..... просто защото такъв ФК Ботев Възкръснал не съществува в системата на БФС ..... преди да се съеши с ФК Металик, трябва да стане член на БФС и като такъв вече, може да стане сексът, за който пишеш.

Може и да си прав. Това, за съешаването, може и да не съм го разучил достатъчно добре, признавам :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 04 апр 2016 22:35

HardWork написа:Няма как да има истинска А група без ЦСКА! Сега половин България тръпне в очакване на мачовете във В група! В група се сдоби с телевизоинно излъчване, рубрики, гелдаемост, посещаемост и атрактивност! Тук в Германия се събираме и ходим да гледаме мачовете на ЦСКА в една кръчма във Франкфурт, дори и на 2000 километра от България всеки мач на ЦСКА е празник за българите и повод да се съберат, има и много левскари които идват между другото! Спортните сайтове ни занимават ежедневно с ЦСКА, защото това се чете! Противоестествено е А група без ЦСКА или Левски! А глупаците които искат фалита на ЦСКА и почитат хората фалирали ЦСКА и другите клубове на които ЦСКА е длъжник като герои, са най - големите нещастници и мизерници!

Жалко,че живееш в Германия и нищо не си възприел? По добре да небе го писал това.Самият факт ,че си фен на това изкуствено създадено комунистическо отборче говори достатъчно за теб,но не е лошо да знаеш .че в "белите" държави има НАРЕДБИ И ЗАКОНИ,които важат за всички.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 апр 2016 22:44

ЕМИЛ написа:
Еми да го направим първенството от 46 отбора понеже на всеки ми е мъчно за всеки един клуб от миналото и имащ мимолетни успехи .

Къде съм казал, за мъчно? За теб не знам, но аз предпочитам след няколко дни да играем с Дунав например или Добруджа отколкото поредния не знам кой мач с Ботев, после с Лудогорец, Черно Море и тн. Омръзнаха ми. Едно и също и няма тръпка, за да се чака даден мач. Имаше случай в който Раал и Барселона играха 5 пъти за около месец и беше станало тъпо накрая. Челси и Ливърпул и те. Дори не се помнеше как е завършил първия им мач само преди месец. Ама ако играят два пъти в годината се помни цяла година как е завършил предишния. Един и същ филм не ми се гледа, колкото и да е добър. Сега футбола ни е едно дежа вю.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 05 апр 2016 00:21

И преди време така смятах, и сега пак така мисля - тази лига е опит да се припише някаква ефективност на този футболен съюз, който отвсякъде вече се видя, че е не само некадърен, ами и престъпен. Вместо да се подготвят и проведат промени, които да сложат край на корупцията и произвола, сега ще се пръкне някаква си лига. Ами най-напред да чуем анализ на причините, заради които сегашната А група вече не е А група , а А трупа. После да разберем какво ще стане с виновниците за състоянието на футбола ни от национален отбор до юношески формации. След това да се изберат нови хора и те да предложат новаторски решения, защото в сегашното си състояние футболът ни не може да бъде излекуван с познати средства.
Стига с това ЦСКА - ЦСКА си е там, където си е заслужило. И както се вижда - хич не е мъртво и футболът ни живее с него и за него - нали се оказа, че има неповикани дузина национали. Защото, извинете, ЦСКА е в трета лига и громи наред - скоро и България ще започне да громи с нашите "професионалисти" и природените футболисти аматьорите на Лихтенщайн и Люксембург.
Лигата не е за ЦСКА-то, лигата е за БФС -то - то има вересии, които иска да загърби и да започне на чисто - с всички омърсени досега футболни управници начело.
Но все пак да почакаме да прочетем като какво животно ще да е тази висша лига - какво против имате названието висша - ами и образование си имаме висше, пък после да се изказваме. Погледнах програмата - ами то презентацията на тази панацея, на това футболоспасяващо нововъведение е 20 минути. Двайсетминутна презентация (десетина слайда) измътиха за повече от три месеца умните глави в съюза. И ще се обсъжда на прима виста час и половина след кафе пауза. Представяте ли си - без предварително да са се запознали, ще погледат, ще пият по едно кафе и ще вземат кардиналното решение да продължат работата по проекта! Срам отвсякъде!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 05 апр 2016 00:24

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Дългоухи,цитираш ми представител на Ботев,а после ми говориш за не споменаване на лицензи.Кой какво казал е без значение,но съм ходил на повече мачове на Ботев от колкото ти мнения имаш във форума.Трето покление канар съм,как да ти го обесня като за теб.Знам създаването,историята не само на Ботев,Левски и Локомотив.Между другото не веднъж съм бил на събрания на Ботев в Новотела.Спирам да споря с магаре.

До тук разбрахме единствено че си лъжец или фантазьор. Разбира се може да си живял и около 700-800 години и да си ходил на футболни мачове.
Кашчей има 30 000 мнения, приемаме че са толкова за по-лесни сметки. При 500 мача на сезон :mrgreen: това прави 60 сезона. Ако се ограничим до мачовете на първият отбор, заедно с контролите не повече от 50 мача на сезон - има, няма около 600 години. :oops:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 05 апр 2016 01:03

Чорбата закрива футбола в Ловеч. Ако не беше заради нея ГГ нямаше да има тази идея.А дано не стане. :evil:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 05 апр 2016 01:15

Интересно, допреди няколко месеца почти всички в тоя форум бяха фенове на малка А група, даже 10 отбора се виждаха много. Сега пък няма нито един да я подкрепя, всички изведнъж прозряха, че ако си от Благоевград, 4 пъти в годината Славия - Берое не ти е много интересно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Свободна зона”