Нощен кошмар над Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Re: Нощен кошмар над Пловдив

Мнениеот Tzar_Kiro » 23 юли 2015 13:16

dafquezz написа:Пловдив едно време беше град символ на нормалността и крепост на антикомунизма. Сега като ви слушам, май наистина ви пръскат с нещо. Много на зле отиват нещата.

Само селянчетата в Люлин останахте символ на нормалността и крепост на антикомунизма и демокрацията!!!Ама там дилърите са на власт и пръскане не ви е нужно!!!Който не е наркоман,ще е прост!!!А каква по-добра комбинация от прост наркоман!!!За една дозичка сте готови на всичко!!!Кеф ти протести,кеф ти анти-протести,кеф ти съдебна реформа,кеф ти анти протест срещу съдебната реформа...зависи на кой му му е по-добра стоката!!!Абе демокрация и анти-комунизъм!!!

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 23 юли 2015 13:19

Аз съм потомък на обикновени хора, но ти си зомбиран роб и такъв ще си умреш. Най-много мразя националните предатели, като теб. Това е истински тумор.

Ние нормална държава няма да станем скоро и то не заради несъществуващият враг, който такива гъзолизци, като теб ни натрапват, че уж нещо прави, а ние виждаме кой какво прави и създава издънки, като теб, които да съсипват България.

Sirene

Мнениеот Sirene » 23 юли 2015 13:20

Друго си е НЕнапръсканите софиянци за 20 лв да ти ходят на контрапротеста на ДПС и Пеевски :? Циганите из цяла България се продават по-скъпо да идат за 5 мин да гласуват :lol:

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 23 юли 2015 13:21

Абе, друго си е да те праскат янки. Щом са янки - може. За тях даваме всичко.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 23 юли 2015 13:28

Предателя си плаща данъците и си изкарва парите с истинска работа, а не му плащат да пише по форумите. НЕпредателят се насира, защото над града му прелетял самолет, без да го питат.

Абе КYР за майка ви Русия, оправяйте се. Аз от американците нищо не съм видял - ни добро ни лошо, щото им е през кyра за нас. Ама за Тумора от изток само кyр и нищо друго.
Айде майната ви, че на нормалните хора ни се налага да работим, щото нямаме активни борци в родата.
И се скрийте хубаво, да не мине пак самолета, че е много страшен.

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 23 юли 2015 13:30

Аз досега един читав човек не съм видял сред тези дето мърморят и се оплакват.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 23 юли 2015 13:40

Тони написа:Абе, друго си е да те праскат янки. Щом са янки - може. За тях даваме всичко.

Я кажи какво предлагаш бе, умник? Да спрем пенсията на баба ти и лекарствата на болните ли? И да оставим училища само в областните центрове? За да харчим милиарди за армия? Армия, която така или иначе ще бъде безпомощна срещу по-големите военни сили? Или да си я караме "независими" и необвързани с НАТО? Като украинците, дето руснаците пуснаха няколоко хиляди души с военна техника в страната и им разказаха играта ли? Или като македонците навремето, дето една дружина албански шумкари ги тормозеха толкова време? Само да мрънкате и да тролите можете! И да си взимате надниците!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 23 юли 2015 13:44

Най-лошото на демокрацията е че дава право на всякакви изрезки да говорят свободно. Най-доброто за такива го е измислил Пиночет - на стадиона, по една супа на ден и там свободно да си протестират колко искат. Най-големите празнодумци и мрънкачи са винаги ляво ориентирани. Дали от педерастия или от нещо друго, но са леваци отвсякъде.

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 23 юли 2015 13:44

dafquezz написа:Предателя си плаща данъците и си изкарва парите с истинска работа, а не му плащат да пише по форумите. НЕпредателят се насира, защото над града му прелетял самолет, без да го питат.

Абе КYР за майка ви Русия, оправяйте се. Аз от американците нищо не съм видял - ни добро ни лошо, щото им е през кyра за нас. Ама за Тумора от изток само кyр и нищо друго.
Айде майната ви, че на нормалните хора ни се налага да работим, щото нямаме активни борци в родата.
И се скрийте хубаво, да не мине пак самолета, че е много страшен.

Спокойно,нембързай да оотиваш да рабоптиш!!!Едва ли ще липсваш на шефовете ти от БХК!!!Такива трудолюбиви хора като теб,готови за жълти стотинки да предадат Родината си,под път и над път!!!Ти си просто за статистиката!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 юли 2015 13:47

Абе samatoranaga ти руски ли искаш да летят над Европейски натовски град? :lol: Я иди и чуй какво става над Крим бе :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”