Владимир Путин чукна 63 години в Сочи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Владимир Путин чукна 63 години в Сочи

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2015 18:40

С думи ми говори. Изкажи си тезите и изложи факти. Не да сложиш снимки и аз пак да трябва да си правя изводите защо ти мислиш еди-какво си. Когато в България изгониха българските журналисти от една вечеря организирана от турска страна и президентът на тези журналисти, присъствал на гощавката - Плевнелиев гък не каза - тва как го анализираш, профайлър?
После ще те питам да направиш дисекция на изказванията на Меркел и Оланд след турската совалка.
Ама поне с по 1 абзац се постарай да си изкажеш мислите.
Последна промяна от fcb_bg на 07 окт 2015 18:41, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 окт 2015 18:40

С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН! :!:
ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 8-МИ,9-ТИ, 10-ТИ,11-ТИ,12-ТИ,13-ТИ,14-ТИ,15-ТИ,16-ТИ,17-ТИ,18-ТИ,19-ТИ,20-ТИ и 21-ВИ ВЕК! :!:
СЛАВА НА ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ! :!:
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ! :!:
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ! :!:
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС! :!:
ПОЗДРАВИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ САНКТ ПЕТЕРБУРГ! 8-)
Последна промяна от aleksandrov77 на 07 окт 2015 18:54, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 окт 2015 18:46

boabbb написа:Честит рожден ден :!: Да бъде жив и здрав най-големия политик на 17-ти, 18-ти ... натам си знаете ( благодарности на fcb_bg за силния лаф :lol: ) :!: :!:

А това е мой лаф! 8-) Ще ви съдя за авторски права! 8-)
Тъкмо ми трябват денги за да си обзаведа новото жилище в Санкт Петербург! 8-) Не че нямам , но няма да са ми излишни! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 07 окт 2015 18:48

1982 написа:
trokadero_ написа:Голям човек , който кара американците да треперят ! ;)

Умират от страх, откак е на власт си го вяха в Афганистан, Ирак и където още пожелаят. И Путин и копче не можа да им каже. :lol: :lol:

Виж той Путин му е през оная му работа за Ирак и т.н - искаха ли американците да стъпят в Украйна ? Направиха ли го ? Повече няма какво да говорим ;)

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 окт 2015 18:50

Red_Pride написа:Другаря Aлександров преди малко ми писа по qip,че е бил поканен за празненствата в Сочи.Прати и специални поздрави на целия форум 8-)

Не лъжи не съм казал такова нещо!
За съжаление бях на работа и нямаше как да отида в Сочи за празненствата! :(
Иначе ако денят ми беше свободен щях да отида до летището и да си купя самолетен билет Санкт Петербург-Сочи и щях да отида!
Ама какво да правя - денги трябва да се изкарват!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 окт 2015 18:58

trokadero_ написа:
1982 написа:
trokadero_ написа:Голям човек , който кара американците да треперят ! ;)

Умират от страх, откак е на власт си го вяха в Афганистан, Ирак и където още пожелаят. И Путин и копче не можа да им каже. :lol: :lol:

Виж той Путин му е през оная му работа за Ирак и т.н - искаха ли американците да стъпят в Украйна ? Направиха ли го ? Повече няма какво да говорим ;)

Ами, американците вече влязоха в Украйна, ако не знаеш ?! Днешното украинско правителство е про-американско и анти-руско.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 07 окт 2015 18:59

fcb_bg написа:С думи ми говори. Изкажи си тезите и изложи факти. Не да сложиш снимки и аз пак да трябва да си правя изводите защо ти мислиш еди-какво си. Когато в България изгониха българските журналисти от една вечеря организирана от турска страна и президентът на тези журналисти, присъствал на гощавката - Плевнелиев гък не каза - тва как го анализираш, профайлър?
После ще те питам да направиш дисекция на изказванията на Меркел и Оланд след турската совалка.

Тезите и фактите са прости. Русия е империя като всяка друга.Като САЩ сега,като Англия,Франция,Турция,Рим и т.н в миналото.
Гледа си своите интереси и би прегазила всеки който ги застрашава.Путин без съмнение е най-добрия управник на Русия поне от 70 г насам.Но не по причината поради която русофилите получават полюции.А защото управлява държавата си като фирма.Гледа какво е изгодно за държавата и какво не.Всякакви приказки за "братя славяни" и "православни ценности" са ала бала за наивници.Ако е в интерес на Русия ще изсипят милиарди тук.Ако е в интерес на Русия,ще ни изтрият от лицето на Земята,без да им мигне окото. И това е правилният начин на управление за всяка държава.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 окт 2015 19:04

Айде, заеби това да е правилното управление на една държава. Все едно сме у джунглата, трепи там и това е, кой оцелее, оцелее.

Правилно е управлението на държави като Швеция, например. Без външна агресия и войни, трепане наред, когато ти падне, а народът там живее много по-добре и човешки.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 07 окт 2015 19:06

Съвсем сигурно е, че след столетия миналото време ще се дели на такова преди рождението на Путин и след рождението му, а рожденият му ден ще отбелязва настъпването на най-новата ера.
Примерно: Бъдещата за нас 2200 година за съвременниците и ще е 248 г. от н. н. е., а сегашната 1945 г. - 7 г. пр. н. н. е. (пояснявам - седма година преди най-новата ера, тоест преди раждането на Путин).
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 07 окт 2015 19:08

botevist_75 написа:
fcb_bg написа:С думи ми говори. Изкажи си тезите и изложи факти. Не да сложиш снимки и аз пак да трябва да си правя изводите защо ти мислиш еди-какво си. Когато в България изгониха българските журналисти от една вечеря организирана от турска страна и президентът на тези журналисти, присъствал на гощавката - Плевнелиев гък не каза - тва как го анализираш, профайлър?

Тезите и фактите са прости. Русия е империя като всяка друга.Като САЩ сега,като Англия,Франция,Турция,Рим и т.н в миналото.
Гледа си своите интереси и би прегазила всеки който ги застрашава.Путин без съмнение е най-добрия управник на Русия поне от 70 г насам.Но не по причината поради която русофилите получават полюции.А защото управлява държавата си като фирма.Гледа какво е изгодно за държавата и какво не.Всякакви приказки за "братя славяни" и "православни ценности" са ала бала за наивници.Ако е в интерес на Русия ще изсипят милиарди тук.Ако е в интерес на Русия,ще ни изтрият от лицето на Земята,без да им мигне окото. И това е правилният начин на управление за всяка държава.

В такъв случай, имаме пълното право да му се възхищаваме и да искаме, и ние да си имаме нашия Путин. :?
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”