Проговарят тайните руски грами за Съединението

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Проговарят тайните руски грами за Съединението

Мнениеот aleksandrov77 » 07 сеп 2015 04:01

gecata99999 написа:Поустът ти е пълен с измислици и недомислици, но поне на това ще обърна малко внимание. Все пак прописах тук, та поне ще споделя и моята гледна точка.(никак не е готино безсънието... Затова ви пожелавам да бъдете живи и здрави! )

Според мен само едно жалко същество няма да отдаде заслужената почит на руските войници, които са дали живота си за нашата свобода! Всички ние трябва да сме благодарни за саможертвата и помощта на братята! Аз лично бях потресен от цифрите, когато едно време четох за жертвите дадени само при обсадата на родният ми град - Плевен. Не е случайно наличието на паметници от войната във всеки един край на града - над 130 години помним и оценяваме добротата, която сме видяли от руснаците.

От друга страна, чел съм за не едно или две събития, които са причинили болка и страдание на български майки, а са дирижирани не от кой да е, а именно от нашите братя. Очевидно е, че не всички руснаци изпитват обич към нас, както и, че не всички руснаци смятат България за удобна политическа пионка, която да бъде доена, като крава.

Който е учил история ще знае доста добре, че проповядването на сляпа любов и почит на руснаци, германци, англичани, американци, византийци, гърци или всякакви други чужди народи е грешка, която може да струва скъпо на цялата държава. Всичките те са воювали срещу нас, подливали са ни мръсотии и винаги са гонили собствените си интереси. И в миналото, както и в днешният свят(в който няма все още пълна глобализация и всестранно разбирателство) русофилството, американофилството и всякакво друго чуждопоклонничество си е все така нелепа грешка за хората, които обичат България. Нито някоя "велика сила", нито някой наш съсед ще ни желае просперитета без някаква користна цел, затова е крайно време да няма останали сънародници, които да се залъгват в противното.

С повечето неща съм съгласен с теб!
Но погледни времето днес! То е важно, защото по медиите ви манипулират!
В последните 26 години България е в процес на дебългаризация, циганизация и ислямзация!
Този процес е сериозен и той е резултат от неоколониалната политика, извършвана от нашите политици , които изпълняват абсолютно всички нареждания на Брюксел , Тел Авив и Вашингтон и няма да е пресилено, ако кажем, че България е колония на САЩ и ЕС!
От Брюксел и Вашингтон ни натискат да даваме права и привилегии на ромите, имигрантите , "бежанците" и всякакви други небългари!
От Вашингтон ни заповядаха да си унищожим балистичните ракети СС 23 , които ни даваха до голяма степен сигурност и дори Турция и Гърция се страхуваха от тях!
От Вашингтон и Брюксел ни заповядаха да си унищожим първите 4 блока от работещия АЕЦ "Козлодуй", която не само ни осигуряваше евтин ток, но и изнасяхме ток на съдените ни държави, което носеше печалби за България!
Златото на България се изнася от "Дънди Прешъс" срещу престъпната концесионна такса от 0,7% , при нормална концесионна такса поне 40% , от което печалбите се изнасят в посока САЩ и Западна Европа, а България губи милиарди!
ЕРП-тата са собственост на ЕС! И оттам изтичам огромни печалби ощетяващи България!
И колко още печеливши предприятия си унищожихме по заповед на Вашингтон, Тел Авив и Брюксел?
В България има американски бази, за които американците не плащат нито стотинка наем за тях, от което Българи губи милиарди печалба!
Дори по времето , когато бяхме сателит на СССР, в България нямаше съветски бази!
И още колко примери мога да дам , които доказват, че България от 26 години е колония на САЩ и техните подлоги от ЕС!
Съгласен съм с теб, че чуждопоклонничеството не е хубаво нещо! Човек трябва да знае своя род и родина и да е готов да умре за тях!
Въпросът е в това, че ние българите сме притиснати до стената и без чужда помощ ще бъдем изтребени в близките 30-40 години!
Просто ще ни заличат от лицето на земята омесвайки ни и замествайки ни с цигани, турци, бежанци и всякакви други небългари!
Сами сме обречени! Някой трябва да ни помогне отвън!
КОЙ ?
Кой друг освен братския, славянски и православен бял народ на велика Русия ?!
Всъщност този спор дали можем сами да се освободим или ни трябва чужда помощ се е водил още по време на турско робство! В това отношение двама велики българи са били на противоположно мнение! Докато най-великият българин Васил Левски е смятал, че можем и трябва да се освободим сами, то примерно друг велик българин Капитан Петко войвода е бил на мнение, че братския руски народ ще ни помогне за освобождението!
Кой е бил прав историята показа!
Сега положението е още по-зле от времето на турското робство !
Тогава всяко българско семейство е имало по 5-6 деца!
Сега изчезваме и се циганизираме като нация под диктовката на Вашингтон, Брюксел и Тел Авив! Факт !
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 сеп 2015 04:34

