Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот Player » 21 юли 2015 12:33

Nuke написа:@Player
Ти пак си повтаряш тая мантра. Ами не сте по-голямата част, ако ще и един месец да го повтаряш. Има и доста нормални хора, които биха гласували веднага, но просто няма за кого. Все някога ще има, и тогава ще видиш колко си се объркал.

Говоря с факти, а ти с предположения. Не се ли чувстваш малко несериозно? Дали ще гласуват 30-40% или 50% от гласоподавателите все ГЕРБ печели. На базата на какво си мислиш че ако са 60-70% или дори над 90% например ще е различно? Ако можеш да докажеш думите си давай. Дотогава гледаш статистиката и фактите и не им противоречи. И не виждам да си се извинил на народа на България все още. А за ГЕРБ по статистиките гласуват предимно етнически българи, млади и с добро образование. Има ли нужда да ти обяснявам нещо, което в чугунената ти глава няма да влезе, поради обясними причини.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2015 12:33

Nuke написа:
RedeviL написа:
Nuke написа:
RedeviL написа:
Nuke написа:Нищо подобно! На изборите гласуваха едва 44% от имащите право на глас. От тях 33% гласуваха за ГЕРБ. Това са 650 000 човека. Само София има двойно повече жители.

Пич, не се хаби. Тези 56% от българите, за които говориш, са захлупени с дебел похлупак. Тяхното мнение не е важно!

Е, аз съм от тях. Не си ти тоя, който ще ми каже, че мнението ми не е важно.

Прав си, не съм аз. А мнението ти не само, че не е важно, ами и няма да се чуе.

Дали ще се чуе не зависи от теб.

Ама нали това ти казвам, не зависи и от теб. Такива като мен и теб, с различно мнение не са от значение. В момента ситуацията в България е такава, че когато дойде време за избори, Асенчо циганина от махалата е по-важен от теб. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 12:34

JohnnieWalker написа:Боже, колко изкуфели хора има в тоя форум :lol:

Каза плътната кратунка, висяща на ластара си!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 юли 2015 12:37

При едно американско АВИОШОУ на американците през 43-а година, над 2 000 цивилни българи са убити от самолети, подобни на гробниците, прелетели над Рожен. Смърт за Жидо-Америка!!! Ходете да се кланяте на паметника на американските летци, Пенделиев ще ви даде орден "Стара планина".

Айде големите патриоти - "анти"комунисти, смачкайте антибългарите от герб затова, че се съюзиха с "омразното" ви дпс.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 12:43

Кашчей написа: А ти усети ли иронията в тези дати?! На Рожен е фолклорен събор на България, а не сбирка на наркомани! И ако трябва да се прави авиошоу, то трябва да е само и единствено от български самолети(но ние пък нямаме вече военни самолети, тюх). В Крумово да правят и със самолети от целият НАТО, ако искат, но на такова място и при такова струпване на хора....абсолютен идиотизъм!

Да съм казал че това е било шоу? Казах учение. Гледай внимателно. По стечение на обстоятелствата може да се изтълкува, че е имало и бонус шоу със самолети към всичкото друго. Да видиш модерен военен самолет как лети е нещо яко. Виж ако минават танкове по улиците, както в Русия за добър ден е съвсем друго. Аз сега ако се кача на Витоша и ми прелетят няколко военни самолети, ще си кача че са ми направили безплатно шоу, защото няма да се различава много от истинско такова. Само че едва ли бих имал този късмет.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 12:45

1982 написа:Над нас.... не точно нас, защото не съм си у нас, но това е друга тема :lol: :lol: ...та, тук последните дни редовно прелитат хеликоптери, ниско летящи, не са бойни. И са български. Шумът не е особено приятен, защото летят сравнително ниско.

Да пусна ли и аз тема по въпроса ?? :mrgreen:

Няма нужда - българските нека си летят и шумят. Ако толкова ти пречат, обърни се към РИОСВ.
http://plovdiv.riosv.com/main.php?modul ... &inf_id=19

:mrgreen:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 12:46

Player написа:
Ти пак си повтаряш тая мантра. Ами не сте по-голямата част, ако ще и един месец да го повтаряш. Има и доста нормални хора, които биха гласували веднага, но просто няма за кого. Все някога ще има, и тогава ще видиш колко си се объркал.

Говоря с факти, а ти с предположения. Не се ли чувстваш малко несериозно? Дали ще гласуват 30-40% или 50% от гласоподавателите все ГЕРБ печели. На базата на какво си мислиш че ако са 60-70% или дори над 90% например ще е различно? Ако можеш да докажеш думите си давай. Дотогава гледаш статистиката и фактите и не им противоречи. И не виждам да си се извинил на народа на България все още. А за ГЕРБ по статистиките гласуват предимно етнически българи, млади и с добро образование. Има ли нужда да ти обяснявам нещо, което в чугунената ти глава няма да влезе, поради обясними причини.

Не, аз говоря с факти, а ти с предположения.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 юли 2015 12:52

THE G.A.M.E написа:Мразя и САЩ, но ще съм с две ръце за тях, ако решат да изтрият североизточната славянска гнилоч от лицето на Планетата.

Има още много народ с моето виждане. ;)

Ти си изключително сбъркан елемент, мога да те сравня със закоравял комунист, който мисли, че целокупното население на САЩ подкрепя масоните-сатанисти, които ги управляват. Повечето руснаци имат положително отношение към България, нещо, което не може да се каже за западняците. А ти искаш да ги избиеш. Абсолютен психопат и олигофрен. :mrgreen:
Последна промяна от meteorit на 21 юли 2015 12:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 12:54

Nuke написа:
Player написа:

Не, аз говоря с факти, а ти с предположения.

Значи с факти твърдиш, че говориш. Добре напиши партиите спечелили последните 10-тина пъти в които е имало избори в България. И после продължи с фактите. И пак ти казвам да се извиниш! Не можеш да си позволяваш да обиждаш повечето хора и то предимно от големите градове, образовани и етнически българи с думата дебили.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 12:58

Player написа:
Кашчей написа: А ти усети ли иронията в тези дати?! На Рожен е фолклорен събор на България, а не сбирка на наркомани! И ако трябва да се прави авиошоу, то трябва да е само и единствено от български самолети(но ние пък нямаме вече военни самолети, тюх). В Крумово да правят и със самолети от целият НАТО, ако искат, но на такова място и при такова струпване на хора....абсолютен идиотизъм!

Да съм казал че това е било шоу? Казах учение. Гледай внимателно. По стечение на обстоятелствата може да се изтълкува, че е имало и бонус шоу със самолети към всичкото друго. Да видиш модерен военен самолет как лети е нещо яко. Виж ако минават танкове по улиците, както в Русия за добър ден е съвсем друго. Аз сега ако се кача на Витоша и ми прелетят няколко военни самолети, ще си кача че са ми направили безплатно шоу, защото няма да се различава много от истинско такова. Само че едва ли бих имал този късмет.

Пич, не мислиш ли, че това можеше да бъде избегнато при по-добра координация и(най-вече) желание от страна на USAF? Когато си сам си се кефи на каквото искаш, но това е събор бре, български народен събор, това проумява ли ти го главата по някакъв начин?!?
Между другото, този събор се рекламираше по БНР поне 2 месеца по-рано и да се твърди, че учението е планирано по точно този маршрут е нелепо! Така и така са транспортни самолетите, що не пуснаха и по няколко десантни машини с парашути, за да е пълно военно-авиационното шоу!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”