СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: СидерOFF!

Мнениеот doktora25 » 26 окт 2015 12:02

Avanti_Ragazzi написа:
doktora25 написа:Каквито и глупости да прави Волен, планът "Сидеров" за мен е без алтернатива - визирам не човека, а дейностите, заложени в плана. Програмата на БСП отпреди 2 години и половина максимално се доближаваше до него. Но идвайки на власт БСП не само се изплюха, те се изходиха в лицето на избирателите си, като не приложиха почти нищо от него и затова заслужено ги изпращаме в клоаката на историята. Това обаче не променя факта, че имаме нужда от реализацията на този план. Волен с тези си действия трудно, даже и невъзможно може да спечели доверието на отвратените, макар че не виждам кой друг в момента с действията си не извършва национални предателства. Наистина не разбирам защо го прави и защо иска да компрометира сам себе си, макар и да вярвам, че част от нещата които твърди може да са истина (напр. че разследва истинска престъпна схема).

Затова има нужда от нова лява партия без нито един бивш партиен функционер в състава си и то такава, която да се цели в спечелване на изборите. Която да спечели доверието на всички леви избиратели, отвратени от БСП, на по-голямата част от негласуващите и на всички разочаровани недесни избиратели на ГЕРБ, гласували за партията като "най-малко зло". Партия, която да въведе прогресивно данъчно облагане, наистина гъвкава външна политика, която да не е коленичеща напред или назад спрямо Брюксел и Вашингтон, с категорична антибежанска позиция, с антихуманно отношение спрямо мафиотите, нарушителите и престъпниците, с решителни мерки спрямо демографската катастрофа и неграмотността, с голям държавен бюджет, запълнен от парите на престъпниците и от държавни предприятия, функциониращи на голяма печалба и изразходван за безплатни учебници, дотации на лекарства и лечения, достойни учителски заплати и пенсии.

В България ляв значи задължително комунист! Двете неща са синоними! Тук не сме Франция или Германия и ние нямаме социал-демокрация от 100 години, тука имаме комунисти, синове на комунисти и внуци на комунисти!

Затова и БСП умира, защото младото поколение и това на средна възраст ги мразим в червата, и за нас те са символ на пошлост и комунизъм. Никой нормален човек в България не прави разлика между БСП и БКП, за нас това е едно и също зло! И понеже старото поколения леко, по-леко напуска този свят, тази партия губи електорат ежедневно, за сметка на младите и тези на средна възраст десни избиратели!

Най-важно е именно това да се промени, да се сложи ясна разграничителна линия между двете. Защото т.нар. "комунисти" стоят в основата на цялата разруха след 1989, на престъпната приватизация, на създаването на статуквото, но от друга страна "лявото" е свързано с добри практики, водещи до качествено образование, земеделие, достъпно здравеопазване и т.н. Имаме жизнена нужда да се постави тази граница и да се види кой къде е спрямо нея.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 26 окт 2015 12:03

Sstefanov написа:
Nuke написа:
Sstefanov написа:
orlando7 написа:Що не му ядете чорабето на Сидеров?

Как е рубладжия - наспа ли се ? Хапна ли добре с крадените пари? Направи ли си ч.кия на портрета на вожда ви ? Нали знаеш, че ако те барнем ще ти строшим ръцете!? Всичките от атака сте мъже само пред беззащитните - защо един път не се направихте на бабаити пред мен или мои познати - как не дойдохте да ни заплашвате нас като търкаляхме оная свиня от младежкият ви център насред площада до НДК?

От чисто любопитство питам - къде може човек да ви открие вас, истинските мъже, дето трошат ръце? И кои сте "вие" всъщност?

Можеш да на ни намериш където кажеш. А ние сме аз и 3-4 мой приятели. Защо скачате на хора от Академията - а не се направите мъже пред нас бе? След всяка проява на АТАКА се обаждахме на 5-6 путчици от организацията ви и всеки път ги питахме къде да се срещнем като са толкова големи мъже да се изправят срещу някого с тяхните размери и години. Отговора винаги беше, че не искат. Понеже виждам че сте силни срещу беззащитни хора - искаш ли да се срещнем?

Що реши, че аз съм от Атака? Просто ме дразнят селските изцепки.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 окт 2015 12:03

pomiqr270 написа:Всъщност не осъзнавате, че с действията си Волен се бори срещу премахването на депутатския имунитет. Волен знае, че с дискусии тава е невъзможно и следва завета: "Дела трябват, а не думи". Настройвайки цялата общественост срещу себе си и с риск за здравето си преследва целта си, която цел е желана и от целокупния български народ. Но депутатите ще използват всякакви средства, за да запазят имунитета си и ще ни кажат, че Волен е единичен случай, има психически отклонения и само неговия имунитет трябва да бъде свален. И ето, че успяват

+1 Под дълбоки неща,точно това имах предвид.
Дано повече хора прочетат мнението ти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2015 12:04

W84me написа:
petko.h.markov написа:
FLANKER написа:Тука много бойни го раздавате.
Готови сте за Афганистан
пп.Нека му свалят имунитета.Нека на всички до един го свалят.
Пак казвам - Сидеров е камуфлажа на нещо много, много дълбоко, но вие отново реагирате първосигнално като стадо.
пп.Стефанов, боец ,кой набор си?