try.stan написа:Ти недей ми твърдя много, щото ти си същия **** дето твърдеше преди малко, че името ти - Алекснадър Александров - било българско (?!) и славянско (?????!!!!!) едновременно. Тъй че, малоумник, ходи си на о-в Сахалин.

Има много голям процент българи и руснаци , които носят името Александър! Факт! 8-)
И няма да ходя на о-в Сахалин, а в най-красивият град на света - Световната столица на културата - Санкт Петербург! Факт! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 07 сеп 2015 07:39

Сашка, що не спреш да се излагаш? Факт! :lol:
Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 07 сеп 2015 09:02

Esi написа:Сашка, що не спреш да се излагаш? Факт! :lol:

Хахааааа , добро попадение ! Факт ! ;) Има и нещо вярно в последния му пост, аз съм напълно съгласен да се прекратят договорите на всички които дупчат милата ни родина за жълти стотинки, да се потърси отговорност от тези които продадоха суровините за без пари. Но ..... дали си запознат какъв е търговския ни баланс с "братушките" ??? Малко повече от 1 : 10 в полза на ???? А сега де ? Тези 300 000 имоти собсвеност на мурзилки, не те ли притесняват поне малко ? Да не се окаже че от Балчик до Варна са исконни руски земи след време ??? И за край, много обичате рАЗИЯ, както и повечето от БКП и Атака, обаче : нито колите ви руски,нито техника ви е руска,нито ходите да почивате в русия ! Почему ?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 сеп 2015 09:18

Неутрален написа:

Хахааааа , добро попадение ! Факт ! ;) Има и нещо вярно в последния му пост, аз съм напълно съгласен да се прекратят договорите на всички които дупчат милата ни родина за жълти стотинки, да се потърси отговорност от тези които продадоха суровините за без пари. Но ..... дали си запознат какъв е търговския ни баланс с "братушките" ??? Малко повече от 1 : 10 в полза на ???? А сега де ? Тези 300 000 имоти собсвеност на мурзилки, не те ли притесняват поне малко ? Да не се окаже че от Балчик до Варна са исконни руски земи след време ??? И за край, много обичате рАЗИЯ, както и повечето от БКП и Атака, обаче : нито колите ви руски,нито техника ви е руска,нито ходите да почивате в русия ! Почему ?

И какъв да е търговският баланс? Ами внасяй гориво за АЕЦ от другаде. Откъдето и да е го внасяй и да видим какъв ще ни е търговският баланс с държавата-доставчик. Хептем през просото я подкара.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 сеп 2015 09:37

Неутрален написа:

Тук уцели греда!Колата ми беше руска , която карах доскоро -Лада, но я продадох! На 18-то този месец заминава за Санкт Петербург и живот и здраве успешно да установя там след 3-4 години ще си купя Лада Гранта или Волга!
За да не чудиш, защо ще си купувам Лада виж тази статия - http://www.dunavmost.bg/Fun/Photo/25519 ... -na-ferari ! 8-)

