673 481 подписа за референдума

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: 673 481 подписа за референдума

Мнениеот diplomat » 09 фев 2016 00:36

PFC Litex написа:
diplomat написа:Който иска да легитимира този боклук - прав му път, крива му пътека.

Пред, кой да го легитимира?

Е не е ли очевидно? Пред цялата българска общественост, като накрая ще почне да се изкарва някакъв спасител, ще почне да политиканства, да се бута във властта - тези апетити ги има от много време, но просто опипва почвата.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 фев 2016 00:42

diplomat написа:
PFC Litex написа:
diplomat написа:Който иска да легитимира този боклук - прав му път, крива му пътека.

Е не е ли очевидно? Пред цялата българска общественост, като накрая ще почне да се изкарва някакъв спасител, ще почне да политиканства, да се бута във властта - тези апетити ги има от много време, но просто опипва почвата.

Хех, че какво го спира в момента да не е във властта?
Не ползвай главата само за равновесие.
Че той утре да създаде политическа партия още на първите парламентарни ще вкара депутати вътре.

Ти знаеш ли в Германия, колко служебни автомобила има техния парламент?
Защо партиите трябва да получават държавни субсидии?
Седем милиона население се управлява от 240 депутати, а според мен не трябва да са повече от 100.
Токова ли е трудно да гледаш на всичко това, като референдум и нищо повече, или си поредната преклонена главица?
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 фев 2016 00:44

diplomat написа:
dunavfc написа:
diplomat написа:
dunavfc написа:И Волен Сидеров да проведе подобна инициатива и да постави смислени въпроси, пак бих ги подкрепил, защото е важна идеята, а не личността, която ги представя.

Това нещо ми намирисва като твърдение, но да кажем, че ти вярвам. Същото би се отнасяло и за хора като Ахмед Доган, така ли? Ти си явен пример за това как популизмът контролира гласоподавателите. Каже две хубави приказки и народът захласне - заради това си имаме такъв премиер-слънце, който се крепи само на празните обещания и "реформи". Ама това си е типична българска работа явно.

Късата памет ще бъде нашата гибел.

Нещо не си ме разбрал...На всичко отгоре си се опитал и да ме анализираш, естествено безумно погрешно ;)
Ако Волен Сидеров събере подписка за някой смислен референдум, аз не трябва да гласувам, защото подписката е била инициирана от Волен Сидеров !? И ако гласувам "ЗА" на предложеният от него референдум, това ще означава, че по някакъв начин Сидеров ми е станал по-симпатичен ? Или пък съм забравил всичко, което направи през последните години !? Едното няма абсолютно нищо общо с другото. Ти, ако си български политик и Волен Сидеров предложи закон, който очевадно и обективно е полезен за страната ще го отхвърлиш, защото е предложен от Сидеров ли !?

Много ми е интересно, ако си бизнесмен и имаш например верига за бързо хранене и ти дойде клиент с фланелка на АТАКА или на ГЕРБ, ти ще му откажеш ли поръчката !?

Ами той Сидеров вече е предлагал някои полезни неща за България, ама като гледам само шепата му болни мозъци го подкрепят. Що така? И да, знаейки какъв човек е Волен, няма да подкрепям негово предложение. Същото важи за всички компрометирани политици или обществени дейци. Не съм лицемер и никога няма да бъда, така че мнението няма да си сменям само и само да е по-удобно на нечии хора.

Значи задавам следният хипотетичен въпрос. Волен Сидеров предлага 50 % от субсидиите да отиват задължително за благотворителност, дали към частни лица, фондации, училища, болници и т.н. няма значение. Ти, как би гласувал !? Или пък предложи, всички пенсионери да се возят в градският транспорт безплатно !?
Ще гласуват "против" само и само да направиш мръсно на Сидеров, вместо да подкрепиш неща, които са в интерес на хората, които се предполага, че ти трябва да защитаваш и да се бориш за техните права.

