gecata99999 написа:Поустът ти е пълен с измислици и недомислици, но поне на това ще обърна малко внимание. Все пак прописах тук, та поне ще споделя и моята гледна точка.(никак не е готино безсънието... Затова ви пожелавам да бъдете живи и здрави! )
Според мен само едно жалко същество няма да отдаде заслужената почит на руските войници, които са дали живота си за нашата свобода! Всички ние трябва да сме благодарни за саможертвата и помощта на братята! Аз лично бях потресен от цифрите, когато едно време четох за жертвите дадени само при обсадата на родният ми град - Плевен. Не е случайно наличието на паметници от войната във всеки един край на града - над 130 години помним и оценяваме добротата, която сме видяли от руснаците.
От друга страна, чел съм за не едно или две събития, които са причинили болка и страдание на български майки, а са дирижирани не от кой да е, а именно от нашите братя. Очевидно е, че не всички руснаци изпитват обич към нас, както и, че не всички руснаци смятат България за удобна политическа пионка, която да бъде доена, като крава.
Който е учил история ще знае доста добре, че проповядването на сляпа любов и почит на руснаци, германци, англичани, американци, византийци, гърци или всякакви други чужди народи е грешка, която може да струва скъпо на цялата държава. Всичките те са воювали срещу нас, подливали са ни мръсотии и винаги са гонили собствените си интереси. И в миналото, както и в днешният свят(в който няма все още пълна глобализация и всестранно разбирателство) русофилството, американофилството и всякакво друго чуждопоклонничество си е все така нелепа грешка за хората, които обичат България. Нито някоя "велика сила", нито някой наш съсед ще ни желае просперитета без някаква користна цел, затова е крайно време да няма останали сънародници, които да се залъгват в противното.
С повечето неща съм съгласен с теб!
Но погледни времето днес! То е важно, защото по медиите ви манипулират!
В последните 26 години България е в процес на дебългаризация, циганизация и ислямзация!
Този процес е сериозен и той е резултат от неоколониалната политика, извършвана от нашите политици , които изпълняват абсолютно всички нареждания на Брюксел , Тел Авив и Вашингтон и няма да е пресилено, ако кажем, че България е колония на САЩ и ЕС!
От Брюксел и Вашингтон ни натискат да даваме права и привилегии на ромите, имигрантите , "бежанците" и всякакви други небългари!
От Вашингтон ни заповядаха да си унищожим балистичните ракети СС 23 , които ни даваха до голяма степен сигурност и дори Турция и Гърция се страхуваха от тях!
От Вашингтон и Брюксел ни заповядаха да си унищожим първите 4 блока от работещия АЕЦ "Козлодуй", която не само ни осигуряваше евтин ток, но и изнасяхме ток на съдените ни държави, което носеше печалби за България!
Златото на България се изнася от "Дънди Прешъс" срещу престъпната концесионна такса от 0,7% , при нормална концесионна такса поне 40% , от което печалбите се изнасят в посока САЩ и Западна Европа, а България губи милиарди!
ЕРП-тата са собственост на ЕС! И оттам изтичам огромни печалби ощетяващи България!
И колко още печеливши предприятия си унищожихме по заповед на Вашингтон, Тел Авив и Брюксел?
В България има американски бази, за които американците не плащат нито стотинка наем за тях, от което Българи губи милиарди печалба!
Дори по времето , когато бяхме сателит на СССР, в България нямаше съветски бази!
И още колко примери мога да дам , които доказват, че България от 26 години е колония на САЩ и техните подлоги от ЕС!
Съгласен съм с теб, че чуждопоклонничеството не е хубаво нещо! Човек трябва да знае своя род и родина и да е готов да умре за тях!
Въпросът е в това, че ние българите сме притиснати до стената и без чужда помощ ще бъдем изтребени в близките 30-40 години!
Просто ще ни заличат от лицето на земята омесвайки ни и замествайки ни с цигани, турци, бежанци и всякакви други небългари!
Сами сме обречени! Някой трябва да ни помогне отвън!
КОЙ ?
Кой друг освен братския, славянски и православен бял народ на велика Русия ?!
Всъщност този спор дали можем сами да се освободим или ни трябва чужда помощ се е водил още по време на турско робство! В това отношение двама велики българи са били на противоположно мнение! Докато най-великият българин Васил Левски е смятал, че можем и трябва да се освободим сами, то примерно друг велик българин Капитан Петко войвода е бил на мнение, че братския руски народ ще ни помогне за освобождението!
Кой е бил прав историята показа!
Сега положението е още по-зле от времето на турското робство !
Тогава всяко българско семейство е имало по 5-6 деца!
Сега изчезваме и се циганизираме като нация под диктовката на Вашингтон, Брюксел и Тел Авив! Факт !