Иначе телевизорът ми е чисто нов Рубин, купих си го като бях това лято на почивка в Сочи, а телефона ми е Yotaphone! 8-)
На почивки ходя в Русия редовно, пролетта бях за три дена в Санкт Петербург - най-красивият град в света, уникално красив град, а преди два месеца почивах в Сочи и Краснодар - много красиви градове, след 11 дена вече ще живея в Русия!
Относно имотите - това вече са сделки между частни лица и българите са били доволни от цената , която са им дали руснаците!
Разлика та между Русия и САЩ е, че Русия дава и помага на по-малките и слаби държави, докато САЩ само взимат, но нищо не дават! Факт! :!:
И няма да имигрирам в Западна Европа, защото там се маймунизира и циганизира , а тези "бежанци" животът там ще стане ад и затова се спасявам докато е време в бяла и православна Русия!
И запомни едно нещо от мен - не е далеч времето, когато белите хора и християните от всички краища на Европа ще търсят спасение от ислямизацията и циганизацията на Европа именно в бяла и православна Русия! :!:
Изобщо не е далеч това време!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 07 сеп 2015 09:56

aleksandrov77 написа:
HardWork написа:Всички знаем, че Русия е най - големия враг на България заедно с Османската империя! Дори и русофилите го знаят, но докато им плащат за да лъжат и манипулират, няма да го признаят! Всичките им лъжи са прозрачни като стъкло!

Само тотално промит мозък или някой , на който му плащат от фондацията "Америка за България" може да твърди, че държава, която ни освободи от 500 годишно османско робство, ни е най-големият враг и не е братска държава? :?
А САЩ, Англия и Франция са ни близки държави и са ни приятели сигурно? :?:
Ти за пореден път доказваш това, което твърдя, че ние българите за съжаление сме злобен, завистлив и неблагодарен народ! :oops:
Не случайно Алеко Константинов е написал "Бай Ганьо" и е описал отлично нашият манталитет! :oops:

Тази държава, която ни е "освободила" от турско робство не съществува от 1917г. и това е исторически факт.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 сеп 2015 10:04

OT18 написа:
aleksandrov77 написа:
HardWork написа:Всички знаем, че Русия е най - големия враг на България заедно с Османската империя! Дори и русофилите го знаят, но докато им плащат за да лъжат и манипулират, няма да го признаят! Всичките им лъжи са прозрачни като стъкло!

Само тотално промит мозък или някой , на който му плащат от фондацията "Америка за България" може да твърди, че държава, която ни освободи от 500 годишно османско робство, ни е най-големият враг и не е братска държава? :?
А САЩ, Англия и Франция са ни близки държави и са ни приятели сигурно? :?:
Ти за пореден път доказваш това, което твърдя, че ние българите за съжаление сме злобен, завистлив и неблагодарен народ! :oops:
Не случайно Алеко Константинов е написал "Бай Ганьо" и е описал отлично нашият манталитет! :oops:

Тази държава, която ни е "освободила" от турско робство не съществува от 1917г. и това е исторически факт.

Напрори съществува и най-много от Русия се страхуват САЩ и техните подлоги от ЕС!
Опитаха се да я унищожат и заграбят активите й с финансирането на комунистическия преврат през 1917 г. с техните евреи Ленин и Троцки, но Сталин по-късно им провали работата! След това се опитаха чрез Хитлер (финансирайки го) да завладее и унищожи Русия - не успяха , после се опитаха чрез техните марионетки Горбачов и Елцин - пак не успяха, защото на политическата сцена се появи не кой да е , а Владимир Владимирович Путин - най-великият политик на новият век! Факт!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 сеп 2015 10:44

aleksandrov77 написа: ... след 11 дена вече ще живея в Русия!

Ей безделник, стига си лъгал и си се правил на интересен. Никъде няма да ходиш защото нямаш пари, понеже нищо не правиш освен да висиш пред компютър и защото знаеш, че в Русия е много зле. Стигал си дрънкал глупости, защото вече не си и смешен.
Всички знаят какво е станало и какво става и днес. Дори и ти не си чак толкова тъп, че да не знаеш какво зло са ни причинили руснаците. И милион пъти да си напишеш задължителните реплики за НСР и Русия, това няма да промени нищо. Хабиш си напразно жалките опити да манипулираш.
Всеки си гледа интереса, а утопиите са за идиотите. Няма братя, няма подаръци има само пари, интерес и сурова действителност, където никой не прощава глупостта на другия.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 07 сеп 2015 12:24

Да отива да живее. Бат* проваления щом отива там :lol: :lol: :lol:

Да живее България!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Свободна зона”