Страшно много бъркаш понятията. Какво общо има лицемерието със здравият и обективен разум !? Когато нещо е ОЧЕВАДНО правилно, без значение, дали говорим за Сидеров, Георгиев или Хюсеинов, защо трябва да си против на инат !? За мен това е ограничено мислене, мислене на човек, който няма широк мироглед за нещата.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 фев 2016 00:44

PFC Litex написа:
diplomat написа:
PFC Litex написа:

Хех, че какво го спира в момента да не е във властта?
Не ползвай главата само за равновесие.
Че той утре да създаде политическа партия още на първите парламентарни ще вкара депутати вътре.

Ти знаеш ли в Германия, колко служебни автомобила има техния парламент?
Защо партиите трябва да получават държавни субсидии?
Седем милиона население се управлява от 240 депутати, а според мен не трябва да са повече от 100.
Токова ли е трудно да гледаш на всичко това, като референдум и нищо повече, или си поредната преклонена главица?

Не съм преклонена главица, но Трифонов не е човекът, който трябва да организира такъв референдум. Не бил негов, ама навсякъде се пъчи с него, при това от доста време. Очаквах по-възрастните от мен да не са наивни, но явно греша.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 фев 2016 00:48

Кой трябва да го инициира, че да приемеш същия?
Я да те чуя?
Между другото, какво точно е организирал Трифонов?
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 фев 2016 00:49

dunavfc написа:Значи задавам следният хипотетичен въпрос. Волен Сидеров предлага 50 % от субсидиите да отиват задължително за благотворителност, дали към частни лица, фондации, училища, болници и т.н. няма значение. Ти, как би гласувал !? Или пък предложи, всички пенсионери да се возят в градският транспорт безплатно !?
Ще гласуват "против" само и само да направиш мръсно на Сидеров, вместо да подкрепиш неща, които са в интерес на хората, които се предполага, че ти трябва да защитаваш и да се бориш за техните права.

Страшно много бъркаш понятията. Какво общо има лицемерието със здравият и обективен разум !? Когато нещо е ОЧЕВАДНО правилно, без значение, дали говорим за Сидеров, Георгиев или Хюсеинов, защо трябва да си против на инат !? За мен това е ограничено мислене, мислене на човек, който няма широк мироглед за нещата.

Широк поглед мога да имам, когато видя политическия кръг тотално подменен с нови лица, които да имат нови идеи, да не бъдат обременени от тъмно минало или от зависимости към разни мафиотски или чужди институции и да управляват държавата по ПРИЗВАНИЕ, а не само да си гледат кариерите.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 фев 2016 00:51

PFC Litex написа:Кой трябва да го инициира, че да приемеш същия?
Я да те чуя?

Адекватни българи в общественото пространство има колкото искаш. Трифонов не е сред тях. Иначе, освен референдум, Слави Трифонов организира и редовни чалга концерти, ако си толкова заинтересуван. ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 фев 2016 00:52

diplomat написа:
Я да те чуя?

Адекватни българи в общественото пространство има колкото искаш. Трифонов не е сред тях. Иначе, освен референдум, Слави Трифонов организира и редовни чалга концерти, ако си толкова заинтересуван. ;)

Отново да те питам, какво е организирал Трифонов, че наистина не се сещам?
Кажи поне един адекватен българин?
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 фев 2016 00:54

diplomat написа:
dunavfc написа:Значи задавам следният хипотетичен въпрос. Волен Сидеров предлага 50 % от субсидиите да отиват задължително за благотворителност, дали към частни лица, фондации, училища, болници и т.н. няма значение. Ти, как би гласувал !? Или пък предложи, всички пенсионери да се возят в градският транспорт безплатно !?

Широк поглед мога да имам, когато видя политическия кръг тотално подменен с нови лица, които да имат нови идеи, да не бъдат обременени от тъмно минало или от зависимости към разни мафиотски или чужди институции и да управляват държавата по ПРИЗВАНИЕ, а не само да си гледат кариерите.

Ще ми отговориш ли все пак на хипотетичните въпроси !?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 фев 2016 00:55

diplomat написа:
Я да те чуя?

Очаквано безмислен отговор...
И сега следващия въпрос е:
Къде са тия адекватни българи и къде е тяхната позиция?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”