А ти умнико какво предлагаш и защо се опитваш да манипулираш и разсейваш хората?Да си затваряме очите пред очевидното и търсим конспирации.Сигурно има
и причина да действа точно така,но на всички ни идва в повече.Той утре може и в къщите ни да влиза по този начин."Вържи попа да е мирно селото"

Аз предлагам да не си затваряме очите избирателно, защото Волен е капка во морето.

Дай тогава да не съдим и затваряме убийците,защото хора умират от естествена смърт или се самоубиват.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 окт 2015 12:06

Avanti_Ragazzi написа:
W84me написа:
Avanti_Ragazzi написа:
В България ляв значи задължително комунист! Двете неща са синоними! Тук не сме Франция или Германия и ние нямаме социал-демокрация от 100 години, тука имаме комунисти, синове на комунисти и внуци на комунисти!

Затова и БСП умира, защото младото поколение и това на средна възраст ги мразим в червата, и за нас те са символ на пошлост и комунизъм. Никой нормален човек в България не прави разлика между БСП и БКП, за нас това е едно и също зло! И понеже старото поколения леко, по-леко напуска този свят, тази партия губи електорат ежедневно, за сметка на младите и тези на средна възраст десни избиратели!

Само с един факт ще те оборя. В България най-развитата и най-многобройната младежка организация е на БСП.

A лично колко хора под 40 години познаваш дето гласуват за БСП? Щото аз не познавам никой? :lol:

Лично около 50-60 човека.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 26 окт 2015 12:06

MAPTO написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IuiE3iWC5ho[/youtube]

Хаххахахаахахах
Още снощи по TV се видя как друг човек със светло яке го шибва по главата. Вери унизително за малоумника.
Направо безценно.
Хахахахахахахах
Последна промяна от Заклет Левскар на 26 окт 2015 12:15, променено общо 1 път.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 26 окт 2015 12:08

Петко защо трябва да си от атака, за да отстояваш истинското, нашето, природата , историята, героите ни . Големи хора пишете уж тука, а повечето въобще не им разбирам смисъла и нагласата за по-добро бъдеще, само празни приказки и разчесване на пръстите по клавиатурата.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2015 12:08

sin4ec написа:За мен е непонятно това поведение, не разбирам какво печели. Но със сигурност не е случайно. Погледнете само схемата: скандал с клекшопа десетина дни преди изборите. После скандал в НАТФИЗ вечерта преди деня за размисъл. И накрая големият скандал в нощта на изборите, който влезе във всички новини. Абсолютно подготвен сценарий, Сидеров има много кусури, но не е глупак. Въпросът е какво се крие под целия този евтин цирк...

Волен Сидеров се опитва да дестабилизира страната. Това е провокация, която цели да бъде замаскирана катастрофалната загуба на БСП. Всичко това е една провокация. Много добре си спомням всички циркове, които са се правили през годините от българските политици. Аз си мислих, че Волен нямаше да вземе и 0,2 %, той вкара трима общински съветници, което не се е случвало до сега, каза бившата му жена Капка Георгиева в ефира на bTV."За мен тази нощ е Валпургиева нощ, в която трябва да се ликвидира БСП. Георги Кадиев беше най-досадния човек на света, няма как този човек да получи 7% на изборите в София. Нищо не бих казала на Волен. Бих обявила, че започвам гладна стачка. Аз бях обвинена, че съм си фалшифицирала подписите. Аз не говоря за Волен, а за себе си. Това беше смешно и най-голямата излагация на МВР. Волен Сидеров отдавна не принадлежи на себе си, а на други", завърши Капка Георгиева. /БЛИЦ

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 26 окт 2015 12:10

Nuke написа:
Sstefanov написа:
Nuke написа:
Sstefanov написа:
orlando7 написа:Що не му ядете чорабето на Сидеров?

Как е рубладжия - наспа ли се ? Хапна ли добре с крадените пари? Направи ли си ч.кия на портрета на вожда ви ? Нали знаеш, че ако те барнем ще ти строшим ръцете!? Всичките от атака сте мъже само пред беззащитните - защо един път не се направихте на бабаити пред мен или мои познати - как не дойдохте да ни заплашвате нас като търкаляхме оная свиня от младежкият ви център насред площада до НДК?

От чисто любопитство питам - къде може човек да ви открие вас, истинските мъже, дето трошат ръце? И кои сте "вие" всъщност?

Можеш да на ни намериш където кажеш. А ние сме аз и 3-4 мой приятели. Защо скачате на хора от Академията - а не се направите мъже пред нас бе? След всяка проява на АТАКА се обаждахме на 5-6 путчици от организацията ви и всеки път ги питахме къде да се срещнем като са толкова големи мъже да се изправят срещу някого с тяхните размери и години. Отговора винаги беше, че не искат. Понеже виждам че сте силни срещу беззащитни хора - искаш ли да се срещнем?

Що реши, че аз съм от Атака? Просто ме дразнят селските изцепки.

Извинявам се за обидата към теб !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 окт 2015 12:15

Ами, да каже Капка кои са тези "други".

Върни се в “Свободна зона”